gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bugün de tarti gunum insallah eksi cikarim da moralim duzelir🙄 bi 55 i goreydim az kald ama 58 de raziyim :)))

Bende kilo alırsam biterimm yemeğe dikkat etmem lazım nişanlıgın arkasını ipli istemedim giremezsek birde yandık 😂
Aaa keske ipli olsaymis kiz belin daha ince gorunurdu. Ama evet eger oyleyse kilonu koru aman diyim onlar incecik kadinlara coook yakisiyo😍 sana da yakiscak eminim❤

Vazgeceyim diyorum kalbim acıyor vazgecmiyim dayaniyim diyorum üzülüyorum :KK12: isten de dun çıktım işsiz kaldm birde ustune

Vazgeceyim diyorum kalbim acıyor vazgecmiyim dayaniyim diyorum üzülüyorum :KK12: isten de dun çıktım işsiz kaldm birde ustune
İsten neden ciktin canim ne is yapiyodun keske boyle bi zamanda cikmasaydin is bulmak zor simdi ua sevdgin icin vazgecemiyosun ama gercekten hic bi caba sarfetme o zaman o senin icin ugrasmaya basliycak

İsten neden ciktin canim ne is yapiyodun keske boyle bi zamanda cikmasaydin is bulmak zor simdi ua sevdgin icin vazgecemiyosun ama gercekten hic bi caba sarfetme o zaman o senin icin ugrasmaya basliycak
Artık pes ettim Neliz hiçbirşey yapmayacagm çok tükendim.. ışyerinde sorunlar oldu psikolojik daha kötü oldum çıkmak zorunda kaldm malesef

Hayrolsun cnm endişe etme hemen dur bakalım bazen boyle her sey üst üste geliyo en dayanılmaz anlar gibi hissediyorsun ama Allah büyük:KK66: sevgili olayına gelince akışına bırak ve bırak sen degil o çabalasın sonra bir bakıyorsun ki cok yorulmuşsun ve hep senden gitmiş Olacak oldu mu oluyo her sey

X