gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Boyle haberler alırsanız yazın kızlar yaa biz de haberdar olalım Ümit oluyo hepimize yeni mi olmuş bu kişinin
Evet canim bi kac gun olmus iliskiye gireli islemide cok uzun bi zaman degildi zaten zor girmis acimis fln ama kanamasi olmus biraz zorlaniyomus girerken ama zamanla alisir heralde dedi evet canim korkma sende guzel sonuc alcaksin

Kizlar tam ismini yazmiyim da ismi esmerdi galiba ayni kisimi bilmiyorum.
Evet buraya yazsa da herkes faydalansa dimi galiba ilkinde oldu canm tam hatrlamiyorum onu
Evet ayni isim canim ilk yapisinda zorlanmi ama girmis kanamis aynen canim niye yazmadi bilmiyorum ama belki biri anlar fln diye korkmustur

Yanlis anlamazsan canim nikaha bi hafta kala noldu da ayrildiniz ya ayy cok yazik olmus

Ailesinden dolayı canım hersey onların istediği gibiyken ben biricik gelinleriydim eski nişanlımda aşırı annesine düşkündü bir konuda anlasamadık olay büyüdü 4-5 yıllık ilişki bir anda bitti gitti:) ben şok ailem şok
boşver cnm benim için üzülme inan dua ediyorum olmamıs diye
sonra pişman oldu 1-2 sene peşimden kostuda ailesinin korkusundan yine birsey yapamadı ve hala bekar
allahın sevdiği kuluymuşum kurtuldum o aileden inan en hayırlısı oldu benim için
Herseyın hayırlısını istemek lazım ben aşık oldum sadece istedim olsun dedim sonuç bu

kızlar ben çok yazamıyorum yoğunum baya ama keyfim yerinde şimdilik Rabbim hepimize mutluluk nasip etsin inşallah yazdıklarınızı okuyorum hakikaten alıştım size her şey gönlümüzce olsun inşallah

Sen yaptırdınmı cnm? evlendınmı ?

kızlar ben çok yazamıyorum yoğunum baya ama keyfim yerinde şimdilik Rabbim hepimize mutluluk nasip etsin inşallah yazdıklarınızı okuyorum hakikaten alıştım size her şey gönlümüzce olsun inşallah
Allah bozmasin keyfini canim amin insallah canim

Merhaba kızlar özledim sizi nasılsınız. Sonuç alan arkadaşa çok sevindim darısı hepimize. Nedense bende ilkin zor olacağını düşünüyorum çünkü kalın gibi yeni dikilen doku yırtılması zor olacaktır. Dikim yaptıran arkadaşlar size sorum olacak işlemden sonra ikinci kez adet oldum ikisindede büyük parca pıhtı gelirken ordan geçtiğini hissediyorum hafif acıyo hatta zorlaniyo eskiyebakarak sizdede oluyo mu bu durum içerden bi kuvvetle geliyogibi

Evet kuzum bende daha çok hissediyorum

Canim evet normal bi durum yasiyosun bizimde pihti pihti dusuyo du duserken orda da sizi hissediyosun benim cok buyuk buyuk dusuyodu gerci benim halaa pihti seklinde dusuyo normal kuzum bi kac kisiye daha oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…