gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Gozun aydin canim icin rahat ettiyse ne guzel hayirlisi olsun guzel olsun senin icin canim demekki ustunde duzeltme yapiliyo bu iyi bisey

Hayırlısı olsun cnm senin düğğn yakın mıydı

CAnım hakikaten keşke direkt geçici yaptırsaydın bu kadar eziyet olmazdı sana

Canim keske en basinda gecicu yaptrsaymissin o zamn bi anlami kalmamis oldu kalicinin su an..
Keşke canim ya bilseydim daha yakin ve basarili bir insanin olup olmadanda kanamanin saglanip daha kolay atlatabilecegimi hic kaliciyla falan ugrasmazdim maddiyat olarak 10 bin tl ye yakin param gitmis oluyo cok yazik oldu tek seferde kurtulmak varken ugrastigim onca seye bak uzuluyorum ama yapacak baska birseyimde yok

CAnım hakikaten keşke direkt geçici yaptırsaydın bu kadar eziyet olmazdı sana
Keske canim keske o soyledigin doktoru daha onceden bulsaydim bu kadar eziyet cekmezdim bu kadar zor duruma girmezdim gercekten cok yoruldum bunaldim ama son yapabileceklerimide yapicam ondan sonrasi Allaha kalmis baska elimden bisey gelmez

Keske canim keske o soyledigin doktoru daha onceden bulsaydim bu kadar eziyet cekmezdim bu kadar zor duruma girmezdim gercekten cok yoruldum bunaldim ama son yapabileceklerimide yapicam ondan sonrasi Allaha kalmis baska elimden bisey gelmez
Hakkında hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canını

Eskiden yapmışlığım var canım kabarık sevmiyorsan balık abiye düşünebilirsin ya da güpürlü ışıltılı abiyeler falan var canım
Bende öyle düşündüm canım :)
Canim cok güzel abiyeler var onlardan giyebilirsin benimki de kucuk olsun diye yola ciktik buyuk oldu
Sorma kuzum ben istemiyorum aslında ama benimki olsun istiyor illede :)

Bende öyle düşündüm canım :)

Sorma kuzum ben istemiyorum aslında ama benimki olsun istiyor illede :)
Kızz sen gekinsin herseyin en güzelini en pahalisini isticeksin bak sonra kaynanan nasil olsa gelin razi diye herseyde ucuza kacar bil. Diken yaranir hem ya biraz kotu gelon ol ben olmadim bak hemen yuz buldu benim kaynana.
Kiz toplamda 4 kilomu verdin aferim sana
Eeveeett daha cook vercem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…