- Konu Sahibi Masalruya6
özel sektör kuzum , cumartesi günleri tatilim , iyi ki de tatil yoksa ev ve işi idare etmek çok zor olurduCanim memurmusun sen ozel sektordemsin? Haftasonlari calismiosun galiba da ondan sordum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel sektör kuzum , cumartesi günleri tatilim , iyi ki de tatil yoksa ev ve işi idare etmek çok zor olurduCanim memurmusun sen ozel sektordemsin? Haftasonlari calismiosun galiba da ondan sordum :)
Hm sadece cumartesi mi yoksa iki günmü? Iki gunse baya iyiymis cogu yer malesef bigunu anca verioözel sektör kuzum , cumartesi günleri tatilim , iyi ki de tatil yoksa ev ve işi idare etmek çok zor olurdu
2 gün kuzum tatil. İyi ya o konu da şanslıyım 6 yıldır cumartesileri hiç çalışmadımHm sadece cumartesi mi yoksa iki günmü? Iki gunse baya iyiymis cogu yer malesef bigunu anca verio
Oo baya uzun zamandir calisiomussun ayni yerde cok iyi darisi basimiza :) ben gecen yil calisiyodum sezon bitince ciktim ama bi daha tekrar basvurmak istemedim cunku nefret ettm calistigim ortamdan huzur yktu.. 6 yil orda kalamazdim demekki senin calisma ortamin da iyi ne güzel sevindim senin adina :)2 gün kuzum tatil. İyi ya o konu da şanslıyım 6 yıldır cumartesileri hiç çalışmadım
Ay ben iki gündür sarhos gibiyim inanilmaz bi uyusukluk var üstümde ya. Sanki uyku ilaci icirmislee gibi noluosam2 gün kuzum tatil. İyi ya o konu da şanslıyım 6 yıldır cumartesileri hiç çalışmadım
4,5 yıl çalıştığım yer ile davalığım zatenOo baya uzun zamandir calisiomussun ayni yerde cok iyi darisi basimiza :) ben gecen yil calisiyodum sezon bitince ciktim ama bi daha tekrar basvurmak istemedim cunku nefret ettm calistigim ortamdan huzur yktu.. 6 yil orda kalamazdim demekki senin calisma ortamin da iyi ne güzel sevindim senin adina :)
yoksa ?Ay ben iki gündür sarhos gibiyim inanilmaz bi uyusukluk var üstümde ya. Sanki uyku ilaci icirmislee gibi noluosam
Üniversite yıllarıma dönmek için nelerimi vermezdim ya bol bol tadını çıkar canım :)Nöttürelim valla tezimi bitirdim savunmam var haftaya slayt hazirlamaya calisiyorum ama aslinda dizi izliyorum falan ısrarla hazırlanmiyorumsiz nöttürünüz
Noldu cnm hayırdır yalnızım derken ?Bende yalnizim artik butun emeklerim çöp![]()
Canim üni sayilmaz artik benimki yuksek lisans okumaktan biktim 6 yildir artik :) tadi inan hic cikmio gecen yil.isle berabrr yurutmeye calistim is guzel degil hocam sikici derken yurumediÜniversite yıllarıma dönmek için nelerimi vermezdim ya bol bol tadını çıkar canım :)
Aa hayirlisi olsun canim ya.4,5 yıl çalıştığım yer ile davalığım zaten1,5 yıldır şimdi ki yerdeyim kuzum öyle işte . Huzur olmayınca b.k gibi geçio ya
![]()
Üniversite yıllarıma dönmek için nelerimi vermezdim ya bol bol tadını çıkar canım :)
Nasil yalnizsin kizBende yalnizim artik butun emeklerim çöp![]()
Yok kız Allah korusun dur hele ben bi evlilige alisiyim da minnak geri kalsinyoksa ?![]()
Olmaz olmaz deneyin şansınızı deneyin belki de olmuştur :)Yok kız Allah korusun dur hele ben bi evlilige alisiyim da minnak geri kalsin![]()
Bi sevgilim yok artik uyuyup hic uyanmamak istiyorum resmenNoldu cnm hayırdır yalnızım derken ?
Kuzum olmamali dahaOlmaz olmaz deneyin şansınızı deneyin belki de olmuştur :)
AaBi sevgilim yok artik uyuyup hic uyanmamak istiyorum resmen
Benimde bi sevgilim yok artik kaldim tek basimaAa hayirlisi olsun canim ya.
Nasil yalnizsin kiz
Yok canim bu olayla alakali degil yaptigi bisey cok zoruma gitti bitrdimAaüzülme canim bu konuyla alakali mi ayrildiniz
![]()