-
- Konu Sahibi Masalruya6
İste insan degmiycek insanlar icin neler yapiyo hayatt isteEvet bununla yasamistim tobe yaa ne gunlerdi okuldanmi kacmiyordum
Bikere sinav gununu kacirip hocaya ne yalvarmistim
Ya ben yan oturmaktan sanirim artik uyustu his kaybi oldu agridan acidan galiba bisey hissetmiyorum ama su an kemigime saplaniyo yine offfff
Kuzum bazen çok bunalıyorum iş anlamayan insanlara çalışmak cok zoor yaptığım iş çok stresliKeske benimde isim olsa bende yogun olsam
Allah korusun ya su emojiye donusuveririm resmensabırla bekliyoruz rabbim yuzumuzu karar cikarmasin
Bu cileler sonucunda bide tutmamis tekrar gerekiyor derse
Ne is yapiyosun canim sen tabi anlamayan insanlar olunca zor sinir harbiKuzum bazen çok bunalıyorum iş anlamayan insanlara çalışmak cok zoor yaptığım iş çok stresli
Gümrük işi yapıyorum özel bi şirkette ama aralık ayına girip işlemi kasım ayında gösteremiyoruz mu diyenler var :)))Ne is yapiyosun canim sen tabi anlamayan insanlar olunca zor sinir harbi
Haha ne imkansiz istekleri olanlar varmisGümrük işi yapıyorum özel bi şirkette ama aralık ayına girip işlemi kasım ayında gösteremiyoruz mu diyenler var :)))
Sen nasilsin kiz bugün iyimisinYaaa niye bukdr cok yazıstınızzzz ama okudum tek tek zor olsa da
Benim hep cok cnmKizlar islemden sonra sizinde akintiniz cok oldumu
Cok şükür cnm değişiyor cok anlık :)Sen nasilsin kiz bugün iyimisin
Benimde cok fazla canim bitmek bilmiyoBenim hep cok cnm
Benim de cok fazla canimBenimde cok fazla canim bitmek bilmiyo
Sadece benmiyim diye panik yapmistim islemden sonra cogaldi gerci benimBenim de cok fazla canim
Normal canim etkilenio o bölge sonucta yani zaten regl donemi bile hemen etkilenioSadece benmiyim diye panik yapmistim islemden sonra cogaldi gerci benim
doktora tezi miNöttürelim valla tezimi bitirdim savunmam var haftaya slayt hazirlamaya calisiyorum ama aslinda dizi izliyorum falan ısrarla hazırlanmiyorumsiz nöttürünüz
Dogru canim haklisin operasyondan etkileniyo demekkiNormal canim etkilenio o bölge sonucta yani zaten regl donemi bile hemen etkilenio
İylesmis olursun canim evet daha rahat olursunKızlar ben subatta gidicem kesin tarihi me olur bilmem size sorum olacak benim sözümde 1 ay sonrası falan olucak yani sorun yaşamam dimi kızlar o zamana kadar baya iyleşmiş olur