- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
anaa vallamı kız ben tam tersi arkadaslarım kızıo nie sürekli kendi grünüşünü eleştiriyosunn güzel yerlerini hiç görmüosun derler zaten kendiniöven insandan nefret ederimYayların ayna karşısında kendini sevdiğini bilirimBogazmanzarasi öyle misin sende Başak da takıntılı biraz sanki
Evet hemde cok ben herseyi kafaya takarim dusunur dururum kendi kendimi yerim ama kimseye zararim olmazYayların ayna karşısında kendini sevdiğini bilirimBogazmanzarasi öyle misin sende Başak da takıntılı biraz sanki
Enemmmmm sen niye oylesin istisnalar oluyo demekkianaa vallamı kız ben tam tersi arkadaslarım kızıo nie sürekli kendi grünüşünü eleştiriyosunn güzel yerlerini hiç görmüosun derler zaten kendiniöven insandan nefret ederim
aynen beyaz huri elbiselerinizi hazırlayın koltukları dik duruma getrin bu kadar inşallah amine ucarız bencedeHaha dogru valla hic sasirmam oyle bisey oldugunda
Ben kopustayim su andaaynen beyaz huri elbiselerinizi hazırlayın koltukları dik duruma getrin bu kadar inşallah amine ucarız bencede
bu arada benm elbisem simli ve cicekli olsun
kuzum zaten ben yükselenmi dhaa çok tasıyorum sanki.. yayla pek uyusmuyo yay gezmeye bayılır fln şanslıdır neşelidir bende tık yokEnemmmmm sen niye oylesin istisnalar oluyo demekki
uccaksak savunmadan önce ucalım lütfen bari kurtarın beniBen kopustayim su andayakinda el ele tutusup ucariz biz bu hizla gidersek
Vayy her zaman akrep erkegi ve kadinina hayran olmusumdur ben keske guclu duruslari yikilmayislari akrep kadinlari cok cekici olurlar bu aradakuzum zaten ben yükselenmi dhaa çok tasıyorum sanki.. yayla pek uyusmuyo yay gezmeye bayılır fln şanslıdır neşelidir bende tık yokyükselenm akrepmiş galiba bende gri yok ya siyah ya beyaz ya hep yahiç akrebin özelliği
Dogru ondanda yirtmis olursun biz orayida katariz birbirineuccaksak savunmadan önce ucalım lütfen bari kurtarın beni
bak akrebin de o özelliğini alamamışımVayy her zaman akrep erkegi ve kadinina hayran olmusumdur ben keske guclu duruslari yikilmayislari akrep kadinlari cok cekici olurlar bu arada
Kızlar bende akreppVayy her zaman akrep erkegi ve kadinina hayran olmusumdur ben keske guclu duruslari yikilmayislari akrep kadinlari cok cekici olurlar bu arada
Kiz niye cekici olmak icin dev gibi olmak lazim sen su konusmalarinda adami kendine kole yaprsin heh aynen de oyle olur kolay kolay aglamaz cani ciksa agzini acip gig demez herkese kosar aynen oyle akrepsin demekki sen yalandan nefret eder akrebin dostlugu cok iyidir ama asla dusmanliginida kazanma derler bi kazikmi attin sabredip zamanin gelmesini beklermisbak akrebin de o özelliğini alamamışımben cekici değilim minnakım yıkılmazmı sandın gülüm gözyaşlarımız içimize akar bizim şaka bi yana bilmiyorum genellikle soğuk kanlıyım biri yanmda ağlarken asla ağlayamam benm acım olsa bile gider onu teselli ederim öyle debi psikopatım
ooo merhaba canımKızlar bende akrepp
Ehe bi akrep dahaKızlar bende akrepp
arkadaslarımın kazıkların ahiç öyle yapmadım Allahından bulsun dedim gectim de amaaa o serefsiz pislikler varya elimi tuttun die kızan onu sinsi bi yılan gbi bekledim yalan yok geldi acımasızca intikamımı aldım ve gittiKiz niye cekici olmak icin dev gibi olmak lazim sen su konusmalarinda adami kendine kole yaprsin heh aynen de oyle olur kolay kolay aglamaz cani ciksa agzini acip gig demez herkese kosar aynen oyle akrepsin demekki sen yalandan nefret eder akrebin dostlugu cok iyidir ama asla dusmanliginida kazanma derler bi kazikmi attin sabredip zamanin gelmesini beklermis
Bende hic kin tutamiyorum keske tutabilsem tekrar kazik yemem en azindanooo merhaba canımkincimisin kız ben değilimm istesem de tutamıyorum sinir oluyorum kendime
aynen bizden adam olmaz canım ne yazıkkiBende hic kin tutamiyorum keske tutabilsem tekrar kazik yemem en azindan
Ohhhhh ellerine saglikk Sen en cok ondan nefret etmissin galiba degilmi gebersin beter olsun pislik surunsun kopek durduramiyorum kendimiarkadaslarımın kazıkların ahiç öyle yapmadım Allahından bulsun dedim gectim de amaaa o serefsiz pislikler varya elimi tuttun die kızan onu sinsi bi yılan gbi bekledim yalan yok geldi acımasızca intikamımı aldım ve gitti
lütfen tatlım birinci sırada ilk ilişkimi yaşadığım pislik var bu elimi tuttun dien ikinciOhhhhh ellerine saglikk Sen en cok ondan nefret etmissin galiba degilmi gebersin beter olsun pislik surunsun kopek durduramiyorum kendimi
Banada olmaz gibi geliyoaynen bizden adam olmaz canım ne yazıkki