gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Selam kızlar benim başım bir sürü seyden dolayı yoğun girip bakıyorum buraya ama yoruldum İnan’ın kendimi neye verip düşüneceğimi şaşırdım ama dualarınıza cok ihtiyacım var
Rabbim yardımcın olacak ben güzel haberlerle döneceksin kuzum hiç merak etme sen

Selam kızlar benim başım bir sürü seyden dolayı yoğun girip bakıyorum buraya ama yoruldum İnan’ın kendimi neye verip düşüneceğimi şaşırdım ama dualarınıza cok ihtiyacım var
Ayy senin zamanin az kaldi dimi kız evlen artik bari birinizin mürvetini goreyim gitmeden

Gelmiyo ama dogru soyluyosun canim ya ne sorcam gunes lekesi icin bildigin etkili bi krem varmi bi ton krem var internette guvenemiyorum hic
Madecassol var galiba canım renk açıyor diye biliyorum bakım kremi olarak kullanıp memnun olan çok kişi var. Adı böyle bir şeydi doğru yazdım inşallah

Ben zayiflamakla mesgulum hunharca takimla yazisiyorum buraya da gelcem ama bildirim gelmiyo
Siz napiyosunuz bakalim nasil gidiyo sizi zayiflar
iyi canım özlettin kendini bu aralar kızların dediği gbi bi sessizleştik herkes yogun galiba :) vala canım iyi kilo verdin çok sevindim adına gelinlikte prenses gbi olcan :)
Gelmiyo ama dogru soyluyosun canim ya ne sorcam gunes lekesi icin bildigin etkili bi krem varmi bi ton krem var internette guvenemiyorum hic
canın xxoxxoxx in dediği madecasolü kullandım bende ama haftada 2 gün sadece gece o kadar iyi geldiki birde salkom beyazlatıcı kremi var canım onuda aldım internetten istedim o kadar işey yaradıki lekelermin rengi açıldı tek ton olmaya dogru yol alıyo artık fondoten fln kullanmıyorum günlük bayagı işe yarıyo yani kuzum
Madecassol var galiba canım renk açıyor diye biliyorum bakım kremi olarak kullanıp memnun olan çok kişi var. Adı böyle bir şeydi doğru yazdım inşallah
Dogru söylemişsin kuzum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…