- Konu Sahibi Masalruya6
He bide o surungen var dogru ikiside surune surune gebersinlerlütfen tatlım birinci sırada ilk ilişkimi yaşadığım pislik var bu elimi tuttun dien ikinci ikisi de gebersin köpekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He bide o surungen var dogru ikiside surune surune gebersinlerlütfen tatlım birinci sırada ilk ilişkimi yaşadığım pislik var bu elimi tuttun dien ikinci ikisi de gebersin köpekler
herkesler yine uyudu neliz tükkanı biz kapatcaz bu gecede galibaBanada olmaz gibi geliyo
seninkiler de gebersin canım çok amiiin. cemaat içinizden aminleyin kız valla burası sayesinde çocuğa bütün beddularım tutcak o kadar toplu dua ediyoruzkıHe bide o surungen var dogru ikiside surune surune gebersinler
Ay deme artık şunu nasıl gülesin geliyo yaa :) tipitiplütfen tatlım birinci sırada ilk ilişkimi yaşadığım pislik var bu elimi tuttun dien ikinci ikisi de gebersin köpekler
Allah kimseye vermesinAy deme artık şunu nasıl gülesin geliyo yaa :) tipitip
Kiz niye bu kizlar erkenden gidiyolar boyle ya uykucular kizin olursa kizinin ismini koy vardir mutlaka cok cunku bende birinden duymustumda ordan aklima gelmistiherkesler yine uyudu neliz tükkanı biz kapatcaz bu gecede galiba
ya ben bu neliz ismine taktım çok hoş bi isim valla kızıma koycam galiba eşime söylücem de bu forumu görür de anlar die korkuyorum gerçi dünyada bi tek bu forumda yoktur heralde
Ayyyy en icten aminlerim aminnnn bencede tutcak yani belini kolay kolay dogrultamaz gibi geliyo banaseninkiler de gebersin canım çok amiiin. cemaat içinizden aminleyin kız valla burası sayesinde çocuğa bütün beddularım tutcak o kadar toplu dua ediyoruzkı
Benimde durduk yere aklima geliyo guluyorum bugun annem niye kendi kendine guluyosun dediAy deme artık şunu nasıl gülesin geliyo yaa :) tipitip
hahaBenimde durduk yere aklima geliyo guluyorum bugun annem niye kendi kendine guluyosun dedi
Aaaaa hadi ya kiz anlarmi kocam ay insanin akli a hersey geliyo tobe yarabbim ya kendim buldum dersin
anlamı yokki hiçbi yerde yani öyle bi isim görünmüoAaaaa hadi ya kiz anlarmi kocam ay insanin akli a hersey geliyo tobe yarabbim ya kendim buldum dersin
Sana baska guzel isim buluruz o zaman bebis oldugunda uzulmeanlamı yokki hiçbi yerde yani öyle bi isim görünmüo
Yanlış anlamayasın cnm elimimtuttun diyene gülüyorum ben ama ister istemez oluyo iyiki kurtulmuşsunAllah kimseye vermesin
gül kız istediğine gül ne yanlış anlıcam bende zaten esprisine dedim Allah vermesin öyle koca da dert de dieYanlış anlamayasın cnm elimimtuttun diyene gülüyorum ben ama ister istemez oluyo iyiki kurtulmuşsun
bakarız belki diretirim bu isimde meliz diyince de murat bozun eski sevgilisi aklıma gelioSana baska guzel isim buluruz o zaman bebis oldugunda uzulme
Ondan belki de diğer isimlere benzediği için bize tanıdık geliyo cokbakarız belki diretirim bu isimde meliz diyince de murat bozun eski sevgilisi aklıma gelio
İki ikiz bi yay bi basak varmi arttiran