- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.181
Amşn cnm inş Allah hepimize yaşatsın inşşükürler olsun canım benim Rabbim Senii bir ömür mutlu etsin inşallah inan kendim gibi sevinmişimdir. Her şey gönlünce olsun
Biz de seni seviyoruzz üzme kendini nolurBu aralar yüzümü gerçekten güldüren tek haberdi bu sizin mutluluğunuz bile yetiyor çok şükür Rabbime sizi görmesem de inanın hepinizi çok seviyorum
Amin cnm inş nasıl dua ediyorum hepiniz için inş sizlere de nasip olacak Allah’ın İzniyleRabbim şuanki mutluluğundan bizlere de nasip etsin inşallah canım benim❤ Çok çok çok sevindim tüm detayları bekliyoruz müsait anında
Boşunaymış ama O an bunu anlamıyorsun işte cnm Allah bekleyen herkese nasip etsinO kadar stres sıkıntı uykusuz geceler boşunaymış demek ki kuzum şükür Allah bizide kurtarsın bu dertten
Kızlar dğer sayfaya Aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bir sey varsa yazın tabi yine de girdikçe cevaplarım
Onun artık yüzü yok bana yazamaz canm ayrıldıktan 1 ay sonra ben msj yazdm gece içimde kalmıştı hic ağır konuşmamıştım bende kalmasın sknti yapmasın diye biraz hakaret ettim Ona bile cevap vermeye yüzü yoktu bende engelledim tekrar. Herkes önüne bakıyor yani. Köpek olsa neye yarar o benm icin bitti çoktan. Bir ilişki bir kere olmuyorsa bir daha olmaz yeni insanları tanıma vakti diyelim..Haklısın cnm yaaa idare edıcez artık seninkinden haberin varmı? sen sakın arama bak pişman olucagı varsada olmaz
Onun artık yüzü yok bana yazamaz canm ayrıldıktan 1 ay sonra ben msj yazdm gece içimde kalmıştı hic ağır konuşmamıştım bende kalmasın sknti yapmasın diye biraz hakaret ettim Ona bile cevap vermeye yüzü yoktu bende engelledim tekrar. Herkes önüne bakıyor yani. Köpek olsa neye yarar o benm icin bitti çoktan. Bir ilişki bir kere olmuyorsa bir daha olmaz yeni insanları tanıma vakti diyelim..
Tanımak isteyenler cıktı karşıma ama benm elektrik 0 olduğu icin kabul etmedim. Acelesi yok bakalm elbet çıkar karşımıza birileri. Çıkmazsa da gönlümce gezerim:))Kesinlikle canım ben bile yedekte birini tanımaya calısıyorum ne olur ne olmaz dıyeerkek milletıne güven olmuyo ne zaman nişanlanırım ozaman kimseye güvenemıyorum
sende kesınlikle baskalarını tanı daha iyisi daha hayırlısı olacak cnm bak dedi dersin
Tanımak isteyenler cıktı karşıma ama benm elektrik 0 olduğu icin kabul etmedim. Acelesi yok bakalm elbet çıkar karşımıza birileri. Çıkmazsa da gönlümce gezerim:))
AminBu doktor hakkında şüphem coktu hep sahte hesap ve reklamlar yüzünde .. Ama senin olumlu sonuc aldıgını görünce çok sevindim varya :)))) ayy cok gecmıs olsun cnm cok sevındım adına valla cok mutlu ol ins
Canm evlenen kaçıyor doğal olarak. Bende evlensem size bütün detayları anlatıp gitmek zorunda kalırdım sanırım. Herkes bizim gbi bahtsız degilHerkes uzaklasıp gitti burdan pek gelmıyolar artık :\
Canm evlenen kaçıyor doğal olarak. Bende evlensem size bütün detayları anlatıp gitmek zorunda kalırdım sanırım. Herkes bizim gbi bahtsız degil
Karar vermek de bir adım cnm Allah gönlüne göre versinKızlar ben gecici olucam kalıcı hiç sansım yok zaten doktorda yapmıyor inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Geçici ol canm daha garanti hem uğraşma falan da yok ol gitsinKızlar ben gecici olucam kalıcı hiç sansım yok zaten doktorda yapmıyor inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Benimki hep dibimde zaten kuzum kalıcı imkansız gözüküyor banaGeçici ol canm daha garanti hem uğraşma falan da yok ol gitsin
En mantıklısı geçici zaten bence. Evlenmede yaptır gtsin bebegm ya sikma hic canınıBenimki hep dibimde zaten kuzum kalıcı imkansız gözüküyor bana