gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar simdi cinsellik forumuna girdim canim sıkildı okuyum diye. Girmez olaydim sinirlerim bpzuldu bu kizlar ne halt yiyo ya?
Bi kiz yazmis arkadan iliski yasiyorum hep bilmem ne bicok deneyimim oldu. Digerleri de destek cikmis. Simdi cinsel olarak hoslandigim bi cocuk vr ama evlenmek falan istemiyorum sadece sevismek nasil elde ederim diye. Bunun gibiler asıl ilerde yuva yikan asagilk kisiler oluyo iste..

Ya biz asık olup masum olarak biseyler yasadik taşlamayan kalmadi. kiz bakireyim diye geciniyo ama birsuru tecrubesi var. Sarkidaki gibi harbiden Adaletin Bu mu Dünya....

Şuan diyecek kelime bulamıyorum İnan Sırf bakire oldukları için ilerde namus bekçileri geçinirler bize de olan boyle oluyo işte

Aynen öyle canım aslında erkeklerde biliyor bunu ve tavırlarından anlıyorlar zaten tecrübeli olup olmadıklarını bakire olup olmaması da değil aslında..

Yuh nerde kim yazmis bunu ay benim uzuldugum bunlar kiymetli oluyo kendimi yolcam gidiyolar bunun gibilerle evleniyolar yada bunun gibiler sevglilileri ayiriyo yada yuva yikiyo kizin zari duruyo ama her halti yemis keske zar gitseymis daha iyiymis

Şuan diyecek kelime bulamıyorum İnan Sırf bakire oldukları için ilerde namus bekçileri geçinirler bize de olan boyle oluyo işte
Aynen öyle canım aslında erkeklerde biliyor bunu ve tavırlarından anlıyorlar zaten tecrübeli olup olmadıklarını bakire olup olmaması da değil aslında..
Aynen öyle erkeklere acidim hak verdim resmen o konuyu okuyunca bi yandan ya. Defalarca arkadan tecrube yasamis daha hala da yani.. cocukla sevismek icin elde etmete calsiiyo cocuk istememis ben senden hoslanigorum demis kizcagizin butun hevesi kacmis kiyamam valla bunlari islak sopayla dövecen.
Bunlar yuzunden biz karalanmayalim bi eslerimiz idrak etsin inansin güvensin bize de baska bisey istemiyorum. Cunku biz gercekten onlardan degiliz.. degiliz yani..
Yuh nerde kim yazmis bunu ay benim uzuldugum bunlar kiymetli oluyo kendimi yolcam gidiyolar bunun gibilerle evleniyolar yada bunun gibiler sevglilileri ayiriyo yada yuva yikiyo kizin zari duruyo ama her halti yemis keske zar gitseymis daha iyiymis
İste masallah kafa zehir zari korumus o kadar kisiyle beraber olurken. Biz saf hemen evlencez sandik mal gibi kendi adima yani.

Erkekler anliyo ya yutmuyolar
Anliyodur canim ben benimkine ilk gorusmeye basladigimiz zamanlr bu konulari acip duruyodum benim niyetim söylemekti. O bile icinde ufak da olsa bi suphe var bunu hissedebiliyorum..ama sevdigi icin bu konuyu irdelemiyo. Yine senin dedigin gibi o tarz bi kiz olmadigimi hissediyodur anlamistur belkide ondan sesini cikarmiyo böyle olunca saygim artiyo ona insallah hic ortaya cikmaz ona karsi mahcup olmam.. gercekten onlar bambaska kurban giden biziz resmen.

işte kızlar bir de böyle kızlar yüzünden erkekler evlenmek istemiyor çünkü neden evlenip sorumluluk alsınlar böyle de işlerini hallediyorlar umarım salak erkekler böylelerine kanmazlar. ama şu da bir gerçek benim sevdiğim anlattığım çocuk bana o kızlar gibiymişim gibi konuştu mesela herkesi de aynı kefeye koyuyorlar çünkü işlerine böylesi geliyor

Dogru soyluyosun bide oyle alicagimi alirim diyen serefsiz bi erkek kesim var ki cogu da o tip.. benimkine yeniden kinlendim su an

Ya o bi diktirsngitsin Allah askina o kim saniyo kendini ya şuna yüz verme sen bunun bi tarafini cok kaldirmissin

Erkeklere hersey müstehak zerre kadar acımıyorum valla :)
100 tanesınden belki 1 iyidir geriye kalan 99 tanesi neyse:)
O kadınlar hep bu erkekler yüzünden bu hale geldi ayrıca ters ilişki falan çok iğrenç böğğğ
Bogazmanzarasi o sayfaya girme cnm cinsellikten sogursun allah korusun ne halleri varsa görsünler

He ya daha girmem. Bencede igrenccc. Dogru soyluyosun acimicaksin hala akillanmadm aciyorum bu erkeklere. Iste biz bu saflikla buralara geldik .

Ay bende malmisim peki bunu yazana ne demisler alkismi tutmuslae burda bize yapmadiklarini birakmadilar reziller ya kimse bize namussuz demesin asil namussuz bu ve bunun gibiler

Ay bende malmisim peki bunu yazana ne demisler alkismi tutmuslae burda bize yapmadiklarini birakmadilar reziller ya kimse bize namussuz demesin asil namussuz bu ve bunun gibiler
Ya bu ters iliski zaten günah olan bisey nasil cesaret ediyolar ben anlamadim mide bulandiriyolar ya
Alkis tutmuslar tabi. Bi günahkar biziz bacım millet haram iliski yasiyo ona bile alkis tutuyolar. Haram ve cok igrenc bisey.

Hayir erkeklerde zaten beyin yok hepsi mal yarim akilli. Bide bunun gibi kizlar olunca hepten yoldan cikiyolar daha da duzene girmez bu erkkler tabi veren var nasil olsa nie istemesinki

Daisyyg canim sen naptin ne durumda kontrol ediyo musun foto at istersen bi bakim gercekten merak ettim olmasi gereken neymis benimki fazla tuttuya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…