gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

kaç kişi zorlanmıştı canım tuttuğunu nasıl anladın ben işlem için gidemedim henüz ve kontrolde gidemem işlemden sonra onun için soruyorum :KK43: :KK43: ama senin için çok sevindim kurtulmussun
Kaç kişinin zorlandığını bilmiyorum ama dikkat ettim hocamızın söylediği herşeye, fırsatım olmadı kontrole gitmeye çok bunalmıştım olursa olur olmazsa olmaz diye akışına bırakmıştım çok şükür kurtuldum sizde kurtulacaksınız inş

İnsallah en kisa zamanda bulursun is bulmak artik imkansiz oldu bu devirde ya benden hic bisey yok kuzum ya isten eve evden ise rutin sakin bi hayat ugrasiyorum iste
Canm bende baya değişiklik var. Konuştuğum kişi ve ailesi evlenin uzatmayalım diyorlar biraz hızlı ilerliyoruz

BEnce o kdrda acele etme sen tanı benim nişanlımın ailesi cok değişik insanlar onlarla çok sorun yaşıyorum allahtan nişanlım diretmiyor
Bende çok acele olsun istemiyorum zaten hazırlıklar yapılması falan uzun surer yani en azından bi 6 ay geçse ıyi olur daha iyi tanımak lazm bencede canm

Kizlar mutlu olmak icin zorlamamak gerekiyo biseyin nekadar pesinden gidersen okadar sey sizden uzaklasiyo aslinda bu hayatta herseyi akisina birakmak lazim cabalamak insana hic bisey kazandirmiyo malesef bunu cok iyi tecrube ettim ben burdaki kizlar hayat bize cok adil davranmadi yeteri kadar yiprandik artik herseyi oluruna birakin kendinizi uzup daha fazla sitrese sokmayin :KK61:

Kizlar mutlu olmak icin zorlamamak gerekiyo biseyin nekadar pesinden gidersen okadar sey sizden uzaklasiyo aslinda bu hayatta herseyi akisina birakmak lazim cabalamak insana hic bisey kazandirmiyo malesef bunu cok iyi tecrube ettim ben burdaki kizlar hayat bize cok adil davranmadi yeteri kadar yiprandik artik herseyi oluruna birakin kendinizi uzup daha fazla sitrese sokmayin :KK61:
canım benim ya duygularıma tercüman olmuşsun o kadar haklısın ki

Canım Allah bizi sınıyo sınavdayız dayanmak durumundayız bende zorlamıyorum artık üzülmeye okadar alıstımkı akısına bıraktım ama Allah bizimde yüzümüze bakacak hamd olsun bu durumumuza allah beterınden saklasın

X