gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar dğer sayfaya Aklıma gelenleri yazdım sormak istediğiniz bir sey varsa yazın tabi yine de girdikçe cevaplarım

Bu doktor hakkında şüphem coktu hep sahte hesap ve reklamlar yüzünde .. Ama senin olumlu sonuc aldıgını görünce çok sevindim varya :)))) ayy cok gecmıs olsun cnm cok sevındım adına valla cok mutlu ol ins

Haklısın cnm yaaa idare edıcez artık seninkinden haberin varmı? sen sakın arama bak pişman olucagı varsada olmaz

Haklısın cnm yaaa idare edıcez artık seninkinden haberin varmı? sen sakın arama bak pişman olucagı varsada olmaz
Onun artık yüzü yok bana yazamaz canm ayrıldıktan 1 ay sonra ben msj yazdm gece içimde kalmıştı hic ağır konuşmamıştım bende kalmasın sknti yapmasın diye biraz hakaret ettim Ona bile cevap vermeye yüzü yoktu bende engelledim tekrar. Herkes önüne bakıyor yani. Köpek olsa neye yarar o benm icin bitti çoktan. Bir ilişki bir kere olmuyorsa bir daha olmaz yeni insanları tanıma vakti diyelim..

Kesinlikle canım ben bile yedekte birini tanımaya calısıyorum ne olur ne olmaz dıye erkek milletıne güven olmuyo ne zaman nişanlanırım ozaman kimseye güvenemıyorum

sende kesınlikle baskalarını tanı daha iyisi daha hayırlısı olacak cnm bak dedi dersin

Tanımak isteyenler cıktı karşıma ama benm elektrik 0 olduğu icin kabul etmedim. Acelesi yok bakalm elbet çıkar karşımıza birileri. Çıkmazsa da gönlümce gezerim:))

Tanımak isteyenler cıktı karşıma ama benm elektrik 0 olduğu icin kabul etmedim. Acelesi yok bakalm elbet çıkar karşımıza birileri. Çıkmazsa da gönlümce gezerim:))

Herkes uzaklasıp gitti burdan pek gelmıyolar artık :\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…