- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.981
Kesinlikle kuzum valla maskeli balo şeklinde olsa gelirdikDugununuzde bu iki parcanin calmasi farz oynarken akliniza getirin stresten kacinbedava psikolojik danismanlik
Bende bi costum tam costum artik esigi gectim diye benimkine baski yapiym dans kursuna gitcez harmandali vals erik dali ne varsa show yapcaz
Az mi bekledim bugünleri
Dikkat et dugunde de haykirma valla gelin de dunden raziymis der gudubet teyzelerHaykırdımhahaha
Değil miyim zaten boşver onları diyecek her zaman bir şeyleri vardır :) çapından büyük çevrecilerDikkat et dugunde de haykirma valla gelin de dunden raziymis der gudubet teyzeler
Aaa delirmis siz gelseniz ben size pastanin en güzel yerini verirdim en güzel masaya oturturdum siziKesinlikle kuzum valla maskeli balo şeklinde olsa gelirdikişlem olmadığım için düğünlerin hiç birine katılmıyorum
Oooooo harika! Cansın vallaAaa delirmis siz gelseniz ben size pastanin en güzel yerini verirdim en güzel masaya oturturdum sizi
He ya sinir krizine sokuyolar bazen yorumlariyla kizim şu söyle daha iyi degilmi diyo gerizekali ordaki amac farklilik zaten anladigin icin ayakta alkisliyorum dicek oluyorum diyemiyorumDeğil miyim zaten boşver onları diyecek her zaman bir şeyleri vardır :) çapından büyük çevreciler
Ben de öyleyim kiiii valla bakZaten artik millet dikim yaptrdgmi anlicak diye korkmaya basladim biri kiz kismisi şöyle yapar deyince bi anda kriz geliyo niye erkeklerin seyi altindan mi diym herkes şok. Ama valla artik bi kessinler erkke de kiz da esit sunu anlayin artik bak yine sinirlendim
Bu ulkeyi biz kurtarcaz sen ordan ben burdan ha gayretBen de öyleyim kiiii valla bak
Enerjik olmak zorundayız yılmamamız lazım tabi canım kurtaramasak da unut vaadediyoruz benceBu ulkeyi biz kurtarcaz sen ordan ben burdan ha gayret
Ayy hiç güleceğim yoktu yaa bugün yine depresifim siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün neler yazmışsınızBu ulkeyi biz kurtarcaz sen ordan ben burdan ha gayret
Beste bile yaptik gülmezsen ayip sana emek var emekAyy hiç güleceğim yoktu yaa bugün yine depresifim siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün neler yazmışsınız
Evet ihtiras ruhumuzda var anacımEnerjik olmak zorundayız yılmamamız lazım tabi canım kurtaramasak da unut vaadediyoruz bence
Depreştirme şu umutsuz mutsuzluğu kuzu her şey çok güzel olacak az kaldı sabır. Tabi ki Gül eğlen artıııık lütfenAyy hiç güleceğim yoktu yaa bugün yine depresifim siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün neler yazmışsınız
İnş cnm amin cok hızlı geçiyor zaman yaa geriliyorumDepreştirme şu umutsuz mutsuzluğu kuzu her şey çok güzel olacak az kaldı sabır. Tabi ki Gül eğlen artıııık lütfen
O günü de çarçabuk atlat inşallah canımİnş cnm amin cok hızlı geçiyor zaman yaa geriliyorum
Canm yonetim biliyo ben daha once kac yil önce bi apik dadanmsti o zaman yapmstim oluyo yaniCnm o dediğin Mail kaldırmayı bilmiyorum ama başka adresle geri gelme olayını kime soracaksın öğrenelim bakalım ben de oyle yaparım daha sonra eğer oluyorsaBogazmanzarasi
Tamam sen yapmadan önce bana da anlat cnm nasıl olduğunu da sonra oyle yapayım ama orda geçerli bir sebep var normal isteğe göre de izin veriyorlar mı acabaCanm yonetim biliyo ben daha once kac yil önce bi apik dadanmsti o zaman yapmstim oluyo yani