gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canım bende bu gidişle benimkini sepetleyeceğim aklı basına gelmezse arayıp sormuyorum
evlenmeyeceksem neden bosuna zaman harcayayımkı??
Kuzum moral bozmak istemem ama benm durumu gördünüz. Yıllardır konuşup evlilikten kaçan adam rahatına düşkün zorlayınca da umursamıyor terkedip gdyor yani. Biraz daha sıkıştırmasam üstüne gitmesem beni yıllarca yine bekletcekti zamanımı yine çalacaktı. Ben senin kesin konuşmanı ve gerçekleri görmemi isterim. Ya benm elimden tut yada tutma anlıyim beni istemedigini de açık açık. Zaten seven adam korkar koşar sana. .

Aynen cnm doğru söylüyorsun zararın neresınden dönersem kardır zaman cok degerlı bosuna harcayamam bekleyecek halim kalmadı yollayacam sanırım

Asi00 Tuana599 kızlar hiç üzülmeyin yani bir gün geliyor karşınıza öyle biri çıkıyor ki gerçekten gidenlere şükrediyorsunuz benimde 3.5 yıllık bir ilişkim vardı fakat işe gidipte calsıcak kafa yoktu ben bu insanı 2 yıl maddi manevi cektim bir kaç sıkıntıda ailesinin gerçwk yüzünü gördüm sonradan karşıma biri cıktı beni benden cok düsünüyor bende sizin gibiydim herkes mutlu düzgn bir ilişkisi vae benim nedej yok ben mutlu olamıcak mıyım diye cok ağladığım olmustu ama şimdi geriye dönüp baktığımda hayatımdan aldığım boşa gecirdiğim bir zaman dilimi görüyorum

Aynen cnm seviyorsa koşar pesımden yoksa defolsun gıtsın bakalım adam olacakmı

Aynen cnm doğru söylüyorsun zararın neresınden dönersem kardır zaman cok degerlı bosuna harcayamam bekleyecek halim kalmadı yollayacam sanırım
Öyle canm bence dedigimi yap gerçekler acıtır belki ama em azından bir kere acıtır sürekli canın yanmaz. Umut etmek beklemek hayal kurmak daha kötü malesef..

Karşıma çıkmıyor mu çıkıyor beni mutlu edecek insanlar ama ben hoşlanmalıyım birşeyler hissetmeliyim ve öyle biri de daha çıkmadı ki zaten yaralarım yeni geçiyor. Umarım mutlu olacağımız kişiler bizi bulur canm

Öyle canm bence dedigimi yap gerçekler acıtır belki ama em azından bir kere acıtır sürekli canın yanmaz. Umut etmek beklemek hayal kurmak daha kötü malesef..

Canım daha sık gel cok uzak kalıyorsun burdan

Tamam canm önceden burada yaşıyordum hic çıkmıyordum Sende seninkiyle konustunmu son durumları haber et canm bakalm ne dicek

Aşık bu ya bana evlenelım demedım ama sen nasıl ıstersen öyle olsun dıyo Benmı evlenme teklıfı edıcem anlamadımkı

Kızlar selammmmm cok şükürrr kanamam oldu acilen girdim çıkıyorum yarın detay veririm Allah her bekleyene nasip etsin inş
Rabbim şuanki mutluluğundan bizlere de nasip etsin inşallah canım benim Çok çok çok sevindim tüm detayları bekliyoruz müsait anında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…