gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yayların ayna karşısında kendini sevdiğini bilirim Bogazmanzarasi öyle misin sende Başak da takıntılı biraz sanki
anaa vallamı kız ben tam tersi arkadaslarım kızıo nie sürekli kendi grünüşünü eleştiriyosunn güzel yerlerini hiç görmüosun derler zaten kendiniöven insandan nefret ederim

Enemmmmm sen niye oylesin istisnalar oluyo demekki
kuzum zaten ben yükselenmi dhaa çok tasıyorum sanki.. yayla pek uyusmuyo yay gezmeye bayılır fln şanslıdır neşelidir bende tık yok yükselenm akrepmiş galiba bende gri yok ya siyah ya beyaz ya hep yahiç akrebin özelliği

Vayy her zaman akrep erkegi ve kadinina hayran olmusumdur ben keske guclu duruslari yikilmayislari akrep kadinlari cok cekici olurlar bu arada

Vayy her zaman akrep erkegi ve kadinina hayran olmusumdur ben keske guclu duruslari yikilmayislari akrep kadinlari cok cekici olurlar bu arada
bak akrebin de o özelliğini alamamışım ben cekici değilim minnakım yıkılmazmı sandın gülüm gözyaşlarımız içimize akar bizim şaka bi yana bilmiyorum genellikle soğuk kanlıyım biri yanmda ağlarken asla ağlayamam benm acım olsa bile gider onu teselli ederim öyle debi psikopatım

Kiz niye cekici olmak icin dev gibi olmak lazim sen su konusmalarinda adami kendine kole yaprsin heh aynen de oyle olur kolay kolay aglamaz cani ciksa agzini acip gig demez herkese kosar aynen oyle akrepsin demekki sen yalandan nefret eder akrebin dostlugu cok iyidir ama asla dusmanliginida kazanma derler bi kazikmi attin sabredip zamanin gelmesini beklermis

arkadaslarımın kazıkların ahiç öyle yapmadım Allahından bulsun dedim gectim de amaaa o serefsiz pislikler varya elimi tuttun die kızan onu sinsi bi yılan gbi bekledim yalan yok geldi acımasızca intikamımı aldım ve gitti

Ohhhhh ellerine saglikk Sen en cok ondan nefret etmissin galiba degilmi gebersin beter olsun pislik surunsun kopek durduramiyorum kendimi

Ohhhhh ellerine saglikk Sen en cok ondan nefret etmissin galiba degilmi gebersin beter olsun pislik surunsun kopek durduramiyorum kendimi
lütfen tatlım birinci sırada ilk ilişkimi yaşadığım pislik var bu elimi tuttun dien ikinci ikisi de gebersin köpekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…