gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kesinlikle kuzum valla maskeli balo şeklinde olsa gelirdik işlem olmadığım için düğünlerin hiç birine katılmıyorum

Değil miyim zaten boşver onları diyecek her zaman bir şeyleri vardır :) çapından büyük çevreciler
He ya sinir krizine sokuyolar bazen yorumlariyla kizim şu söyle daha iyi degilmi diyo gerizekali ordaki amac farklilik zaten anladigin icin ayakta alkisliyorum dicek oluyorum diyemiyorum

Zaten artik millet dikim yaptrdgmi anlicak diye korkmaya basladim biri kiz kismisi şöyle yapar deyince bi anda kriz geliyo niye erkeklerin seyi altindan mi diym herkes şok. Ama valla artik bi kessinler erkke de kiz da esit sunu anlayin artik bak yine sinirlendim

Ben de öyleyim kiiii valla bak

Ayy hiç güleceğim yoktu yaa bugün yine depresifim siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün neler yazmışsınız
Beste bile yaptik gülmezsen ayip sana emek var emek
Kız seni döverim ben sana demiyomuyum ben gectim sende gecceksin şu dugununun tadini cikar diye en güzel zamanlarini mahvetceksin bak bi kere giyilcek o gelinlik.

Ayy hiç güleceğim yoktu yaa bugün yine depresifim siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün neler yazmışsınız
Depreştirme şu umutsuz mutsuzluğu kuzu her şey çok güzel olacak az kaldı sabır. Tabi ki Gül eğlen artıııık lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…