- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
ben en son tezimin bitmesinde emeği gecen kadınlar kulübü altın kızlarına tesekkür ediodum canımNeler kaçırdım acaba?? Çok konuşmuşsunuz Canlar
Öyle canım ınsalalh bunlarıda atlatacagız ınsalalhBurdayim canim yazdiklarinizi okuyodum katiliyorum hepinize basimizda kara bulutlar dönüyo dagilmiyo allah sonumuzu hayir etsin insallah
kız seni yicem bak geliosun başımızda kara bulutlar dönüo diyip çıkıosun C canommms da öyleBurdayim canim yazdiklarinizi okuyodum katiliyorum hepinize basimizda kara bulutlar dönüyo dagilmiyo allah sonumuzu hayir etsin insallah
Aman nazar degmesin ya kizlarrrrr hadi burclarimizi soyleyelimmmNapimmm cnm yaa şuan iyiyim yarın her an değişebilir havalar gibi ben de değişken bu sıralar :)
Toplasip doveriz benceben en son tezimin bitmesinde emeği gecen kadınlar kulübü altın kızlarına tesekkür ediodum canımhaftaya savunmam var beklerim jüriyi kuytuda sıkıstırıp dövek mi sen yaparsın bu işi bence bana çok çektrdiler ya
o muhabbeti gecmedikmi kız siz demi benm gbi unutkansınız neyse her hafta söyleriz sıkıntı yokAman nazar degmesin ya kizlarrrrr hadi burclarimizi soyleyelimmm
İnsallh canim benim pek biseyden yana umudum kalmadida yasiyorum oyle isteÖyle canım ınsalalh bunlarıda atlatacagız ınsalalh
evet ya sanki kölesiyim ben bunların bide yemeğe götürcem savunmadan sonra hesap da bana gircek adettenmişToplasip doveriz bence
kız gerçekten bız @Nelizz le cok mutluyken mutsuz ev kadınlarına dönüştük ya sorma kendımızıde toparlayamıyoruZ nedense ama duzelıcegız zamanla bu durumu bıle atlattıysak o erkekler ıcın canımızı sıkmayacagız ınsalalh
Kiz bende unutkanlikta basladi o zaman anammm b12 dusmus galibao muhabbeti gecmedikmi kız siz demi benm gbi unutkansınız neyse her hafta söyleriz sıkıntı yokyay ben :)
Kızzz Çiçek’ten degil o çikolatdanOkuyorum kuzum yazdiklarinizi cicekten celenk olayi cok gosterisliymis
ben en son tezimin bitmesinde emeği gecen kadınlar kulübü altın kızlarına tesekkür ediodum canımhaftaya savunmam var beklerim jüriyi kuytuda sıkıstırıp dövek mi sen yaparsın bu işi bence bana çok çektrdiler ya
Ben ıkızlerKiz bende unutkanlikta basladi o zaman anammm b12 dusmus galibabasak bende
BendeeeBen ıkızler
Ne hos adetmis oyle acaba sanami denk getirip cikardilar bu adetievet ya sanki kölesiyim ben bunların bide yemeğe götürcem savunmadan sonra hesap da bana gircek adettenmiş
Düzelelim hepimiz en kısa zamanda inşallah önümüze bakmak zorundayız arkaya bakarsak tökezleriz hepİ
kız gerçekten bız @Nelizz le cok mutluyken mutsuz ev kadınlarına dönüştük ya sorma kendımızıde toparlayamıyoruZ nedense ama duzelıcegız zamanla bu durumu bıle atlattıysak o erkekler ıcın canımızı sıkmayacagız ınsalalh
Sanki bu islemden once daha mutluydukİ
Aynen öyle yaptıgımız hataları bırdaha yapmayız en azındanDüzelelim hepimiz en kısa zamanda inşallah önümüze bakmak zorundayız arkaya bakarsak tökezleriz hep