gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ailesinden dolayı canım hersey onların istediği gibiyken ben biricik gelinleriydim eski nişanlımda aşırı annesine düşkündü bir konuda anlasamadık olay büyüdü 4-5 yıllık ilişki bir anda bitti gitti:) ben şok ailem şok
boşver cnm benim için üzülme inan dua ediyorum olmamıs diye
sonra pişman oldu 1-2 sene peşimden kostuda ailesinin korkusundan yine birsey yapamadı ve hala bekar
allahın sevdiği kuluymuşum kurtuldum o aileden inan en hayırlısı oldu benim için
Herseyın hayırlısını istemek lazım ben aşık oldum sadece istedim olsun dedim sonuç bu
Canim hayirlisi iste bazi seyler gercekten nasip.. demekki senin icin en dogrusu buymus
Merhaba kızlar özledim sizi nasılsınız. Sonuç alan arkadaşa çok sevindim darısı hepimize. Nedense bende ilkin zor olacağını düşünüyorum çünkü kalın gibi yeni dikilen doku yırtılması zor olacaktır. Dikim yaptıran arkadaşlar size sorum olacak işlemden sonra ikinci kez adet oldum ikisindede büyük parca pıhtı gelirken ordan geçtiğini hissediyorum hafif acıyo hatta zorlaniyo eskiyebakarak sizdede oluyo mu bu durum içerden bi kuvvetle geliyogibi
Canim tam hatirlamamakla beraber benim de öyleydi sanirim. Evet canim yirtilmasi zor oluyo benim gibi yirtilmayadabiliyo ama korkma su an esnedi benimki cok rahat iliski yasiyorum. Tabi sizin insallah yirtilirsa daha iyi olur..

Allahim yarabbim ya bana bu konunun bildirimleri gelmiyo sinir oldum foruma ha.
Bikac gün geriden takip ediyroum sizi :KK70:
Hayirli ramazanlar kizlar bu mubarek günlerin hürmetine insallah kurtulun hepiniz sıkıntılarinzdan.
Amin canim allah dualarimizi kabul etsin insallah

Selam kızlar :KK66: benim başım bir sürü seyden dolayı yoğun girip bakıyorum buraya ama yoruldum İnan’ın kendimi neye verip düşüneceğimi şaşırdım ama dualarınıza cok ihtiyacım var
Az kaldi telas sardi seni tabi canim korkma dualarimiz seninle kurtulus sirasi sende insallah seninde guzel haberini alcaz

X