-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.141
Katalım.kızlar mutluluklarımıza mutluluk katalım artık hakettiğimiz gibi .....
ben kontrole gitmedim halaTuttu mu sizinki
kontrole gitmedin mi tutmuş mu belli bi süre sonra denize girilebiliyor herhalde 1 ay dikkat ettin miKızlar ben sevgiliden de ayrıldım ya artık hic umursamıyorum bu konuyu yani inanin belki benmde tutmadı şuan ilişki yaşasam kan gelmez bence çünkü esneme durumları oluyor o kadar saldım ki denize falanda girdim gidiyorum da arada. Evlenmek istersem birgün giderim 3 gun önceden olur biter ya düşündükçe sklıyor insan hic gerek yok
Kızlar ben sevgiliden de ayrıldım ya artık hic umursamıyorum bu konuyu yani inanin belki benmde tutmadı şuan ilişki yaşasam kan gelmez bence çünkü esneme durumları oluyor o kadar saldım ki denize falanda girdim gidiyorum da arada. Evlenmek istersem birgün giderim 3 gun önceden olur biter ya düşündükçe sklıyor insan hic gerek yok
Ben gittim kontrole tutmus dedi ama en icteki dikiş daha dusmemis demişti. Evlenmeden önce gel bakalm sorun varsa mudahale ederiz demistikontrole gitmedin mi tutmuş mu belli bi süre sonra denize girilebiliyor herhalde 1 ay dikkat ettin mi
hangi doktor canımBen gittim kontrole tutmus dedi ama en icteki dikiş daha dusmemis demişti. Evlenmeden önce gel bakalm sorun varsa mudahale ederiz demisti