- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.441
Sağol canım desteğin için çok teşekkür ederim. Rabbim güzel günlere bir çırpıda kavuştursun inşallah hepimizi. Cidden artık bu ilk öğrendiğimdeki acının tekerrüre düşmesine zerre tahammülüm kalmadı. Herkes nişanıma hazırlık yapıyor dört koldan, artık sinirlerim o kadar bozulmuş ki gülüp dalga geçiyorum kendimle, sen keyif alma herkes keyifle senin mutlu olacağın gün için uğraşsın diyehadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruz inşallahh
anlıyorum seni ama böylede her seferinde kendini bu kadar yıpratman saglıgından edecek seni yaptık bi hata pişmanız Rabbim görüyo biliyo içimizi darda olan kullarına yardım eder bizide feraha kavuşturcak inşallah
seni çok iyi anlıyoruz canım ama olan olmuş bir kere bida bida üzülerek geçmişe dönemiyoruz ne yazıkkiŞu doktora gitmek zorunda kalmasaydım unutmuştum artık neredeyse canım da işte yeniden yüzüme vuruldu gibi oldu ya doktor iyi niyetle yaklaşsa bile çok kötü oldum psikolojik canım
Ben de geçici işlem olacağım ama en erken 4 gün önce yaptırabilirim olur yine kanama di mi? Yani 4-5 gün önce işlem olup kanaması olanlar oldu ama benim de olur inşallah. Bu sağlık problemi için gittiğim doktor da 72 saat içerisinde en iyi sonucu alırsın dedi ama hesaplıyorum 82-88 saat geçse yine olur di mi yaseni çok iyi anlıyoruz canım ama olan olmuş bir kere bida bida üzülerek geçmişe dönemiyoruz ne yazıkkineyse ki çözümü var tek yapman gereken paranı ayarlayıp geçici diktirmek ben yıllardır araştırıyorum bende nişanlıyım çok doktorla görüştüm sağolsunlar içimi rahatlattılar.Çözümü var ya olmasaydı? O yüzden nişanına odaklan düğüne 3 gün kala geçici diktir benden sana tavsiye
Elbette olur canım gerdekten 3 gün öncesi en makbulu ve garantisi diyorlar ağdaya gidicem dersin 15 dakkada hallederler.diyorum ya olan olmuş çözümü var kendini heder etmeBen de geçici işlem olacağım ama en erken 4 gün önce yaptırabilirim olur yine kanama di mi? Yani 4-5 gün önce işlem olup kanaması olanlar oldu ama benim de olur inşallah. Bu sağlık problemi için gittiğim doktor da 72 saat içerisinde en iyi sonucu alırsın dedi ama hesaplıyorum 82-88 saat geçse yine olur di mi ya
İşlem olacağım yer pek yakın değil kuzum da inşallah yaptırabilirimElbette olur canım gerdekten 3 gün öncesi en makbulu ve garantisi diyorlar ağdaya gidicem dersin 15 dakkada hallederler.diyorum ya olan olmuş çözümü var kendini heder etme
Bir de işlem günü dahil 3 mü hariç 3 mü canım ?Elbette olur canım gerdekten 3 gün öncesi en makbulu ve garantisi diyorlar ağdaya gidicem dersin 15 dakkada hallederler.diyorum ya olan olmuş çözümü var kendini heder etme
Dahil canım bizim burda doktor gerdekten 3 gün önce gel dedi yani kınadan bir gün önceBir de işlem günü dahil 3 mü hariç 3 mü canım ?
Halledersin inşallah allah yüzüne gülerİşlem olacağım yer pek yakın değil kuzum da inşallah yaptırabilirim
Onu nerden getirteceğim ki :/Halledersin inşallah allah yüzüne gülersen yünede her ihtimale karşı yapay zarda getirt yanında bulunsun belki gidemen yada o gece gerdeğe giremezsin hiç yoktan o olur onunla denersim
Yapay zar gerçekten işe yarıyomu acabaHalledersin inşallah allah yüzüne gülersen yünede her ihtimale karşı yapay zarda getirt yanında bulunsun belki gidemen yada o gece gerdeğe giremezsin hiç yoktan o olur onunla denersim
Yarasa kimse dikimle uğraşmaz ki galiba bilemedim hiçYapay zar gerçekten işe yarıyomu acaba
Bende bulamadım orjinalini satan bir site ama araştırıyorumOnu nerden getirteceğim ki :/
Bilmiyorum ama yorumları okumuştum kullanıp sonuç alanlar varYapay zar gerçekten işe yarıyomu acaba
Her ihtimale karşı yanında olsun canım. Bayanın biri de şaka kanı yaptı gerdek gecesi şırıngaya enjekte edip içine sıktı gerdek gecesi kan gibi geldi oda öyle kurtuldu meselaYarasa kimse dikimle uğraşmaz ki galiba bilemedim hiç
Yok artık gerçekten mi zararlı değil mi onlarHer ihtimale karşı yanında olsun canım. Bayanın biri de şaka kanı yaptı gerdek gecesi şırıngaya enjekte edip içine sıktı gerdek gecesi kan gibi geldi oda öyle kurtuldu mesela
Hiç bişi olmadı tek sıkıntıs boya olduğu için iz bırakıyormuş bol krem kullanırsan sorun olmuyor demiştiYok artık gerçekten mi zararlı değil mi onlar
Bence işlem olmak daha mantıklı. Gökçen geçen bi şeyler demişti boya yüzünden zor kurtardık yapmayın öyle şeyler gibiHiç bişi olmadı tek sıkıntıs boya olduğu için iz bırakıyormuş bol krem kullanırsan sorun olmuyor demişti
Hiç bişi olmadı tek sıkıntıs boya olduğu için iz bırakıyormuş bol krem kullanırsan sorun olmuyor demişti