gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Banada olmaz gibi geliyo:KK50:
herkesler yine uyudu neliz tükkanı biz kapatcaz bu gecede galiba :KK54:
ya ben bu neliz ismine taktım çok hoş bi isim valla kızıma koycam galiba :KK70: eşime söylücem de bu forumu görür de anlar die korkuyorum gerçi dünyada bi tek bu forumda yoktur heralde :KK70:

yalnız anlamına bakim dedim neliz die bi isim yokmus hayattaki sansım ya :KK70: N Nelizz harika bi nick secmişsin kendine tebrik ederim :KK70: beliz var eliz var meliz var neliz bulamadım kahretsin ama çok hoşuma gtmişti napcaz simdi :KK43:

herkesler yine uyudu neliz tükkanı biz kapatcaz bu gecede galiba :KK54:
ya ben bu neliz ismine taktım çok hoş bi isim valla kızıma koycam galiba :KK70: eşime söylücem de bu forumu görür de anlar die korkuyorum gerçi dünyada bi tek bu forumda yoktur heralde :KK70:
Kiz niye bu kizlar erkenden gidiyolar boyle ya uykucular kizin olursa kizinin ismini koy vardir mutlaka cok cunku bende birinden duymustumda ordan aklima gelmisti

yalnız anlamına bakim dedim neliz die bi isim yokmus hayattaki sansım ya :KK70: N Nelizz harika bi nick secmişsin kendine tebrik ederim :KK70: beliz var eliz var meliz var neliz bulamadım kahretsin ama çok hoşuma gtmişti napcaz simdi :KK43:
Aaaaa hadi ya kiz anlarmi kocam ay insanin akli a hersey geliyo tobe yarabbim ya kendim buldum dersin:KK72:

X