gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Üzerimizde kara bulutlar dolanıyor bugünlerde Allah hayra çıkarsın
Benımde öyle yaa yenı yıla guzel gırelım dedık ama çok berbat ve aglayarak gırdım resmen dolanıyor valalhı herkes yorgun bıkmış hergun uzuntu ıcerısındeyız ne olacak dıye dusunuyoruz ne zaman mutlu olacağız bılmıyorum

Sana çikolat verimmm mi belki biraz moralin düzelir Bogazmanzarasi

NE oldu Bogazmanzarasi na ben bugun bütün konuşmaları kacırdım yaaa bende şeker alıyımm :)
kızlar geç yazıyorum kusura bakmayın bi yandan savunmam için slayt hazırlıyorum hocalar beni çiğ çiğ yicek valla o gün herkes bi soru sorcak aman Tanrımmm diidiiim.
ben sizi yerim ya düşünmeniz yeteer artık herkes öğrendi herkes bişey yedirio bana mutsuz olunca

Cnm ozmn önce işini hallet sonra zorluk çıkmasın cunkeu çikolata bambaşkaaa onsuz olmazı ben de çök yerim keşke yemesem

Sen böyle mutlu olacaksan bız sana paket paket göndertelim canısı

Cnm ozmn önce işini hallet sonra zorluk çıkmasın cunkeu çikolata bambaşkaaa onsuz olmazı ben de çök yerim keşke yemesem
yok bebeğim onu yaparken sıkılıyorum 10 dk onu yazıp 10 dk burda takıla takıla anca bitio öbür türlü hiç yapamıyorum 200 sayfalık tezi yazdım yeminle kadınlar kulübü sayesinde bi yandan size yazdım bi yandan tez derken bitti bi senedir valla
bazen sabahlıyodum valla ama işte o zaman da artık beynin duruyo gözlerin bulanık görmeye başlıyo hocama sorsan 2 sabahın köründe beni arıyo şunlar şunlar öğleden önce elimde olsun dio oldu canım kölen vardı tabi ona tabi hocam demekten öteye gidemiyorum Allahın cezası

Bence deee hem seni büyük bir masraftan da kurtarmış oluruz :) bence düğünde gönderelim gelinkıza arkadaşlarından çikolatadan çeeelleennk diye söyletiriz :)
vaaay bugün enerjiniz yerinde daisyyg hanımcım aman masallah nazarlar değmesin kız nerdesiniz ya muhabbet etcez şurda gelinsenizeee N Nelizz X xxoxxoxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…