- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.301
Çok sevindim canım mutluluklar bundan sonraki hayatında :)Kontrole gidemedim ama zor oldu biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım mutluluklar bundan sonraki hayatında :)Kontrole gidemedim ama zor oldu biraz
kaç kişi zorlanmıştı canım tuttuğunu nasıl anladın ben işlem için gidemedim henüz ve kontrolde gidemem işlemden sonra onun için soruyorum ama senin için çok sevindim kurtulmussunKontrole gidemedim ama zor oldu biraz
Kaç kişinin zorlandığını bilmiyorum ama dikkat ettim hocamızın söylediği herşeye, fırsatım olmadı kontrole gitmeye çok bunalmıştım olursa olur olmazsa olmaz diye akışına bırakmıştım çok şükür kurtuldum sizde kurtulacaksınız inşkaç kişi zorlanmıştı canım tuttuğunu nasıl anladın ben işlem için gidemedim henüz ve kontrolde gidemem işlemden sonra onun için soruyorum ama senin için çok sevindim kurtulmussun
Sağol canım sizde mutlu olursunuz inşÇok sevindim canım mutluluklar bundan sonraki hayatında :)
Hayırlı olsun tatlımSağol canım sizde mutlu olursunuz inş
İYİ kuzum sen nasılsın iş güc kosturmacadan girilmiyordaselam tatlı kızlar nasılsınız ? ne var ne yok görüşmeyeli
Allah iyilik versin canım okullar açıldı şükür ben de başladım işteİYİ kuzum sen nasılsın iş güc kosturmacadan girilmiyorda
Aynen öyle canm da biz evlilik yoluna bianca girdik gbi sankiİnsallah iş bulursun tatlım erkekler hakkında fazla erken yorum yapma cnm valla beni sok edıyorlar inancım güvencim bitti benim
Canm bende baya değişiklik var. Konuştuğum kişi ve ailesi evlenin uzatmayalım diyorlar biraz hızlı ilerliyoruzİnsallah en kisa zamanda bulursun is bulmak artik imkansiz oldu bu devirde ya benden hic bisey yok kuzum ya isten eve evden ise rutin sakin bi hayat ugrasiyorum iste
BEnce o kdrda acele etme sen tanı benim nişanlımın ailesi cok değişik insanlar onlarla çok sorun yaşıyorum allahtan nişanlım diretmiyorCanm bende baya değişiklik var. Konuştuğum kişi ve ailesi evlenin uzatmayalım diyorlar biraz hızlı ilerliyoruz
Teşekkürler tatlım kalıcı ve Turgay HocaydıHayırlı olsun tatlım
Doktorun kımdı? birde kalıcımıydı ıslemın?
Bende çok acele olsun istemiyorum zaten hazırlıklar yapılması falan uzun surer yani en azından bi 6 ay geçse ıyi olur daha iyi tanımak lazm bencede canmBEnce o kdrda acele etme sen tanı benim nişanlımın ailesi cok değişik insanlar onlarla çok sorun yaşıyorum allahtan nişanlım diretmiyor
Gozun aydin canim cok sevindimSağol canım sizde mutlu olursunuz inş
Gozun aydin canim insallah tamamina ererde cok mutlu olursun cok sevindim senin adinaCanm bende baya değişiklik var. Konuştuğum kişi ve ailesi evlenin uzatmayalım diyorlar biraz hızlı ilerliyoruz
canım benim ya duygularıma tercüman olmuşsun o kadar haklısın kiKizlar mutlu olmak icin zorlamamak gerekiyo biseyin nekadar pesinden gidersen okadar sey sizden uzaklasiyo aslinda bu hayatta herseyi akisina birakmak lazim cabalamak insana hic bisey kazandirmiyo malesef bunu cok iyi tecrube ettim ben burdaki kizlar hayat bize cok adil davranmadi yeteri kadar yiprandik artik herseyi oluruna birakin kendinizi uzup daha fazla sitrese sokmayin
Kizlar mutlu olmak icin zorlamamak gerekiyo biseyin nekadar pesinden gidersen okadar sey sizden uzaklasiyo aslinda bu hayatta herseyi akisina birakmak lazim cabalamak insana hic bisey kazandirmiyo malesef bunu cok iyi tecrube ettim ben burdaki kizlar hayat bize cok adil davranmadi yeteri kadar yiprandik artik herseyi oluruna birakin kendinizi uzup daha fazla sitrese sokmayin
Inşallah senin icin de güzel olur canm ben hala stresliyim doktor evlenmeden 3 gün önce gel dedi ya dikiş atacak ondan aksilik çıkarmı diye korkuyorum o yüzden nisanlanınca bu isi halletmeye caliscamGozun aydin canim insallah tamamina ererde cok mutlu olursun cok sevindim senin adina
Korkma canım herkesin kanaması oluyorInşallah senin icin de güzel olur canm ben hala stresliyim doktor evlenmeden 3 gün önce gel dedi ya dikiş atacak ondan aksilik çıkarmı diye korkuyorum o yüzden nisanlanınca bu isi halletmeye caliscam