gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ayy kızlar bir nasılsınız yazmısım birdaha da girememişim bu nişanlanma olayları çok zormuş vallahi düğün olaylarını düşünemiyorum birde oruç hiçbirşeye vakit kalmıyor
Düşünecek vaktimiz kalmasın ya kalınca moral düşük oluyo :)

Ya kuzum allahmi gonderdi seni bana ya ya benimde gunes lekem var ya alnimda krem arastiriyorum canim ya salkom sana etki ettimi kuzum aciliyomu rengi gercekten faydasi olan biseyse alirim bende cogu kremde kandiriyolar insani cunku

Kızlar günaydın selam herkese güzel dilekleriniz dualarınız için ayrı ayrı teşk ederim . Bugün okdr büyük bir umutsuzluk var ki içimde aynı yere geliyorum dönüp dönüp ya

Kızlar günaydın selam herkese güzel dilekleriniz dualarınız için ayrı ayrı teşk ederim . Bugün okdr büyük bir umutsuzluk var ki içimde aynı yere geliyorum dönüp dönüp ya
Sakin ol korkma sen değerli bir varlıksın içsel olarak kötü hissettirecek şeyler düşünme. Kanama tuttu denilenlerde oluyo sende de olacak bunu kabul et. Elinden geleni yaptın, Allah’a sığındın, tövbe de ettin Rabbim sana neden yardım etmesin? İnan buna edecek her şey iyi olacak

Tuana599 benim taktikci arkadasim nerde bulamadinmi bi taktik

Canım buldum galiba kızlar haklı cıktı :) pek aramıyorum mesajlarına gec dönüyorum sürekli kendi aramaya başladı
bu erkekler çok fena 1 ay da yola getirmeyi planlıyorum hisedıyorum evlılık teklıfı alıcam bu sene bakalım işe yararsa bu taktiği sende dene
Senin durumlar nasıl çalısmalara başladınmı ?

Ben aramiyorum msj atmiyorum kendimi tutuyorumda ya evlilik yoluna nasil getircem onu bilemiyorum kuzum ya of bi cozum gerekiyo bi cozum

Ben aramiyorum msj atmiyorum kendimi tutuyorumda ya evlilik yoluna nasil getircem onu bilemiyorum kuzum ya of bi cozum gerekiyo bi cozum

Valla cnm benımde aklımda fikrimde o var nasıl olacak bilmiyorum
sen gün içinde hiç aramıyormusun ?
Valla ben kafayı evlilik işiyle bozdum artık hayatım düzene girsin istıyorum cnm ya
valla resmen içimden isyan ediyorum tövbe yaaa
taktik maktik nereye kadar ama mutlu olacaksak mecbur
düşünüyorum düşünüyorum bunlar nasıl yola gelir acaba
işi hızlandırmamız lazım ama nasıl

Yok kuzum aramiyorum kendimi tutabiliyorum onceden tutamiyodumda ara ara ben ariyorum mesaj atiyorum ay bilmiyorum ya o beni zaten onceden hep ariyan surekli mesaj atan insandi cidd skntliri var o yuzden sıkmıyorum cok bende surekli evlilik dusunuyorum artik yuvam olsun istiyorum cocuklarim olsun istiyorum canim bide bol bol dua et hergun hic yılmadan usanmadan dua et internette cok guzel dualar var onlari yap inan olcagina gercekten bide erkekleri evlilik muabbetiyle bogmamak gerekiyomus evlilik meraklisi gibi gozukmemek gerekiyomus iyce uzaklasiyolarmis evlilikten sanki istemiyomusuz onlari gibi gozukcez

İnsallah seninkide hayırlısıyla bu sene teklif eder
Dogru cnm ben ilk nişanlımda cok rahattım hıc arayıp sormazdım cok relaxstım 6 aydan sonra evlılık istemeye basladı
bende aramıcam artık kendımı sıkıyorum mesaj attı bu aksam cevap vermedım mesela
Ayy bılmıyorum kendimi işe adamaya calısıyorum ozaman kafam bıraz dagılıyor ,
Resmen evlilik delisi olduk eee ne yapalım seviyoruz
Bende bazen bir kaybetme korkusu oluyo aslında rahat olmamız lazım aklın yolu birdir kızlar doğru söylüyo
ama gel onu bana anlat sürekli hayal edıyorum söz nişan düğün tatil sonra bebek
ayyy bir hoş olduk zamanı geldı ben kesinlikle evlılık istıyorum allah isteyen bütün kızlara nasip etsin
şimdi kızlar diyecekki bu kızlar deli ne yapım valla bıktım valla içim şişti
ama sabır karsılıgını alacagız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…