- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.281
yorulduk artık galibaKızlar artık kimse girmiyor önceden böylemiydik biz ya insanın motivasyonu artıyordu böyle olunca iyice umutsuz vaka olarak bakıyorumm
Sanırım canımyorulduk artık galiba
Him anladim insallah bulursun canimi internetten daha kolay bulabilirsinSen bilirsin kuxum uzme ama kendini.. Muhasebe büro isleri tarzı kuzum.
Biz yorgun savascilaryorulduk artık galiba
Kızlar duygularım bir öyle bir böyle af aff bazen iyiyim bazen çok kötü ne olacak böyle boğaz manzarasıda artık gelip gitmiyor ki morel versin bizeBiz yorgun savascilar
yaptır için rahat etsin canımKızlar benimde durumum cok karısık yani doktora gittim bakiresn demişti hatırlarsınız eski yazdıklarımdan ama ben rahat edemiyorum geçici yaptırmayı planlıyorum böyle belirsizlik en kötüsü
Kizceler nerelerdesiniz ? Buraları sessizlik kaplamış
Burdayim kuzum napiyosunuzKizceler nerelerdesiniz ? Buraları sessizlik kaplamış
Canm ne yapayım ya mahvoldum iş aramaktan wala. Bu memleket bitmiş arkadaş hayat çok bunaltıcıydi ama son1 aydır çok mutluyum şükür. Karşıma bence adam gbi adam cıktı ve niyet ciddi bakalm belki sonunda bende mutlu olurum kızlar..calısıyorum cnm sen ne yapıyorsun? keyıfler nasıl?
Kuzucum iş arama çabalarım benim. Asıl sen anlat ne var ne yok bakimBurdayim kuzum napiyosunuz
Canm ne yapayım ya mahvoldum iş aramaktan wala. Bu memleket bitmiş arkadaş hayat çok bunaltıcıydi ama son1 aydır çok mutluyum şükür. Karşıma bence adam gbi adam cıktı ve niyet ciddi bakalm belki sonunda bende mutlu olurum kızlar..
Sizler neler yapiyosunuz ilişkiler hayatlar ne alemde anlatın bakim
İnsallah en kisa zamanda bulursun is bulmak artik imkansiz oldu bu devirde ya benden hic bisey yok kuzum ya isten eve evden ise rutin sakin bi hayat ugrasiyorum isteKuzucum iş arama çabalarım benim. Asıl sen anlat ne var ne yok bakim
Haha bende oyleyimİnsallah iş bulursun tatlım erkekler hakkında fazla erken yorum yapma cnm valla beni sok edıyorlar inancım güvencim bitti benim