gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Tabiki haklısın pimpirikli olmak konusunda cok zor bir surectir eger yaptirirsam bende ayni sekilde tedirgin olurum eski yazilari okuyunca da 2 sahte profil gordum doktor bey hakkinda onlar su an kafami karistirdi Turgay Bey 'e kesin giderim gozuyle bakiyordum cunku artik emin degilim

Valla tam olarak hatirlamiyorum ama genital estetik konusunun icinde vardi 5 ile-15.sayfa arasinda ya ben pekala o doktora gitmelimiyim sizce

Kontrolu gec mi yaptircaksiniz siz bilirsiniz o zaman belki baska doktora yaptirirsiniz

Kızlar ben sevgiliden de ayrıldım ya artık hic umursamıyorum bu konuyu yani inanin belki benmde tutmadı şuan ilişki yaşasam kan gelmez bence çünkü esneme durumları oluyor o kadar saldım ki denize falanda girdim gidiyorum da arada. Evlenmek istersem birgün giderim 3 gun önceden olur biter ya düşündükçe sklıyor insan hic gerek yok

kontrole gitmedin mi tutmuş mu belli bi süre sonra denize girilebiliyor herhalde 1 ay dikkat ettin mi

Canım bende bu gidişle benimkini sepetleyeceğim aklı basına gelmezse arayıp sormuyorum
evlenmeyeceksem neden bosuna zaman harcayayımkı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…