gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Tabi bu büyük cesaret ister o an şahsen ben panik yaparım beceremem ama oda bi seçenek tabi soğuk kanlılar için

merak ettim cidden ama tecrübeli erkek vajinsya rahat girerse anlae gibime geliyor Haksız mıyım?

Abdest alma bahanesi yada ne bilim makyaj silme bahanesiyle onu yerleştirirsin 20 dakka içinde eriyomuş etrafı kan gili geliyormuş ama orjinalini bulmak zor

canım deneyen bir yakının oldumu ? Rengi falan nasıl acaba

merak ettim cidden ama tecrübeli erkek vajinsya rahat girerse anlae gibime geliyor Haksız mıyım?
Yakın da kullananım olmadı yorumlarda okumuştum. Zaten kutudan 2 adet çıkıyormuş birini evde denersinz 2. Gerdekte fiyatıda 200₺ çok daha sz maliyetli

Kurtuluş var biliyorum kuzum da sürekli aynı acıyla ciğer dağlamalarımız dilerim artık son bulur😔 sağlık problemim için bile bir jinekoloğa gitmek çok zor :KK43:
Canim uzme kendini kotu dusunme artik allah sanada yardim eder tabiki artik kendini uzme olan sagligimiza oluyo

kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum . Bizler kendimizi affetmeyen affedemeyen kızlarız olaya kendimizi affetmekle başlamalıyız. Bize biçilen bir ömür var. Evlilik de kader . Ne yaparsak yapalım okacağına varıcak herşey . Ben zor zamanlar geçiriyorum herşeyi zamana bırakalım . Allah büyük yeterki niyetimiz temiz olsun. inanın bu günlere gülüp geçtiğiniz zamanlar olacak bunu bilin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum . Bizler kendimizi affetmeyen affedemeyen kızlarız olaya kendimizi affetmekle başlamalıyız. Bize biçilen bir ömür var. Evlilik de kader . Ne yaparsak yapalım okacağına varıcak herşey . Ben zor zamanlar geçiriyorum herşeyi zamana bırakalım . Allah büyük yeterki niyetimiz temiz olsun. inanın bu günlere gülüp geçtiğiniz zamanlar olacak bunu bilin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım hayırlısıyla bu durumuda atlatırız inşallah

İnşallah canım inşallah o günlere çabucak kavuşuruz. Başka sıkıntıların var sanırım dilerim çabucak onu da çözersin çözebileceğin bir şeydir :KK43:

X