gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Herkese iyi geceler kızlar buraya katılmamda bi sakınca yoktur umarım üye olmadan önce çok okumuştum 700 sayfanın 500 ünü kesin okudum 🙈🤦🏼‍♀️üye olunca bir çoğunuzla konuştum zaten bugün 20. Günüm inşallah tutmuştur haftaya kontrolüm var rabbim hepimize yardım etsin sizler umut oldunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız 😍🙏🏻
Allah yardimcin olsun canim tutmustur insallah seninde

İyi etmişsin cnm ben eski nişanlımdan anası yüzünden ayrıldım ve ilk zamanlar beni cok cok sevıyorlardı
ana kuzusyla evlılık olmazzz şimdi sana zor geliyo ama inan en hayırlısı oldu çünkü evlensede bosanırsın
anasının ağzına bakan erkeklerle yola cıkılmaz
Aynen öyle çok doğru syluyorsun canm. Em basından böyle olduğunu bilseydim hic bulaşmazdım. Napalim olan oldu..

tamam canım yok yere engel yedim de attığım mesajlar gdiiyormu diye merak ettim samsungda engellenen kutusu var oraya kaydoluyor isteyince bakabiliyorsun

Tamam canım. Ilk başlarda hic giremiodum üzülüyordum ama artık geçiyor bakıyorum sizlere ne yapiyorsunuz diye 😊

hiç üzülme tatlım bak gör deli divane pişman olup arayacak göreceksin :)
bırak iyice pişman olsun değerini anlasın
Erkeklere yüz vermeye gelmiyo keyfine bak:)

hiç üzülme tatlım bak gör deli divane pişman olup arayacak göreceksin :)
bırak iyice pişman olsun değerini anlasın
Erkeklere yüz vermeye gelmiyo keyfine bak:)
Allah o gunleri gostersin insallah hic mutlu olamaz. Ayrildigim günden sonra 2 kişi evlilik istedi istemedim. Benim artık icim almıyor kimseyi yoruldum ..

öylemi diyorsun seven öyle olur da gerçekten sevmemişse birşey diyemem o zaman geri dönmez heralde
Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..

Ya bizim hikaye zaten degisik. Biz ayrılmıştık ağladı yalvardı evlencez dedi bende barstim. Ama mesafe var ya baristiktan sonra yuzyuze hic görüşmemiştik daha konusalida 3 ay olmustu sonrasinda 2. kazığı da atti bana gordugunuz gbi. Inanip lafina barstim diye kızıyorum kendime..
Boşver kuzum benimde durumum senin gibi üç gündür ben ayrılalım dedim kabul etmedi sırf whatsapta çevrim içiyim diye beni her yerden engelledi neymiş bana seni çevrim içi görmiycem demiş ben onu dinlemiyormuşum burnundan gelsin inşallah artık ne pisliği varsa bahane buldu heralde bir de msj döşemiş bana bir daha yazamayacaksın diye

X