gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ayni benim gibi :KK70:bende ayni pskoljideyim canim ya iste hatayi cabalamkta yapmisiz kuzum bi cabalamiycaksin birak arama sorma gercekten bak yap bunu dusunme gercekten neyi okadar dusunursen ustune gidersen o senden uzaklasiyo kendini baska seylere ver canim

Ne yapıyorsun kız :KK15:

Evet is bulmak cok zor malesef yarin aramaya baslayacagim zaten kafam dolu smdi ise issiz iyice kafam dolacak düşüncelerle.. geri çekildim artık seviyorsa uğraşır sevmiyorsa da yoluna gitsin kaç yaşına geldm artık oyalanacak halim yok yani bir mutlu olmaya çalıştım elime yüzüme bulaştı wallahi
Skma canini is aramaya basla sen seviyosa seni gercekten kaybetmemek icin o ugrasir canim

Ben artık karşımdaki insanin beni sevmediğini hissediyorum sevdiğini söylese bile hissettirmiyor ve uzuluyorum ne biliyim sanki Allah in bir belası gbi bsey bu. Bazen diyorum istemeden üzdüğüm eski konuştuklarım oldu bu onun bedeli mi diye..
Canim insan boyle zamanlarda hep olumsuz dusunuyo gerci bu salaklarda seviyorum demek yerine keske yasatsalar gosterseler bizde hissedebilirdik iste benimkide lafta seviyo kiymetliyim ama gostermeye gelince ortada yok ahlarini alcak ne yapmis olabilirsinki

Çok zor zamanlar geçirdik ayrildik baristik akillanmistir sandm ama suanki durumu sanki daha kötü . Eskiden daha iyiymis hatta. Ne bileyim ya kızlar bende hic başıma gelmez sandm çünkü ben hic kalpten sevip aşık olmamıştım. Keşke de olmasaydım.. o kadar çok canım yanıyor ki . Ne gecem var ne gündüzüm.. tamam diyorum uyuyayim sonra bakıyorum yastığım ıslanmış gozyaslarimla.. istemiyorsa çeksin gitsin kimse zorla tutmuyor yeter ki daha fazla canm acimasin. Ama ne gitmesini biliyor ne de kalmasını.. kalbime her an bıçak saplaniyor sanki. Ben nasil bu hale geldm nasil bu kadar caresiz olabildim hersey cok tuhaf..
Canim benim ya kiyamam ask acisi insani yiyip bitiriyo ya simdi nasil davraniyo canim nasilki tavirlari

Ben de cok bekledim cnm senin dedigin yıldan kat be kat daha fazla hatta. Oyuzden seni cok iyi anlıyorum Allah en uygun zamanda nasip etsin inş herkes ne sabır varmış sende bırak gitsin yoluna derdi hep bana ama Allah o yola koyacak oldu mu koyuyor benim yerimde başka biri olsa şimdiye beklemezdi Eminim hayırlısı için dua et hep doğru zamanda olacaktır eğer olması gerekiyorsa
Ne guzel kuzum allah sabrinin karsiligini vermis insallah bizlerede verir

Bende çok sabir ettim hala da sabir ediyorum ama bilmiyorum insan gerçekten tükeniyor ve kendini yiyip bitiriyor ne diyeblrm ki Allah yardımcım olsun artık yoruldum acılarım son bulsun😔
Kuzum bukadar sabretmissin beklemissin vardir allahin bi bildigi sen sadece sabret bekle ama kendini yipratmadan cekil kenara bekle allah sana yazmissa bunlar da gecer emin ol

Canim insan boyle zamanlarda hep olumsuz dusunuyo gerci bu salaklarda seviyorum demek yerine keske yasatsalar gosterseler bizde hissedebilirdik iste benimkide lafta seviyo kiymetliyim ama gostermeye gelince ortada yok ahlarini alcak ne yapmis olabilirsinki
Aynen anca laf icraat yok. Ah derken bana gore yürümedi yolun sonunu göremedim çok sevemedim dürüstce ayrıldım yani yarı yolda bırakmak oldu eski ilişkilerimde ama hareket ve kisiliklerin bana uymadığını gördüğüm icin uzatmak istemedm doğal olarak

Kuzum bukadar sabretmissin beklemissin vardir allahin bi bildigi sen sadece sabret bekle ama kendini yipratmadan cekil kenara bekle allah sana yazmissa bunlar da gecer emin ol
Beklemekten yoruldum kuzum bana net cevap versin oma göre hayatımıza bakalm bekle bekle ömür geçiyor yeter wala

X