- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.281
Rabbim yardımcın olacak ben güzel haberlerle döneceksin kuzum hiç merak etme senSelam kızlarbenim başım bir sürü seyden dolayı yoğun girip bakıyorum buraya ama yoruldum İnan’ın kendimi neye verip düşüneceğimi şaşırdım ama dualarınıza cok ihtiyacım var
Ben de bakıyorum da kuzum kimse yazmamış geri dönüyorumBende hep geliyorum buraya bi bakiyorum kimse yok herkes sessiz
Haha bende senin gibi yapiyorum geliyorum bakiyorum gidiyorumBen de bakıyorum da kuzum kimse yazmamış geri dönüyorumherkes ben gibi yapınca tabii kimseden ses çıkmıyor:)
Ayy senin zamanin az kaldi dimi kız evlen artik bari birinizin mürvetini goreyim gitmedenSelam kızlarbenim başım bir sürü seyden dolayı yoğun girip bakıyorum buraya ama yoruldum İnan’ın kendimi neye verip düşüneceğimi şaşırdım ama dualarınıza cok ihtiyacım var
Ben de bakıyorum da kuzum kimse yazmamış geri dönüyorumherkes ben gibi yapınca tabii kimseden ses çıkmıyor:)
Ben zayiflamakla mesgulum hunharca takimla yazisiyorum buraya da gelcem ama bildirim gelmiyoKızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor :)
Sonunda göreceğiz mürüvvetini canımızAyy senin zamanin az kaldi dimi kız evlen artik bari birinizin mürvetini goreyim gitmeden
Eridin komple sandım ben görünmeyinceBen zayiflamakla mesgulum hunharca takimla yazisiyorum buraya da gelcem ama bildirim gelmiyo
Siz napiyosunuz bakalim nasil gidiyo sizi zayiflar
Kimse girmiyoki artik yaaaaaŞu ara fazla giremiyorum kızlar ama aklimdasiniz her daim kader ortakları
Ay koptum yaEridin komple sandım ben görünmeyince
Gelmiyo ama dogru soyluyosun canim ya ne sorcam gunes lekesi icin bildigin etkili bi krem varmi bi ton krem var internette guvenemiyorum hicAma gelmiyor kuzuuum
Madecassol var galiba canım renk açıyor diye biliyorum bakım kremi olarak kullanıp memnun olan çok kişi var. Adı böyle bir şeydi doğru yazdım inşallahGelmiyo ama dogru soyluyosun canim ya ne sorcam gunes lekesi icin bildigin etkili bi krem varmi bi ton krem var internette guvenemiyorum hic
merhabaSelamsss
Himm bende cok duydum onu deniyeyim bende :)Madecassol var galiba canım renk açıyor diye biliyorum bakım kremi olarak kullanıp memnun olan çok kişi var. Adı böyle bir şeydi doğru yazdım inşallah
SelamSelamsss
Selam canim iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsinselam kızlar nasılsınız ?
iyi canım özlettin kendini bu aralar kızların dediği gbi bi sessizleştik herkes yogun galiba :) vala canım iyi kilo verdin çok sevindim adına gelinlikte prenses gbi olcan :)Ben zayiflamakla mesgulum hunharca takimla yazisiyorum buraya da gelcem ama bildirim gelmiyo
Siz napiyosunuz bakalim nasil gidiyo sizi zayiflar
canın xxoxxoxx in dediği madecasolü kullandım bende ama haftada 2 gün sadece gece o kadar iyi geldiki birde salkom beyazlatıcı kremi var canım onuda aldım internetten istedim o kadar işey yaradıki lekelermin rengi açıldı tek ton olmaya dogru yol alıyo artık fondoten fln kullanmıyorum günlük bayagı işe yarıyo yani kuzumGelmiyo ama dogru soyluyosun canim ya ne sorcam gunes lekesi icin bildigin etkili bi krem varmi bi ton krem var internette guvenemiyorum hic
Dogru söylemişsin kuzum :):)Madecassol var galiba canım renk açıyor diye biliyorum bakım kremi olarak kullanıp memnun olan çok kişi var. Adı böyle bir şeydi doğru yazdım inşallah