- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.481
Sana özeldende söyledim şu durumda nişanlım anlamadıysa gecicide hiç anlamıycaktır kuzumMotive edelim birbirimizi. Evet öyle ama insan kimse anlamayacak bile olsa psikolojik olarak herkes anlayacak gibi hissediyoro da elimizi ayağımızı dolandırıyor işte kuzum
Aslında en stressiz olman gereken yer nişan bolca eğlen düğünde o stresi yasıcan zaten kuzumŞu nişan olup bitseydi önce kuzum çok erken strese girmeye başladım
Ah anlatabilsem kendime keşkeAslında en stressiz olman gereken yer nişan bolca eğlen düğünde o stresi yasıcan zaten kuzum
Kuzu ben onumu actim bak mutlu oldum insallah ustumdeki bu skntiyida 1 bucuk ay icinde atarsam rahatlicam . Sende iyi dusun canm bu adamdan fayda yoksa hic yoluna bak mutlu olacagin kisileri sec ❤Kuzum benim umudum yok olmasada olur artik cok onemli degil benim icin
Kuzu ben onumu actim bak mutlu oldum insallah ustumdeki bu skntiyida 1 bucuk ay icinde atarsam rahatlicam . Sende iyi dusun canm bu adamdan fayda yoksa hic yoluna bak mutlu olacagin kisileri sec ❤
Atlatirsin canim umarim sende kurtulursun bu strestenKuzu ben onumu actim bak mutlu oldum insallah ustumdeki bu skntiyida 1 bucuk ay icinde atarsam rahatlicam . Sende iyi dusun canm bu adamdan fayda yoksa hic yoluna bak mutlu olacagin kisileri sec ❤
Insallah kuzum benm sende hep mutlu olursun insallahAtlatirsin canim umarim sende kurtulursun bu stresten
İnsallah canimInsallah kuzum benm sende hep mutlu olursun insallah
Canim bilmiyorumda yaptiran rahat geciren cok kisi olmus burdaDüğün tarihim belli oldu beni iyice stres sardı geçici için kına günü gel ertesi gerdek diyor doktorlar kına günü nasıl gidicem kafayı yememek elde değil
Kınadan 1 gün önce gidemiyor Musun canımDüğün tarihim belli oldu beni iyice stres sardı geçici için kına günü gel ertesi gerdek diyor doktorlar kına günü nasıl gidicem kafayı yememek elde değil
Garan veremem 3 güne diyor doktor gece yarısından sonra 4. Güne dönüyor dikişler erir diyorKınadan 1 gün önce gidemiyor Musun canım
nasıl yaGaran veremem 3 güne diyor doktor gece yarısından sonra 4. Güne dönüyor dikişler erir diyor
BilmiyorumNAsıl ya
nasıl yae o bölgeye kullanılıp 1 hafta kalabilen ipler var onlardan niye kullanmıyor ki
Rabbim yardımcın olacak inşallah canım endişelenme her şey hallolcak inşallah. Başka doktor araştır bu süreçteBilmiyorum
Hepsi özel klinik muayneler 350-400₺Rabbim yardımcın olacak inşallah canım endişelenme her şey hallolcak inşallah. Başka doktor araştır bu süreçte