gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

İçin rahat olsun diye de değil gerçekten öyle, sadece düğün öncesi çıkabilmek mesele o da çıkılır zaten bence
Benim olursa eğer başka şehir falan olacak çok sknti olur o yüzden evlilik öncesi nisanliyken daha mantikli geliyor ve de bu stresten düğün öncesi kurtulmak daha iyi olur diye düşünüyorum kendi acimdan

Benim olursa eğer başka şehir falan olacak çok sknti olur o yüzden evlilik öncesi nisanliyken daha mantikli geliyor ve de bu stresten düğün öncesi kurtulmak daha iyi olur diye düşünüyorum kendi acimdan
Ona sen karar vermelisin tabi ki canım. Benim de iki düğün olacak iki düğün arası 1 gün düşündüğüm için düğün vakti sorun olmazmış gibi geliyor.

Valla kızlar benimde düğünüm haftaici olacak kınamdan bir gün önce annemlerle dısarı cıkıcam siz oturun geliyorum diyip yaptırıcam yksa nişanlım mümkünatı yok beni yalnız bırakmaz
Niye bırakmıyor ki canım ya pöfff bi de böyle garip şeyler var

Ona sen karar vermelisin tabi ki canım. Benim de iki düğün olacak iki düğün arası 1 gün düşündüğüm için düğün vakti sorun olmazmış gibi geliyor.
Düğün öncesi o stresi de yaşamak çok zor geliyor bana. En başından beri düğün gecesi planlıyordum ama iş ciddiye doğru gdnce korkum artti ondan nişanlaninca kurtulma planım var canm olur da kurtuluruz insallah bu saçma ve can sıkıcı durumdan

Tamam diyecek mi peki nişanlı iken kuzum

Kendince beni sürüklemek istemiyor nereye bırakılacaksa kendi işi olduğu içinde vakit cok sorun olmuyor onun için ama annemlerle gezmeye gidiyorum diyip cıkıcam zaten işlem kısa sürücek :)
10-15 Dk sürüyormuş evet canım hallolur sanki. Yarım saatte bütün her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…