- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.301
Ayy kızlar bir nasılsınız yazmısım birdaha da girememişim bu nişanlanma olayları çok zormuş vallahi düğün olaylarını düşünemiyorum birde oruç hiçbirşeye vakit kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünecek vaktimiz kalmasın ya kalınca moral düşük oluyo :)Ayy kızlar bir nasılsınız yazmısım birdaha da girememişim bu nişanlanma olayları çok zormuş vallahi düğün olaylarını düşünemiyorum birde oruç hiçbirşeye vakit kalmıyor
Ya kuzum allahmi gonderdi seni bana ya ya benimde gunes lekem var ya alnimda krem arastiriyorum canim ya salkom sana etki ettimi kuzum aciliyomu rengi gercekten faydasi olan biseyse alirim bende cogu kremde kandiriyolar insani cunkuiyi canım özlettin kendini bu aralar kızların dediği gbi bi sessizleştik herkes yogun galiba :) vala canım iyi kilo verdin çok sevindim adına gelinlikte prenses gbi olcan :)
canın xxoxxoxx in dediği madecasolü kullandım bende ama haftada 2 gün sadece gece o kadar iyi geldiki birde salkom beyazlatıcı kremi var canım onuda aldım internetten istedim o kadar işey yaradıki lekelermin rengi açıldı tek ton olmaya dogru yol alıyo artık fondoten fln kullanmıyorum günlük bayagı işe yarıyo yani kuzum
Dogru söylemişsin kuzum :):)
Su nisan isini bide biz gorsek hayirlisiyla yaAyy kızlar bir nasılsınız yazmısım birdaha da girememişim bu nişanlanma olayları çok zormuş vallahi düğün olaylarını düşünemiyorum birde oruç hiçbirşeye vakit kalmıyor
Amiiin inşallah canımSu nisan isini bide biz gorsek hayirlisiyla ya
Sakin ol korkma sen değerli bir varlıksın içsel olarak kötü hissettirecek şeyler düşünme. Kanama tuttu denilenlerde oluyo sende de olacak bunu kabul et. Elinden geleni yaptın, Allah’a sığındın, tövbe de ettin Rabbim sana neden yardım etmesin? İnan buna edecek her şey iyi olacakKızlar günaydın selam herkese güzel dilekleriniz dualarınız için ayrı ayrı teşk ederim . Bugün okdr büyük bir umutsuzluk var ki içimde aynı yere geliyorum dönüp dönüp ya
güzel şeyler düşün canım benım ınsalalh hersey güzel olacakKızlar günaydın selam herkese güzel dilekleriniz dualarınız için ayrı ayrı teşk ederim . Bugün okdr büyük bir umutsuzluk var ki içimde aynı yere geliyorum dönüp dönüp ya
ben de sizin gibiyim işteSelam canim iyi olmaya calisiyoruz sen nasilsin
Tuana599 benim taktikci arkadasim nerde bulamadinmi bi taktik
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnAmiiin inşallah canım
Hersey cok guzel olucak hic bosuna korkma icjni ferah tut lutfenKızlar günaydın selam herkese güzel dilekleriniz dualarınız için ayrı ayrı teşk ederim . Bugün okdr büyük bir umutsuzluk var ki içimde aynı yere geliyorum dönüp dönüp ya
Hepimiz ayni melodiyi caliyoruz deseneben de sizin gibiyim işte
Ben aramiyorum msj atmiyorum kendimi tutuyorumda ya evlilik yoluna nasil getircem onu bilemiyorum kuzum ya of bi cozum gerekiyo bi cozumCanım buldum galiba kızlar haklı cıktı :) pek aramıyorum mesajlarına gec dönüyorum sürekli kendi aramaya başladı
bu erkekler çok fena 1 ay da yola getirmeyi planlıyorum hisedıyorum evlılık teklıfı alıcam bu sene bakalım işe yararsa bu taktiği sende dene
Senin durumlar nasıl çalısmalara başladınmı ?
Ben aramiyorum msj atmiyorum kendimi tutuyorumda ya evlilik yoluna nasil getircem onu bilemiyorum kuzum ya of bi cozum gerekiyo bi cozum
Yok kuzum aramiyorum kendimi tutabiliyorum onceden tutamiyodumda ara ara ben ariyorum mesaj atiyorum ay bilmiyorum ya o beni zaten onceden hep ariyan surekli mesaj atan insandi cidd skntliri var o yuzden sıkmıyorum cok bende surekli evlilik dusunuyorum artik yuvam olsun istiyorum cocuklarim olsun istiyorum canim bide bol bol dua et hergun hic yılmadan usanmadan dua et internette cok guzel dualar var onlari yap inan olcagina gercekten bide erkekleri evlilik muabbetiyle bogmamak gerekiyomus evlilik meraklisi gibi gozukmemek gerekiyomus iyce uzaklasiyolarmis evlilikten sanki istemiyomusuz onlari gibi gozukcezValla cnm benımde aklımda fikrimde o var nasıl olacak bilmiyorum
sen gün içinde hiç aramıyormusun ?
Valla ben kafayı evlilik işiyle bozdum artık hayatım düzene girsin istıyorum cnm ya
valla resmen içimden isyan ediyorum tövbe yaaa
taktik maktik nereye kadar ama mutlu olacaksak mecbur
düşünüyorum düşünüyorum bunlar nasıl yola gelir acaba
işi hızlandırmamız lazım ama nasıl
Yok kuzum aramiyorum kendimi tutabiliyorum onceden tutamiyodumda ara ara ben ariyorum mesaj atiyorum ay bilmiyorum ya o beni zaten onceden hep ariyan surekli mesaj atan insandi cidd skntliri var o yuzden sıkmıyorum cok bende surekli evlilik dusunuyorum artik yuvam olsun istiyorum cocuklarim olsun istiyorum canim bide bol bol dua et hergun hic yılmadan usanmadan dua et internette cok guzel dualar var onlari yap inan olcagina gercekten bide erkekleri evlilik muabbetiyle bogmamak gerekiyomus evlilik meraklisi gibi gozukmemek gerekiyomus iyce uzaklasiyolarmis evlilikten sanki istemiyomusuz onlari gibi gozukcez