-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.241
Geldim geldim Canim bogazmanzarasi dugun telasinda bende is biraz yogundu son zamanlar yorgunluktan uyuyup kaliyodum daisininde zamani olmuyodur belki kiz sen ne ara buldun biriniGelmene cok sevındım tatlım herkes gitti
Ay neler duyuyorum sen seninkiyle ayrildinmi kiz ne ara ayrildin birini buldun
seni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın iyi misin boğazmanzarasından haberin var mı sildimi o hesabınıCanim giremedim bayagi ya napiyosunuz nasilsiniz hepiniz
hayır canım gitmedim hiç gidesimde yok hiç düşünmüyorum oldu mu olmadı mı oldu sayıyorum keyfim de yok pekKuzum gittinmi kontrle sen
BU kadar karamsar olma canım ya iyi düşün iyi olsun :)hayır canım gitmedim hiç gidesimde yok hiç düşünmüyorum oldu mu olmadı mı oldu sayıyorum keyfim de yok pek
Allah seni ya ya evlencek yada yoluna diyosunValla ayrıldıkmı bende bilmiyorum telefonlarına bakmıyorum hala evlılık teklıfı etmedı bende ısımı saglama alıyorum :) yüzük takmadan kımse bana sahip degıl
Bende iyiyim canim ayni degisen bisey yok canim dugunune az kaldi onu baska hesap acti oseni gördüm daha iyi oldum sen nasılsın iyi misin boğazmanzarasından haberin var mı sildimi o hesabını
Niye keyfin yok hayirdir nolduhayır canım gitmedim hiç gidesimde yok hiç düşünmüyorum oldu mu olmadı mı oldu sayıyorum keyfim de yok pek
karamsarlık değilde sıkıldım olan bitenden sanki 60 yaşında insanımBU kadar karamsar olma canım ya iyi düşün iyi olsun :)
iyi olsun daBende iyiyim canim ayni degisen bisey yok canim dugunune az kaldi onu baska hesap acti o
yani birşey yok aslında sadece üstümden atamadım hala olan biteniNiye keyfin yok hayirdir noldu
Valla ayrıldıkmı bende bilmiyorum telefonlarına bakmıyorum hala evlılık teklıfı etmedı bende ısımı saglama alıyorum :) yüzük takmadan kımse bana sahip degıl
Hi o bende de var eksik eksik yasiyoruz isteyani birşey yok aslında sadece üstümden atamadım hala olan biteni
Banami dedin kuzumAynen bebişim sen ne yapıyorsun? nasıl gidiyor işin?
İyi akşamlar herkese ...
Anlamadım, nasıl yani? Hissettiğim kısım derken ?Selam hisettıgım kısımıın :) ?
Anlamadım, nasıl yani? Hissettiğim kısım derken ?
iyi akşamlarİyi akşamlar herkese ...