gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

sıkmayın tabiki onlar sıksın canını sizin gbi fıstıkları kacrdıkları için

Kiz bende unutkanlikta basladi o zaman anammm b12 dusmus galiba basak bende
ayy benm de bütün vitamnler düşük kız.

Kızzz Çiçek’ten degil o çikolatdan
ayrıntıyı kacrmayın daisyyg kızar bak çikolatadan çiçekten değil

lafımla döverim
canm onlar beni dövcek savumada laflaryla valla

Allah yardımcın olsun canım inşallah dualarla ne badireler atlatıyoruz bu da geçer

başakla hiç anlaşamam o erken boşalan elimi nie tuttun diekızan rahmetli de başaktı..
ama seni çok seviyorum
Benimde tanidgim bi kadin vardi yay iyyy oyle kendini begenmistiki ama tip desen tipte yoktu guvenyodu kendine benide hic sevmezdi bende onu sevmezdim ama ben seni cok seviyorum ya kardesim gibi oldun sen benim

yok kuzum ya usul her yerde böyle doktora savunmasında da götürüosun ünvan alırken sanki onlar yapmış herseyi gbi lan ben süürndüm emek verdim aldım bide ne yemek ısmarlatynuz
Yeni ayakkabı alınca basan insanlardan bunu da beklerim tabi ne deyim

Benimde tanidgim bi kadin vardi yay iyyy oyle kendini begenmistiki ama tip desen tipte yoktu guvenyodu kendine benide hic sevmezdi bende onu sevmezdim ama ben seni cok seviyorum ya kardesim gibi oldun sen benim
Yayların ayna karşısında kendini sevdiğini bilirim Bogazmanzarasi öyle misin sende Başak da takıntılı biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…