- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.261
kendi yazdığıma çok güldüm sabah cvp yazmışım ama iyi akşamlar demişim leyla mıyım neyimiyi akşamlar
Bütün bu kötülükleri ve üzüntüleri haketmediğini biliyorsan yaparsin sadece mutlu olmak icin çabala kendin icindoğru düşünmüşsün aynıları ben de de oldu inşallah bende senin yolundan devam ederim
Boşta olduğum günden beri abartmıyorum 2 kişi evlenme teklifi etti 5 kişide konuşmaya çalıştı ama herkesi eledim sadece birini begendm ve karar verdim onda . Herşey güzel gidiyor kız insallah ta böyle devam eder üzülmekten dusunmekten yoruldum gerçektenKiz ne ara buldun ne cabuk
Kiz msj yoktu altinda ondan dedim ayevet cnm ? nedenkı
İyi gidiyo kuzum is memnunumevet cnm ? nedenkı
Hayirli olsun allah bagislasinAnlamadım, nasıl yani? Hissettiğim kısım derken ?
Masallah canim nazar degmesin insallah ya gonlune gore olur umarimBoşta olduğum günden beri abartmıyorum 2 kişi evlenme teklifi etti 5 kişide konuşmaya çalıştı ama herkesi eledim sadece birini begendm ve karar verdim onda . Herşey güzel gidiyor kız insallah ta böyle devam eder üzülmekten dusunmekten yoruldum gerçekten
Amin teşekkürlerHayirli olsun allah bagislasin
Inşallah kuzum benim insallah mutlu olurum da yuvam olur güzelce. Inşallah hepimiz mutlu sonla ayrılıriz buradan. Senin neler oldu seninkiyle durumlar ne canmMasallah canim nazar degmesin insallah ya gonlune gore olur umarim
Ya ben evlilikten fln umudumu kesmeye basladim artik ya bu sefer hayal kirikligina ugramazssin umarim bisey olmadi benimkiyle aramiz yok canim iyi degilizInşallah kuzum benim insallah mutlu olurum da yuvam olur güzelce. Inşallah hepimiz mutlu sonla ayrılıriz buradan. Senin neler oldu seninkiyle durumlar ne canm
nelizz birinin niyeti yoksa sonradan da olmuyor arkadaşım ben çok üzüldüm hala da aynıyım ama sen elinden geldiğince kopmaya bak çok az erkek sevdiğinin elinden tutuyor dünya menfaat dünyası olmuşYa ben evlilikten fln umudumu kesmeye basladim artik ya bu sefer hayal kirikligina ugramazssin umarim bisey olmadi benimkiyle aramiz yok canim iyi degiliz
Canm hakkımızda hayırlısı umarım ama sanki senin de yeni umutlara yelken açma vaktin gelmis gbi geldi bana.. Bende hala iş bulamadm kuzu arıyorum walaYa ben evlilikten fln umudumu kesmeye basladim artik ya bu sefer hayal kirikligina ugramazssin umarim bisey olmadi benimkiyle aramiz yok canim iyi degiliz
hayır sosyal medya kullanmıyorumMerhaba hanımlar..
Ya instagramınız var mı, fake de olsa olur, bir hesap var birkaç günlüğüne en azından 2 günlüğüne takip edebilir misiniz?..
Evet bi insan basta istiyosa istiyo sonradan fln olmuyo ya herkes cikari pesinde resmen yanelizz birinin niyeti yoksa sonradan da olmuyor arkadaşım ben çok üzüldüm hala da aynıyım ama sen elinden geldiğince kopmaya bak çok az erkek sevdiğinin elinden tutuyor dünya menfaat dünyası olmuş
Aman istemiyom kimseyi kalsin cekemem kimsenin kahrini artik ya kuzum nasil bi is ariyosunCanm hakkımızda hayırlısı umarım ama sanki senin de yeni umutlara yelken açma vaktin gelmis gbi geldi bana.. Bende hala iş bulamadm kuzu arıyorum wala
Sen bilirsin kuxum uzme ama kendini.. Muhasebe büro isleri tarzı kuzum.Aman istemiyom kimseyi kalsin cekemem kimsenin kahrini artik ya kuzum nasil bi is ariyosun
Aman istemiyom kimseyi kalsin cekemem kimsenin kahrini artik ya kuzum nasil bi is ariyosun
Sen bilirsin kuxum uzme ama kendini.. Muhasebe büro isleri tarzı kuzum.