bak canm şimdi içimden çok kötü küfrettim kusura bakma sonucta senin sevdiğin adam ama... çizgisini şey ettrtmesin şimdi ban yicem açık açık yazsam. lan sen kaç paralık adamsın ya
çizgisi varmıs bak hele sen
bak aynı model bana hayatı zindan etti zindan. kız dediğin şunu yapmaz bunu yapmaz ama bana şunu da söyledi bi kre aile avukatına sormuş babası oğlum bakire kızla yatsa kız hak iddia edebilirmi die avukat hayır demiş o derece iğrenc adam bunlar.. ben bide buna itiraf etmek gbi bi hata ettm ilk başta inanmadı buluştuk dneedi beni flan şerefsiz yani diceğim o ki büyük laflar konusan erkekten korkcaksın boşver Allah kurtardı seni bacım valla bak. anllattğına göre dayak bile yerdin aynı sekilde bende. iyiki bitirmişim iyiki iyiki şükür rabbime. hiç üzülme zerre değmez gerçekten değer veren insanı bulunca herlşey cok daha güzel olcak bunu görceksin..
Bu arada o dediğim gecenlerde nikahtan önce mesaj attı napıosun yurtdısına gtmişsin fln die evet canım da nişanlım rahatsız oluo erkek arkadaslarımla knusmamdan dedim iki dakika sessiz kaldı şok oldu nişanlandın mı dedi o hayal kırıklığını duydumya Allahım içimden bişey eridi giitttiii
ohhh sana dedim gülerek kapattım teli de. kaldı mal gibi bunların sonu buna layık yani. lütfen üzülme.