gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Erkeklere gercekten kaybettigi hissini yasatmak gerekiyo bundan anliyo bunlar
Ben yaşattım sonuna kadar köpek oldu ağladı barıştık yine eskisi gbi oldu. Hani ne derler bi insan 7 sinde neyse 70 inde o. Dönüp dolaşıp özüne donuyor yani kadir kıymet bilmek yok
Hep üzsün

Ben yaşattım sonuna kadar köpek oldu ağladı barıştık yine eskisi gbi oldu. Hani ne derler bi insan 7 sinde neyse 70 inde o. Dönüp dolaşıp özüne donuyor yani kadir kıymet bilmek yok
Hep üzsün
Hemen barismiycaksin iste o bayagi bi cabaliycak ben kaybettim heralde diye bi korku salcak daha cok cabaliycak bu seferde ben adam oluyimda kaybetme korkusunu yasamiyim diycek benim kendi erkek arkadasim demisti bi erkege fazla yuz verince kendini sasiriyo kaciyo ama kadin kendini bi cektimi o zaman erkek aptala donuyo demisti kadin o zaman kazaniyo demisti

saçma isler ya sürekli taktik mi yapcaz adam olsun evlensin diğer adamlar gbi. Bende süründürdüm 4 ay agladi birakmadi yakami hep engelledm ettim kopek gbi oldu barıştım sonra ben ilgi gosterince ters oldu herşey. Ama bana ilgi gösterilince ben karsilik veririm bi taraflarim kalkmaz. Kişilik meselesi ya adam olan istyorum diyor basiyo nikâhı. Bizimkiler kız gbi sanki biz alacaz onları. Evlenmeye niyeti yok belli ama kenarda tutuyor öyle iste kendi beynince

Valla sanki biz erkgiz onlar kiz hep bi naz usaniyo insan ya kopruyu gecene kadar diyo bunlar adam olan nikahi basar ya dogru dedin yapmiyosa da vardir bi sknti kesin ya kendine guvenmiyodur yada sevgi azligi vardir kendine guvenen adam seven adam gel evlenelim diyo insallah bizede nasip olsun kuzum ama hayirlisiysa hayirsizssa kapimizdan gecmesin

Keske hep kopek etseydin el ustunde tasirdi

Aynen öyle kuzum. Bu adamlardan cacık olmayacak bize olsa bile zar zor olacak evlensek bile patlak verecek gbi geliyor bana

Keske hep kopek etseydin el ustunde tasirdi
Işte benm huyum ben sevdiğimi el üstünde tutarım beni sevenlerde hep el üstünde tutmuştur benimki de öyleydi ama zamanla değişti herşey ve mesafe olunca da taktik odur budur yapamiyorsun zaten ayda yılda 1 görüyorsun olmuyor canm yakınımda olsa zaten boyle olmazdık..

Arada uzaklik olunca kavgada cok oluyo iste insan surekli birbirini yiyo ay millet uzak olunca sevgileri daha kamcilaniyo bizde hersey bos ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…