gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

2 gün kuzum tatil. İyi ya o konu da şanslıyım 6 yıldır cumartesileri hiç çalışmadım
Oo baya uzun zamandir calisiomussun ayni yerde cok iyi darisi basimiza :) ben gecen yil calisiyodum sezon bitince ciktim ama bi daha tekrar basvurmak istemedim cunku nefret ettm calistigim ortamdan huzur yktu.. 6 yil orda kalamazdim demekki senin calisma ortamin da iyi ne güzel sevindim senin adina :)

Oo baya uzun zamandir calisiomussun ayni yerde cok iyi darisi basimiza :) ben gecen yil calisiyodum sezon bitince ciktim ama bi daha tekrar basvurmak istemedim cunku nefret ettm calistigim ortamdan huzur yktu.. 6 yil orda kalamazdim demekki senin calisma ortamin da iyi ne güzel sevindim senin adina :)
4,5 yıl çalıştığım yer ile davalığım zaten :bicak: 1,5 yıldır şimdi ki yerdeyim kuzum öyle işte . Huzur olmayınca b.k gibi geçio ya o_O

Üniversite yıllarıma dönmek için nelerimi vermezdim ya bol bol tadını çıkar canım :)
Canim üni sayilmaz artik benimki yuksek lisans okumaktan biktim 6 yildir artik :) tadi inan hic cikmio gecen yil.isle berabrr yurutmeye calistim is guzel degil hocam sikici derken yurumedi

X