gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Artık pes ettim Neliz hiçbirşey yapmayacagm çok tükendim.. ışyerinde sorunlar oldu psikolojik daha kötü oldum çıkmak zorunda kaldm malesef
Anladim kuzum ya hayirlisi olsun ay simdi is bulmak cok zor ya kuzum zaten hic bisey yapma benim dedigimde tamamen cekil bekle seni seviyosa o yapcaktir zaten arama sorma kendine yonel hayatina yonel is fln ara

Sıkıntılarda olduğum icin akışına bırakmadim hep ben çabaladm o bsey yapmadı smdi ise içimde kocaman bir boşluk var ve neye elimi uzatsam elimde kalıyor.

Haklisin canim aslinda insan koyvercek o sekilde insan kendini geri cekince biseyler degisiyo ya ay benide diger isten aramadilar halbuki ordan cok umitliydim

Sıkıntılarda olduğum icin akışına bırakmam hep ben çabaladm o bsey yapmadı smdi işe içinde kocaman bir boşluk var ve neye elimi uzatsam elimde kalıyor.
Ayni benim gibi bende ayni pskoljideyim canim ya iste hatayi cabalamkta yapmisiz kuzum bi cabalamiycaksin birak arama sorma gercekten bak yap bunu dusunme gercekten neyi okadar dusunursen ustune gidersen o senden uzaklasiyo kendini baska seylere ver canim

Anladim kuzum ya hayirlisi olsun ay simdi is bulmak cok zor ya kuzum zaten hic bisey yapma benim dedigimde tamamen cekil bekle seni seviyosa o yapcaktir zaten arama sorma kendine yonel hayatina yonel is fln ara
Evet is bulmak cok zor malesef yarin aramaya baslayacagim zaten kafam dolu smdi ise issiz iyice kafam dolacak düşüncelerle.. geri çekildim artık seviyorsa uğraşır sevmiyorsa da yoluna gitsin kaç yaşına geldm artık oyalanacak halim yok yani bir mutlu olmaya çalıştım elime yüzüme bulaştı wallahi

Ben artık karşımdaki insanin beni sevmediğini hissediyorum sevdiğini söylese bile hissettirmiyor ve uzuluyorum ne biliyim sanki Allah in bir belası gbi bsey bu. Bazen diyorum istemeden üzdüğüm eski konuştuklarım oldu bu onun bedeli mi diye..

Kuzum sıkma canını önceden cok yadırgardım uzun süreli ilişkisi olup bitip cok zaman gecmeden biriyle olanı benim tamda basıma geldi büyük konuşmuşum üstüne sözlendim birde bu kısa sürede ben karsındaki insanı tanımıyorum ama niyeti ciddi olan kararlı olanın gönlüne hiç bişy zor gelmez bir şekilde yapar istemeyene altın tepsiler sunsanda bir bahanesi olur o yüzden hiçbişey için üzülme senin icin hayırlı olan bu sekilde olmasıdır ya da buda bi sınavdır belkide

Çok zor zamanlar geçirdik ayrildik baristik akillanmistir sandm ama suanki durumu sanki daha kötü . Eskiden daha iyiymis hatta. Ne bileyim ya kızlar bende hic başıma gelmez sandm çünkü ben hic kalpten sevip aşık olmamıştım. Keşke de olmasaydım.. o kadar çok canım yanıyor ki . Ne gecem var ne gündüzüm.. tamam diyorum uyuyayim sonra bakıyorum yastığım ıslanmış gozyaslarimla.. istemiyorsa çeksin gitsin kimse zorla tutmuyor yeter ki daha fazla canm acimasin. Ama ne gitmesini biliyor ne de kalmasını.. kalbime her an bıçak saplaniyor sanki. Ben nasil bu hale geldm nasil bu kadar caresiz olabildim hersey cok tuhaf..

Biz çekiyoruz geçer belki diye bekliyoruz onalr bizim yerimizde olsa tavrını net koyar olmuyorsa da uğraşmaz ama biz boyle yapamıyoruz eger az biraz kararlıysan sen de düşünceni ona aktar bilsin cnm ne kdrdır birliktesiniz siz

Gayet açık aktarıyorum ama sanki duvara konuşuyorum. 3 yıl oldu

Ben de cok bekledim cnm senin dedigin yıldan kat be kat daha fazla hatta. Oyuzden seni cok iyi anlıyorum Allah en uygun zamanda nasip etsin inş herkes ne sabır varmış sende bırak gitsin yoluna derdi hep bana ama Allah o yola koyacak oldu mu koyuyor benim yerimde başka biri olsa şimdiye beklemezdi Eminim hayırlısı için dua et hep doğru zamanda olacaktır eğer olması gerekiyorsa

Bende çok sabir ettim hala da sabir ediyorum ama bilmiyorum insan gerçekten tükeniyor ve kendini yiyip bitiriyor ne diyeblrm ki Allah yardımcım olsun artık yoruldum acılarım son bulsun

Yol ver gitsin cnm yaaa kaybetmekten korkma bırak seni kaybetme hissi yasasın
seviyorsa geri gelir zaten zor ama denemeye deger 3 yıl olmus daha ne beklıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…