- 1 Haziran 2019
- 472
- 574
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.421
Hayir canm degil. Neden ki ?Tatlım cocuk akraba mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canm degil. Neden ki ?Tatlım cocuk akraba mı?
Nişanına adepte ol eğlenmene bak ben öyle yapmıştım düğünümde korkudan sitresten eğlenemiycem çünkü..Ya kızlar benim nişana çok az kaldı çok korkuyoruuuum nasıl geçecek bu zaman acaba
Ben nişana bile odaklanamıyorum korkudanNişanına adepte ol eğlenmene bak ben öyle yapmıştım düğünümde korkudan sitresten eğlenemiycem çünkü..
Oyle oldu canm hersey bak ciddi adam kendini hemen belli ediyor
Ya kızlar benim nişana çok az kaldı çok korkuyoruuuum nasıl geçecek bu zaman acaba
Hayir canm degil. Neden ki ?
Canım benim düşünme bunları kızlarında dediği gbi tadını çıkar bunları 1 kez yaşıyacaz anın tadını çıkaralım senin gbi stres yaptım 1 haftam zehir gbi geçti nişan gnü bile o stresten kavga ettim düşün ama şimdi olsa yapmazdım tadını çıkarırdım.Ya kızlar benim nişana çok az kaldı çok korkuyoruuuum nasıl geçecek bu zaman acaba
Amin tatlım inşallahKızlar teşekkür ederim Rabbim yolumuzu açsın inşallah her şey hızlıca olup bitsin kötü günler arkada kalsın
Aynen canm ya ondan cacik olmadi wala :))Aynen aynen iyiki ayrıldın eskisinden
Demekki allah bir kapıyı kapatıp ötekisini açıyor
Bende en cok dugun gunu anin tadini cikaramicam diye nisandan sonra iliskiyi yasamak istedim ya insallah sorun cikmaz da kafam rahatlar kizlar. Bana dua edin az zaman kaldiCanım benim düşünme bunları kızlarında dediği gbi tadını çıkar bunları 1 kez yaşıyacaz anın tadını çıkaralım senin gbi stres yaptım 1 haftam zehir gbi geçti nişan gnü bile o stresten kavga ettim düşün ama şimdi olsa yapmazdım tadını çıkarırdım.
İnşallah canımBende en cok dugun gunu anin tadini cikaramicam diye nisandan sonra iliskiyi yasamak istedim ya insallah sorun cikmaz da kafam rahatlar kizlar. Bana dua edin az zaman kaldi
Kızlar nolur kötü düşünmeyelim ne düşünürsek o oluyo iyi düşün kurtulcaksın sende Rabbim darda olanlara yardım eder elimizi açıp dua edelim inşallahh kötü günler geirde kalacak. Düğün öncesimi olcak canımBende en cok dugun gunu anin tadini cikaramicam diye nisandan sonra iliskiyi yasamak istedim ya insallah sorun cikmaz da kafam rahatlar kizlar. Bana dua edin az zaman kaldi
Bugün doktora gittim sağlık sorunum için mecbur kaldım söyledim zaten söylemesem de görecekti. Ağlamaya başladım direkt zaten bekar mısın sorusuyla. Doktor halime üzüldü ve geçici önerdi. En garanti olan o falan dedi ama hala kendime gelemedim ilk öğrendiğim gün gibiydi ve bu doktor da baktı akıntı var mı diye o esnada evet işlem olman gerekiyor dedi kabus gibi günler geçer di miKızlar nolur kötü düşünmeyelim ne düşünürsek o oluyo iyi düşün kurtulcaksın sende Rabbim darda olanlara yardım eder elimizi açıp dua edelim inşallahh kötü günler geirde kalacak. Düğün öncesimi olcak canım
Geçer tabi burdan olumlu sonuç alanları bi düşünsene sakarya bogazmanzarası gecekışu ve aklıma gelmeyen daha bilsürü kişi hamile kalan bile oldu şahit oldun. Her zorlugun sonunda doğan bir ışık vardır sabırlı olalım iyi düşünelim ki iyi olsun.Bugün doktora gittim sağlık sorunum için mecbur kaldım söyledim zaten söylemesem de görecekti. Ağlamaya başladım direkt zaten bekar mısın sorusuyla. Doktor halime üzüldü ve geçici önerdi. En garanti olan o falan dedi ama hala kendime gelemedim ilk öğrendiğim gün gibiydi ve bu doktor da baktı akıntı var mı diye o esnada evet işlem olman gerekiyor dedi kabus gibi günler geçer di mi
Insallah canm evet dugun oncesi olacak 1 bucuk aya yakin kaldiKızlar nolur kötü düşünmeyelim ne düşünürsek o oluyo iyi düşün kurtulcaksın sende Rabbim darda olanlara yardım eder elimizi açıp dua edelim inşallahh kötü günler geirde kalacak. Düğün öncesimi olcak canım
hadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruz inşallahhInsallah canm evet dugun oncesi olacak 1 bucuk aya yakin kaldi
anlıyorum seni ama böylede her seferinde kendini bu kadar yıpratman saglıgından edecek seni yaptık bi hata pişmanız Rabbim görüyo biliyo içimizi darda olan kullarına yardım eder bizide feraha kavuşturcak inşallahKurtuluş var biliyorum kuzum da sürekli aynı acıyla ciğer dağlamalarımız dilerim artık son bulur sağlık problemim için bile bir jinekoloğa gitmek çok zor