gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Neler kaçırdım acaba?? Çok konuşmuşsunuz Canlar
ben en son tezimin bitmesinde emeği gecen kadınlar kulübü altın kızlarına tesekkür ediodum canım :KK70: haftaya savunmam var beklerim jüriyi kuytuda sıkıstırıp dövek mi sen yaparsın bu işi bence bana çok çektrdiler ya :KK34:

Burdayim canim yazdiklarinizi okuyodum katiliyorum hepinize basimizda kara bulutlar dönüyo dagilmiyo allah sonumuzu hayir etsin insallah
kız seni yicem bak geliosun başımızda kara bulutlar dönüo diyip çıkıosun C canommms da öyle :KK70:
siz buranın hayriye hanımları mı oldunuz bakim tadımız kaçmasın ali rıza bey.
:KK70: :KK70: :KK70:

İ
kız seni yicem bak geliosun başımızda kara bulutlar dönüo diyip çıkıosun C canommms da öyle :KK70:
siz buranın hayriye hanımları mı oldunuz bakim tadımız kaçmasın ali rıza bey.
:KK70: :KK70: :KK70:
kız gerçekten bız @Nelizz le cok mutluyken mutsuz ev kadınlarına dönüştük ya sorma kendımızıde toparlayamıyoruZ nedense ama duzelıcegız zamanla bu durumu bıle atlattıysak o erkekler ıcın canımızı sıkmayacagız ınsalalh

İ

kız gerçekten bız @Nelizz le cok mutluyken mutsuz ev kadınlarına dönüştük ya sorma kendımızıde toparlayamıyoruZ nedense ama duzelıcegız zamanla bu durumu bıle atlattıysak o erkekler ıcın canımızı sıkmayacagız ınsalalh
Düzelelim hepimiz en kısa zamanda inşallah önümüze bakmak zorundayız arkaya bakarsak tökezleriz hep

İ

Sanki bu islemden once daha mutluyduk :KK70::KK70:

X