- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.461
Yapay zarı bende duydum riskli gibi biraz yakalanma durumu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi bu büyük cesaret ister o an şahsen ben panik yaparım beceremem ama oda bi seçenek tabi soğuk kanlılar içinCidden varmı böyle birsey ?
Abdest alma bahanesi yada ne bilim makyaj silme bahanesiyle onu yerleştirirsin 20 dakka içinde eriyomuş etrafı kan gili geliyormuş ama orjinalini bulmak zorYapay zarı bende duydum riskli gibi biraz yakalanma durumu var
Orjinalini bulan nerden almış ki söylemedi mi canımAbdest alma bahanesi yada ne bilim makyaj silme bahanesiyle onu yerleştirirsin 20 dakka içinde eriyomuş etrafı kan gili geliyormuş ama orjinalini bulmak zor
Tabi bu büyük cesaret ister o an şahsen ben panik yaparım beceremem ama oda bi seçenek tabi soğuk kanlılar için
Abdest alma bahanesi yada ne bilim makyaj silme bahanesiyle onu yerleştirirsin 20 dakka içinde eriyomuş etrafı kan gili geliyormuş ama orjinalini bulmak zor
Yakın da kullananım olmadı yorumlarda okumuştum. Zaten kutudan 2 adet çıkıyormuş birini evde denersinz 2. Gerdekte fiyatıda 200₺ çok daha sz maliyetlimerak ettim cidden ama tecrübeli erkek vajinsya rahat girerse anlae gibime geliyor Haksız mıyım?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Yıkanınca çıkmıyormuş falan bi deBence yapay zar tehlikeli onu bende okumustum gerek renginden gerek arkadaşın dediği gibi darlık genislik olayından anlayacaktır mutlaka
En kesin çözüm gecici :) bu kadar insan kurtuldu eminim bizde kurtulucazBen de aynı şekilde düşünüyorum. Yıkanınca çıkmıyormuş falan bi de
Motive edelim birbirimizi. Evet öyle ama insan kimse anlamayacak bile olsa psikolojik olarak herkes anlayacak gibi hissediyor o da elimizi ayağımızı dolandırıyor işte kuzumEn kesin çözüm gecici :) bu kadar insan kurtuldu eminim bizde kurtulucaz
Allah mutlu etsin canimEvet canm sözü yaptik gecen haftalarda nişana da 2 ay kaldı
Kuzum benim umudum yok olmasada olur artik cok onemli degil benim icin
Canim uzme kendini kotu dusunme artik allah sanada yardim eder tabiki artik kendini uzme olan sagligimiza oluyoKurtuluş var biliyorum kuzum da sürekli aynı acıyla ciğer dağlamalarımız dilerim artık son bulur sağlık problemim için bile bir jinekoloğa gitmek çok zor
İnşallah kurtuluruz canım hepimiz herkesCanim uzme kendini kotu dusunme artik allah sanada yardim eder tabiki artik kendini uzme olan sagligimiza oluyo
Kurtulcaz her darliktan sonra hep bi ferahlik olur uzme kendiniİnşallah kurtuluruz canım hepimiz herkes
Şu nişan olup bitseydi önce kuzum çok erken strese girmeye başladımKurtulcaz her darliktan sonra hep bi ferahlik olur uzme kendini
Amin canım hayırlısıyla bu durumuda atlatırız inşallahkızlar merhaba yazdıklarınızı okudum . Bizler kendimizi affetmeyen affedemeyen kızlarız olaya kendimizi affetmekle başlamalıyız. Bize biçilen bir ömür var. Evlilik de kader . Ne yaparsak yapalım okacağına varıcak herşey . Ben zor zamanlar geçiriyorum herşeyi zamana bırakalım . Allah büyük yeterki niyetimiz temiz olsun. inanın bu günlere gülüp geçtiğiniz zamanlar olacak bunu bilin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım inşallah o günlere çabucak kavuşuruz. Başka sıkıntıların var sanırım dilerim çabucak onu da çözersin çözebileceğin bir şeydirkızlar merhaba yazdıklarınızı okudum . Bizler kendimizi affetmeyen affedemeyen kızlarız olaya kendimizi affetmekle başlamalıyız. Bize biçilen bir ömür var. Evlilik de kader . Ne yaparsak yapalım okacağına varıcak herşey . Ben zor zamanlar geçiriyorum herşeyi zamana bırakalım . Allah büyük yeterki niyetimiz temiz olsun. inanın bu günlere gülüp geçtiğiniz zamanlar olacak bunu bilin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun