gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ne guzel canim bukadar zaman da 4 kilo verdiysen daha cok verirsin

Hmm anladim canim ailesi yapaymis iyiymis onlara girsin dicektim. Bu erkek anneleri kendilerinin kralice ogullarinin da seylerinin altından oldugunu sandiklari icin bizde birazcik kendimizi prenses hissedelim hakkimiz.... zaten olene kadar erkeklerin kahrini biz cekiyoruz olan bize oluyo gozun acik olsun yani ezdirme kendini gercekten.

Evet annesi çok karışmıyorda ailede başkaları çok fazla müdahale ediyor Allahtan şuanlık onları dinlemiyor inşallah hep böyle olurda sorun yaşamam

Evet annesi çok karışmıyorda ailede başkaları çok fazla müdahale ediyor Allahtan şuanlık onları dinlemiyor inşallah hep böyle olurda sorun yaşamam
Benimki de onlari dinlemiyo Allahtan bu bi bonus bide anasini dinlese ben bastan bosanirdim heralde töbe töbe :))

biz de nasıl büyüteceğiz diye düşünelim
kızlar ben bi ara duştayken ovalayınca fln büyüyomul diye duymuşstum gerçi bende küçültmek istyrum çıgu koyafette kötü duruyo
Evet ben de onu düşündüm okurken az önce benimkiler de minicik kaldı ;(
yaa bende sizin yerinizde olmak isterdim delisiniz vala :)
Benimkide minnak acaba buyutmenin bi yolu varmidir
kilodandur kuzum biz biraz balık etli olunca hem orası hem alt taraf etli butlu oluyo işte kilo al kuzum kilo
Kız zayıflar napiyosunuz siz zayifsiniz fitsiniz de ben balik etlimi kalcam sandiniz he
Gecen haftadan bu yana 2 kilo daha vermisim cok mutluyum bugün
ayy çok sevindim vala 4 kilo mu vermişsinn inşallah tam hedefi tutturursun kuzum gelinliğe kadar bende 3 kilo verdim ama daha çok var benim (

Benim de cok var kuzum ama olsun hic vermeyebilirdik de. Yavas yavas veriyoruz bakalim

Ay bizimki niye kucuk kilo alinca benimkiler buyumuyor hep ayni

Kızlar büyük nişan yapan var mı aranızda brn çok kabarık bir elbise istemiyorum ama :)

Hayırlı olsun cnm darısı basıma:) Bende evlenmek istiyorum bu yaz yaaa 5 aylık bir ilişkim var evlilik niyetiyle basladık ama hala teklif yok çok sinir oldum yaaa varmı bir taktiğin cnm:)

Hayırlı olsun cnm darısı basıma:) Bende evlenmek istiyorum bu yaz yaaa 5 aylık bir ilişkim var evlilik niyetiyle basladık ama hala teklif yok çok sinir oldum yaaa varmı bir taktiğin cnm:)
Onu bilmem de benim taktigim evlilik istemiyomus gibi davranmak ben istemedikce o üstüme düstü sacmalama bi duzneimiz olur coluk cocugumuz olur die..
Gerci ben zar meselesnden dolayi gercekten istemiyodum ama farketmeden taktik yapmisim

Onu bilmem de benim taktigim evlilik istemiyomus gibi davranmak ben istemedikce o üstüme düstü sacmalama bi duzneimiz olur coluk cocugumuz olur die..
Gerci ben zar meselesnden dolayi gercekten istemiyodum ama farketmeden taktik yapmisim

Bende dünden beri onu düşünüyorum cnm pek ilgilenmeyeceğim onunla artık çünkü ben 4-5 saat yazmayınca hemen aramalara baslıyo dünden beri 2 tane fikrim oluştu ya açıkça konusacaktım yada tam anlamıyla taktik yapıcam ilgilenmeyeceğim süreci hızlandırmak istiyorum aslında sanırım en iyisi akısına bırakmak
ciddi ciddi ne yapsam diye düşünüyorum artık birde hiç romantikliği yok

Bi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo

Kizlar su taktigi bide bana soyleyin ya
evlenmeyi kabul etmeyi de bana söylesinler :) ben hiç evlilik mevzusu açmadım kendisi ciddi bir ilişkimiz olduğunu söylemekle başladı zaman içerisinde çok iyi anlaşıyoruz demelerle devam etti ama ben hiç evlilik yönlü konuşmadım. Yakın zamanda evlenmem vakit alır demiştim o kararı vermek. Seviyoruz anlaşıyoruz niye evlenmiyoruz derken bi tamam diyemedim benim sorunum da bi tuhaf ama gerçekten ben hadi evlenelim desem o diretmezdi erkekler garip varlıklar. Bi de cidden keşfedecek bir şeyler olduğuna inanmalı. Çok açık olmak elde var yapıyor maalesef

Çok haklısın kaçan kovalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…