- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 29
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.121
Bi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo
Kaçan kovalanıyo çok haklısın artık pek ilgilenmeyeceğim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo
Cok dogru bi tespit canim istemiyomus gibi evlilik de neymis buyuk sorumluluk ben yapamam diceksin birak ikna etmeye calissi. Deveye diken erkeklere diken yaraniyo ne yazikkiBi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo
İste şekil xxo da gordugumuz gibi kacan kovalaniyo tek sır buevlenmeyi kabul etmeyi de bana söylesinler :) ben hiç evlilik mevzusu açmadım kendisi ciddi bir ilişkimiz olduğunu söylemekle başladı zaman içerisinde çok iyi anlaşıyoruz demelerle devam etti ama ben hiç evlilik yönlü konuşmadım. Yakın zamanda evlenmem vakit alır demiştim o kararı vermek. Seviyoruz anlaşıyoruz niye evlenmiyoruz derken bi tamam diyemedim benim sorunum da bi tuhaf ama gerçekten ben hadi evlenelim desem o diretmezdi erkekler garip varlıklar. Bi de cidden keşfedecek bir şeyler olduğuna inanmalı. Çok açık olmak elde var yapıyor maalesef
Valla canım erkekler biraz ters mantık işliyor bence ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok ilgisiz oluyorlar o yüzden biraz mırın kırın davran herşeye tamam deme yola geliyorlar zaten benimde ilişkim 6 aylıktı sözlendik hatta öyle birşey ki ben nişan istemiyorum o tutturuyoHayırlı olsun cnm darısı basıma:) Bende evlenmek istiyorum bu yaz yaaa 5 aylık bir ilişkim var evlilik niyetiyle basladık ama hala teklif yok çok sinir oldum yaaa varmı bir taktiğin cnm:)
Evet canım kaçıyor eski ilişkimde çok üstünr düştüm evlilik diye ki 3 yıl olmuştu adım atamadı ailemn karsısına çıkamadı bunda da ben erken dedim ama o uzatmadı düğünü bile seneye en yakın tarihe istiyor belkide bizim geçmişimizdeki insanların kendine güveni yoktuda o yüzden adım atamadılar bence tam anlamıyla olay bu :)Bi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo
Valla kacan kovalaniyo daha kiymetli oluyosun cok arama sorma cok ustune dusme birak o seni kovalasinKaçan kovalanıyo çok haklısın artık pek ilgilenmeyeceğim :)
Ay hakketen ornegi var iste kacmis adam evlilik diye kovalamis taktik bu isteCok dogru bi tespit canim istemiyomus gibi evlilik de neymis buyuk sorumluluk ben yapamam diceksin birak ikna etmeye calissi. Deveye diken erkeklere diken yaraniyo ne yazikki
İste şekil xxo da gordugumuz gibi kacan kovalaniyo tek sır bu
Benim kendi erkek arkadasim erkekler fazla ilgiye gelmez kendimizi bisey saniyoruz diyodu cok sıkarsan cok ustune dusersen kasimiz gozumuz ayri oynar ne zamanki kadin kacmaya baslar ilgisini keser o zaman kopek gibi kosariz demisti adamlarin mantigi bu isteValla canım erkekler biraz ters mantık işliyor bence ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok ilgisiz oluyorlar o yüzden biraz mırın kırın davran herşeye tamam deme yola geliyorlar zaten benimde ilişkim 6 aylıktı sözlendik hatta öyle birşey ki ben nişan istemiyorum o tutturuyo
İnşallah kuzum benimAy benim erkek arkadasimda bi teklif etseydi hayirlisiyla
Benim kendi erkek arkadasim erkekler fazla ilgiye gelmez kendimizi bisey saniyoruz diyodu cok sıkarsan cok ustune dusersen kasimiz gozumuz ayri oynar ne zamanki kadin kacmaya baslar ilgisini keser o zaman kopek gibi kosariz demisti adamlarin mantigi bu iste
Hadi inşallah güzel haberlerle gel çok yakında :)Taktiği uyguluyorum cnm sanırım işe yaramaya başlıyo :)))))
İnsallah canim yaİnşallah kuzum benim
Hadi ya gozun aydin kuzum o zaman hadi bakalim insallah evlilik teklifide gelir ikimizede herkeseTaktiği uyguluyorum cnm sanırım işe yaramaya başlıyo :)))))
Bunalım takılıyorum canım sen napıyorsunKizlar napıyosunuz?
Bugün bende öyleyim sana nolduBunalım takılıyorum canım sen napıyorsun
Benim bilindik meselelerim kuzum sen söyleee sana ne oldu canımBugün bende öyleyim sana noldu
Hadi ya gozun aydin kuzum o zaman hadi bakalim insallah evlilik teklifide gelir ikimizede herkese
Ben de evet hadi evlenelim diyinceAmin kız evlilik teklifi alsak kendi adıma havalara uçarım yaaaa :)))