- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.401
fırsatım yok kiSen niye gitmiyosun kontrle
Sonucu bizimlede paylaşırsan sevinirimCanim ankarada hymenoplasty oldum sayfasinda cogu kisi geçici olup mutlu ayrildi. Kotu sonuc alan olmadi. Ve de arkadaslar bnmde 2 ayim kaldi gecici olmama..
Evet canm sözü yaptik gecen haftalarda nişana da 2 ay kaldıKizzzzz nisanami az kaldi yoksa
Tabiki de paylascam canm insallah mutlu ayrılırız hrpimiz bana dua edin kizlarSonucu bizimlede paylaşırsan sevinirim
Aynı dert bendede var saat 6 oldumu arıyor ailem geş artık diyeYa kızlar bişey sorcam nişanlandım darısı isteyen herkesin başına en güzel şekilde ama hayatımda bi değişiklik olmadı babamın korkusundan çıkamıyorum bile akşamları çıkmama izin vermiyo ya bu sadece benim aileme has bişey mi.
aynı bizimkiler ya babam evde olmadan evde olmam gerekiyo gündüz haberi dahi olmuyo görüştüğümden.babama göre görüşmek ayıp günah ben anlamadım bişey ya eski zamanda değilz bunu nasıl aşacaz bilmiyorum annemde hiç yardımcı olmuyo kalakaldım öyleAynı dert bendede var saat 6 oldumu arıyor ailem geş artık diye
Annenin görüşsün de tanısın iyice yoksa nasıl tanıyacak demesi lazım kuzum babalar hep böyle. Allah mutluluğunuzu baki kılsın çok mutlu olun inşallahA
aynı bizimkiler ya babam evde olmadan evde olmam gerekiyo gündüz haberi dahi olmuyo görüştüğümden.babama göre görüşmek ayıp günah ben anlamadım bişey ya eski zamanda değilz bunu nasıl aşacaz bilmiyorum annemde hiç yardımcı olmuyo kalakaldım öyle
Konuştuk evet canım olsun bitsin artık diye giriştim ama endişeliyimYok be kuzum sorma çok zorlanıyorum ailemden taraf annemde babam gbi babama bişey demiyo kızar diyo üstünü kapatıyo kaç kare tartıştık bu konuda baş edemiyorum galiba nişanlılık bu yüzden çok üzün sürsün istemiyorjm işteamin canım benim stres yapma inan çok güzel şeylerr bir adım atman gerekiyo seninde daha fazla uzatma olsun bitsin canım benimm :) konustunuz dimi nişan konusunu
Hayır neden kötü hissediyosun lütfen yapma bunu kendine evet içten içe korkumuz var ama herkes kurtuldu bizde öyle olcaz ama artık bi adım atmak gerekiyo dimi o yzden herşey güzel olcak inşallah kendini motive et düşünvelerin pozitif olsunKonuştuk evet canım olsun bitsin artık diye giriştim ama endişeliyimpsikolojik iyi hissetmene sevindim kendini kuzum. Ben daha nişana adapte olamıyorum bizimkiler mekan organizasyon giriştiler çocuk ve ailesi de tanıdık olunca hevesliler de yani ama işte ben çok kötü hissediyorum kendimi.
Canım bilmiyorum psikolojik işte sanki herkes kurtulur ben kurtulamam gibiHayır neden kötü hissediyosun lütfen yapma bunu kendine evet içten içe korkumuz var ama herkes kurtuldu bizde öyle olcaz ama artık bi adım atmak gerekiyo dimi o yzden herşey güzel olcak inşallah kendini motive et düşünvelerin pozitif olsun
Kuzum senle özelden konustuğumuz gibi düşüncesini biliyorsun o yüzden daha da rahat olmalısınCanım bilmiyorum psikolojik işte sanki herkes kurtulur ben kurtulamam gibi
Kuzum o hepimizde var ama bu düşünceden kurtulmamız lazım bende düşünüyorum ama sonra burda olumlu sonuç alanlar aklıma geliyo biz nye kurtulmayalım ki diyorum hamile kalan bile oldu inşallah bizde öyle olcaz inşallahhCanım bilmiyorum psikolojik işte sanki herkes kurtulur ben kurtulamam gibi
İnşallah kuzum inşallahKuzum o hepimizde var ama bu düşünceden kurtulmamız lazım bende düşünüyorum ama sonra burda olumlu sonuç alanlar aklıma geliyo biz nye kurtulmayalım ki diyorum hamile kalan bile oldu inşallah bizde öyle olcaz inşallahh
Evet canm sözü yaptik gecen haftalarda nişana da 2 ay kaldı
Tabiki de paylascam canm insallah mutlu ayrılırız hrpimiz bana dua edin kizlar
Oyle oldu canm hersey bak ciddi adam kendini hemen belli ediyormasallah cnm ne kadar hızlı olducocuk cidden ciddi imiş