gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo
Cok dogru bi tespit canim istemiyomus gibi evlilik de neymis buyuk sorumluluk ben yapamam diceksin birak ikna etmeye calissi. Deveye diken erkeklere diken yaraniyo ne yazikki
İste şekil xxo da gordugumuz gibi kacan kovalaniyo tek sır bu

Hayırlı olsun cnm darısı basıma:) Bende evlenmek istiyorum bu yaz yaaa 5 aylık bir ilişkim var evlilik niyetiyle basladık ama hala teklif yok çok sinir oldum yaaa varmı bir taktiğin cnm:)
Valla canım erkekler biraz ters mantık işliyor bence ne kadar çok üstüne düşersen o kadar çok ilgisiz oluyorlar o yüzden biraz mırın kırın davran herşeye tamam deme yola geliyorlar zaten benimde ilişkim 6 aylıktı sözlendik hatta öyle birşey ki ben nişan istemiyorum o tutturuyo

Bi erkegin ustune evlilikle ilgili nekadar gidilirse o okadar kaciyo ben boyle bisey yapmadim ama cevremdeki herkes oyle diyo
Evet canım kaçıyor eski ilişkimde çok üstünr düştüm evlilik diye ki 3 yıl olmuştu adım atamadı ailemn karsısına çıkamadı bunda da ben erken dedim ama o uzatmadı düğünü bile seneye en yakın tarihe istiyor belkide bizim geçmişimizdeki insanların kendine güveni yoktuda o yüzden adım atamadılar bence tam anlamıyla olay bu :)

Cok dogru bi tespit canim istemiyomus gibi evlilik de neymis buyuk sorumluluk ben yapamam diceksin birak ikna etmeye calissi. Deveye diken erkeklere diken yaraniyo ne yazikki

İste şekil xxo da gordugumuz gibi kacan kovalaniyo tek sır bu
Ay hakketen ornegi var iste kacmis adam evlilik diye kovalamis taktik bu iste

Benim kendi erkek arkadasim erkekler fazla ilgiye gelmez kendimizi bisey saniyoruz diyodu cok sıkarsan cok ustune dusersen kasimiz gozumuz ayri oynar ne zamanki kadin kacmaya baslar ilgisini keser o zaman kopek gibi kosariz demisti adamlarin mantigi bu iste

Taktiği uyguluyorum cnm sanırım işe yaramaya başlıyo :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…