- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.081
Tamam kuzum o sutyenelerede bakcam ben biYap kuzum etkili oluyodur duzenli yapinca illaki. Bide evet push up sütyenler buyuk gösteriyo gercekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum o sutyenelerede bakcam ben biYap kuzum etkili oluyodur duzenli yapinca illaki. Bide evet push up sütyenler buyuk gösteriyo gercekten.
Gozun aydin canim icin rahat ettiyse ne guzel hayirlisi olsun guzel olsun senin icin canim demekki ustunde duzeltme yapiliyo bu iyi biseyKızlar selam nasılsınız döktürmüşsünüz yine :) kızlar size haberlerle geldim bir doktora gözüktüm bugün bu dikim işini yapan bir doktora il bakımından adı duyulmuş başarılı bir doktor anladığım kadarıyla çok yoğunlardı randevulu olmama rağmen kendimi araya sıkıştırmak zorunda kaldım doktor baktı ilk işlem ve ikinci işlemin resimlerini de gösterdim turgay beyin ve akın beyin yaptığı işlemlerin farklı isimleri varmış yani mesela ikinci işlemimde bana akın bey türkçe adıyla flep kaydırma yöntemiyle yapmış işlemin gayet başarılı dedi kanaman olur ama %10 luk bir ihtimal var dedi ne için söyledi anlayamadım ikinci işlemin sizinde gördüğünüz resimlerden o bant gibi olan et parçasının biraz gerginleştirilmesi lazım dedi yukarı biraz yakınlaştırıcam dedi çok az bir aşağı sarkma varmış vajinamın tam önündeymiş o bant gibi et alttaki minik açıklıktan içeri giricekmiş penis adetime yakın o giriş biraz büyüyor ama diğer zamanlarda ıkınmayla açılıyo anladığım kadarıyla doktor hem gerginleştiricek hem niraz yukarı kaldırcak yani o giriş kısmı biraz daha büyüyecek eğer anladığım gibiyse benim için daha iyi ve geçici işlemin bana uygulanıp uygulanamayacağını sordum doktor da dediki yukardan bant gibi etin arkasınada dikiş atarız kanaman biraz fazla olur ama dedi bende önemli değil dedim nişanlım oluk oluk kan bekliyo sanki dedim doktor bayağı kızdı bu nasıl bir vahşiliktir falan diye hem geçici hemde gerginleştirme olucak düğüne bi kaç gün kala gideceğim hatta bi kızın doktora yazdıklarını okudum kız yazmış hocam kanamada sorun yok ama ilişkide zorlanıyorum yazmış doktor banada döndü dediki ben ona söyledim vajinam geniş sanırım vajina daraltmasıda yapalım demiş tamam ama 8-10 ilişkiden sonra rahat ilişkiye girebilirsin demiş kızda kabul etmiş bana doktor samimi çok rahat tavırlı geldi hatta nişanlımdan konuştuk biraz ben çok tedirgindim çok belli ediyordum şöyle şöyle yap dedi nişanlımdan çok korktuğum için. istanbula gidemeyeceğim o kadar sıkıntıya düşmek istemiyorum bu doktor bana daha yakın düğüne yakın bu doktora hem daha rahat gidebilirim diye düşünüyorum artık bıraktım kendimi kızlar ne olacaksa olsun der gibiyim
Hayırlısı olsun cnm senin düğğn yakın mıydıKızlar selam nasılsınız döktürmüşsünüz yine :) kızlar size haberlerle geldim bir doktora gözüktüm bugün bu dikim işini yapan bir doktora il bakımından adı duyulmuş başarılı bir doktor anladığım kadarıyla çok yoğunlardı randevulu olmama rağmen kendimi araya sıkıştırmak zorunda kaldım doktor baktı ilk işlem ve ikinci işlemin resimlerini de gösterdim turgay beyin ve akın beyin yaptığı işlemlerin farklı isimleri varmış yani mesela ikinci işlemimde bana akın bey türkçe adıyla flep kaydırma yöntemiyle yapmış işlemin gayet başarılı dedi kanaman olur ama %10 luk bir ihtimal var dedi ne için söyledi anlayamadım ikinci işlemin sizinde gördüğünüz resimlerden o bant gibi olan et parçasının biraz gerginleştirilmesi lazım dedi yukarı biraz yakınlaştırıcam dedi çok az bir aşağı sarkma varmış vajinamın tam önündeymiş o bant gibi et alttaki minik açıklıktan içeri giricekmiş penis adetime yakın o giriş biraz büyüyor ama diğer zamanlarda ıkınmayla açılıyo anladığım kadarıyla doktor hem gerginleştiricek hem niraz yukarı kaldırcak yani o giriş kısmı biraz daha büyüyecek eğer anladığım gibiyse benim için daha iyi ve geçici işlemin bana uygulanıp uygulanamayacağını sordum doktor da dediki yukardan bant gibi etin arkasınada dikiş atarız kanaman biraz fazla olur ama dedi bende önemli değil dedim nişanlım oluk oluk kan bekliyo sanki dedim doktor bayağı kızdı bu nasıl bir vahşiliktir falan diye hem geçici hemde gerginleştirme olucak düğüne bi kaç gün kala gideceğim hatta bi kızın doktora yazdıklarını okudum kız yazmış hocam kanamada sorun yok ama ilişkide zorlanıyorum yazmış doktor banada döndü dediki ben ona söyledim vajinam geniş sanırım vajina daraltmasıda yapalım demiş tamam ama 8-10 ilişkiden sonra rahat ilişkiye girebilirsin demiş kızda kabul etmiş bana doktor samimi çok rahat tavırlı geldi hatta nişanlımdan konuştuk biraz ben çok tedirgindim çok belli ediyordum şöyle şöyle yap dedi nişanlımdan çok korktuğum için. istanbula gidemeyeceğim o kadar sıkıntıya düşmek istemiyorum bu doktor bana daha yakın düğüne yakın bu doktora hem daha rahat gidebilirim diye düşünüyorum artık bıraktım kendimi kızlar ne olacaksa olsun der gibiyim
CAnım hakikaten keşke direkt geçici yaptırsaydın bu kadar eziyet olmazdı sanaKızlar selam nasılsınız döktürmüşsünüz yine :) kızlar size haberlerle geldim bir doktora gözüktüm bugün bu dikim işini yapan bir doktora il bakımından adı duyulmuş başarılı bir doktor anladığım kadarıyla çok yoğunlardı randevulu olmama rağmen kendimi araya sıkıştırmak zorunda kaldım doktor baktı ilk işlem ve ikinci işlemin resimlerini de gösterdim turgay beyin ve akın beyin yaptığı işlemlerin farklı isimleri varmış yani mesela ikinci işlemimde bana akın bey türkçe adıyla flep kaydırma yöntemiyle yapmış işlemin gayet başarılı dedi kanaman olur ama %10 luk bir ihtimal var dedi ne için söyledi anlayamadım ikinci işlemin sizinde gördüğünüz resimlerden o bant gibi olan et parçasının biraz gerginleştirilmesi lazım dedi yukarı biraz yakınlaştırıcam dedi çok az bir aşağı sarkma varmış vajinamın tam önündeymiş o bant gibi et alttaki minik açıklıktan içeri giricekmiş penis adetime yakın o giriş biraz büyüyor ama diğer zamanlarda ıkınmayla açılıyo anladığım kadarıyla doktor hem gerginleştiricek hem niraz yukarı kaldırcak yani o giriş kısmı biraz daha büyüyecek eğer anladığım gibiyse benim için daha iyi ve geçici işlemin bana uygulanıp uygulanamayacağını sordum doktor da dediki yukardan bant gibi etin arkasınada dikiş atarız kanaman biraz fazla olur ama dedi bende önemli değil dedim nişanlım oluk oluk kan bekliyo sanki dedim doktor bayağı kızdı bu nasıl bir vahşiliktir falan diye hem geçici hemde gerginleştirme olucak düğüne bi kaç gün kala gideceğim hatta bi kızın doktora yazdıklarını okudum kız yazmış hocam kanamada sorun yok ama ilişkide zorlanıyorum yazmış doktor banada döndü dediki ben ona söyledim vajinam geniş sanırım vajina daraltmasıda yapalım demiş tamam ama 8-10 ilişkiden sonra rahat ilişkiye girebilirsin demiş kızda kabul etmiş bana doktor samimi çok rahat tavırlı geldi hatta nişanlımdan konuştuk biraz ben çok tedirgindim çok belli ediyordum şöyle şöyle yap dedi nişanlımdan çok korktuğum için. istanbula gidemeyeceğim o kadar sıkıntıya düşmek istemiyorum bu doktor bana daha yakın düğüne yakın bu doktora hem daha rahat gidebilirim diye düşünüyorum artık bıraktım kendimi kızlar ne olacaksa olsun der gibiyim
Keşke canim ya bilseydim daha yakin ve basarili bir insanin olup olmadanda kanamanin saglanip daha kolay atlatabilecegimi hic kaliciyla falan ugrasmazdim maddiyat olarak 10 bin tl ye yakin param gitmis oluyo cok yazik oldu tek seferde kurtulmak varken ugrastigim onca seye bak uzuluyorum ama yapacak baska birseyimde yokCanim keske en basinda gecicu yaptrsaymissin o zamn bi anlami kalmamis oldu kalicinin su an..
Garantiye almak istiyorum canimİşlemin basarılıysa neden işlem yaptırıyorsun cnm??
Cok yakin olmasada yakin canimHayırlısı olsun cnm senin düğğn yakın mıydı
Keske canim keske o soyledigin doktoru daha onceden bulsaydim bu kadar eziyet cekmezdim bu kadar zor duruma girmezdim gercekten cok yoruldum bunaldim ama son yapabileceklerimide yapicam ondan sonrasi Allaha kalmis baska elimden bisey gelmezCAnım hakikaten keşke direkt geçici yaptırsaydın bu kadar eziyet olmazdı sana
Amin canim hepimiz icin insallah evet canim iyi bisey ama benim bant gibi oldugu icin yapilabiliyo sanirim cunku yukardan bantin arkasini gorulebiliyor birazcikGozun aydin canim icin rahat ettiyse ne guzel hayirlisi olsun guzel olsun senin icin canim demekki ustunde duzeltme yapiliyo bu iyi bisey
Hakkında hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canınıKeske canim keske o soyledigin doktoru daha onceden bulsaydim bu kadar eziyet cekmezdim bu kadar zor duruma girmezdim gercekten cok yoruldum bunaldim ama son yapabileceklerimide yapicam ondan sonrasi Allaha kalmis baska elimden bisey gelmez
Eskiden yapmışlığım var canım kabarık sevmiyorsan balık abiye düşünebilirsin ya da güpürlü ışıltılı abiyeler falan var canımKızlar büyük nişan yapan var mı aranızda brn çok kabarık bir elbise istemiyorum ama :)
Canim cok güzel abiyeler var onlardan giyebilirsin benimki de kucuk olsun diye yola ciktik buyuk olduKızlar büyük nişan yapan var mı aranızda brn çok kabarık bir elbise istemiyorum ama :)
Anladim canim insallah bu sefer istedgin gibi olurda icine sinerAmin canim hepimiz icin insallah evet canim iyi bisey ama benim bant gibi oldugu icin yapilabiliyo sanirim cunku yukardan bantin arkasini gorulebiliyor birazcik
Bende öyle düşündüm canım :)Eskiden yapmışlığım var canım kabarık sevmiyorsan balık abiye düşünebilirsin ya da güpürlü ışıltılı abiyeler falan var canım
Sorma kuzum ben istemiyorum aslında ama benimki olsun istiyor illede :)Canim cok güzel abiyeler var onlardan giyebilirsin benimki de kucuk olsun diye yola ciktik buyuk oldu
Kiz toplamda 4 kilomu verdin aferim sanaKız zayıflar napiyosunuz siz zayifsiniz fitsiniz de ben balik etlimi kalcam sandiniz he
Gecen haftadan bu yana 2 kilo daha vermisim cok mutluyum bugün
Aynen canim bende oyle dusunuyorum yok artik canimi sıkmyorm üzülmüyormda herşeyi saliverdim valla ne olacaksa olsun diyorumHakkında hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canını
İnsallah kuzumAnladim canim insallah bu sefer istedgin gibi olurda icine siner
Kızz sen gekinsin herseyin en güzelini en pahalisini isticeksin bak sonra kaynanan nasil olsa gelin razi diye herseyde ucuza kacar bil. Diken yaranir hem ya biraz kotu gelon ol ben olmadim bak hemen yuz buldu benim kaynana.Bende öyle düşündüm canım :)
Sorma kuzum ben istemiyorum aslında ama benimki olsun istiyor illede :)
Eeveeett daha cook vercem amaKiz toplamda 4 kilomu verdin aferim sana