- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
Sana çikolat verimmm mi belki biraz moralin düzelir Bogazmanzarasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NE oldu Bogazmanzarasi na ben bugun bütün konuşmaları kacırdım yaaa bende şeker alıyımm :)Sana çikolat verimmm mi belki biraz moralin düzelir Bogazmanzarasi
Üzerimizde kara bulutlar dolanıyor bugünlerde Allah hayra çıkarsınNE oldu Bogazmanzarasi na ben bugun bütün konuşmaları kacırdım yaaa bende şeker alıyımm :)
Benımde öyle yaa yenı yıla guzel gırelım dedık ama çok berbat ve aglayarak gırdım resmen dolanıyor valalhı herkes yorgun bıkmış hergun uzuntu ıcerısındeyız ne olacak dıye dusunuyoruz ne zaman mutlu olacağız bılmıyorumÜzerimizde kara bulutlar dolanıyor bugünlerde Allah hayra çıkarsın
Allah bugünümüzü aratmasın inş cnmBenımde öyle yaa yenı yıla guzel gırelım dedık ama çok berbat ve aglayarak gırdım resmen dolanıyor valalhı herkes yorgun bıkmış hergun uzuntu ıcerısındeyız ne olacak dıye dusunuyoruz ne zaman mutlu olacağız bılmıyorum
İnşallah inşallah canımAllah bugünümüzü aratmasın inş cnm
Sana çikolat verimmm mi belki biraz moralin düzelir Bogazmanzarasi
kızlar geç yazıyorum kusura bakmayın bi yandan savunmam için slayt hazırlıyorum hocalar beni çiğ çiğ yicek valla o gün herkes bi soru sorcak aman Tanrımmm diidiiim.NE oldu Bogazmanzarasi na ben bugun bütün konuşmaları kacırdım yaaa bende şeker alıyımm :)
Cnm ozmn önce işini hallet sonra zorluk çıkmasın cunkeu çikolata bambaşkaaa onsuz olmazı ben de çök yerim keşke yemesemkızlar geç yazıyorum kusura bakmayın bi yandan savunmam için slayt hazırlıyorum hocalar beni çiğ çiğ yicek valla o gün herkes bi soru sorcak aman Tanrımmm diidiiim.
ben sizi yerim ya düşünmeniz yeteer artık herkes öğrendi herkes bişey yedirio bana mutsuz olunca
Sen böyle mutlu olacaksan bız sana paket paket göndertelim canısıkızlar geç yazıyorum kusura bakmayın bi yandan savunmam için slayt hazırlıyorum hocalar beni çiğ çiğ yicek valla o gün herkes bi soru sorcak aman Tanrımmm diidiiim.
ben sizi yerim ya düşünmeniz yeteer artık herkes öğrendi herkes bişey yedirio bana mutsuz olunca
Bence deee hem seni büyük bir masraftan da kurtarmış oluruz :) bence düğünde gönderelim gelinkıza arkadaşlarından çikolatadan çeeelleennk diye söyletiriz :)Sen böyle mutlu olacaksan bız sana paket paket göndertelim canısı
yok bebeğim onu yaparken sıkılıyorum 10 dk onu yazıp 10 dk burda takıla takıla anca bitio öbür türlü hiç yapamıyorum 200 sayfalık tezi yazdım yeminle kadınlar kulübü sayesinde bi yandan size yazdım bi yandan tez derken bitti bi senedir vallaCnm ozmn önce işini hallet sonra zorluk çıkmasın cunkeu çikolata bambaşkaaa onsuz olmazı ben de çök yerim keşke yemesem
Valalhı çok güzel bır fıkır bencede gönderelim :) bırbırımıze destegız keske duğunlerımızde de yan yana olabılsekBence deee hem seni büyük bir masraftan da kurtarmış oluruz :) bence düğünde gönderelim gelinkıza arkadaşlarından çikolatadan çeeelleennk diye söyletiriz :)
ayy kuzum valla bnde bi tuhafım yiyince mutlu oluyorum ama kıyafetler olmayınca acı yok rocky o kilolar verilcek moduna giriyorumSen böyle mutlu olacaksan bız sana paket paket göndertelim canısı
vaaay bugün enerjiniz yerinde daisyyg hanımcım aman masallah nazarlar değmesin kız nerdesiniz ya muhabbet etcez şurda gelinsenizeee N Nelizz X xxoxxoxxBence deee hem seni büyük bir masraftan da kurtarmış oluruz :) bence düğünde gönderelim gelinkıza arkadaşlarından çikolatadan çeeelleennk diye söyletiriz :)
Burdayim canim yazdiklarinizi okuyodum katiliyorum hepinize basimizda kara bulutlar dönüyo dagilmiyo allah sonumuzu hayir etsin insallah
Ay ne guzel ya keske bende boyle olabılsem olamıyorum canım sıkkın oluncs aksama kadar hıcbırsey yıyemıyorumayy kuzum valla bnde bi tuhafım yiyince mutlu oluyorum ama kıyafetler olmayınca acı yok rocky o kilolar verilcek moduna giriyorum