gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bana sormak istediginiz ne varsa sorun kizlar benim dugun yaklasiyo artik cikcam ben burdan bi iki aya mecbur kapatcam hesabimi nolur nolmaz sifremi bulup girer falan tesadüfen Allah korusun. Durabikdigim kadar durcam ama sizi hic yalniz birakasim yok herseyi sizinle yasadim ben cunku❤
Yaaaa gidicekmisin bizleri birakip

Bide size bisey sorcam ya. Hani foruma girerken sifreyle kullanici adi ya da mail giriyzya. O mail kayitli kalmis bende yani kullanici adi girin yazan yere tiklayinca hemen cikiyo asagida. Sifreyi kaydetmemis sadece onu.
Onu nasil silebilirim ya gecmisi temizliyorum herseyi siliyorum yine girdigimde cikiyo
Him bende bilmiyorum kuzum ya benimde otomatik cikiyo sanirim hatirla fln demisiz bi yerden direk cikiyi buranin ayarlarina flnmi bakmak lazim

Ama sizi 5 10 yil gecse bile anarım ben acaba simdi napiyolar diye evet belki sanal bi ortam burasi sacma gelebilir ama ona ragmen en kotu en zor zamanlarimda siz vardiniz yanimda. Asla unutmam keske hic kopmasak ben elimden geleni yapcam sizden kopmamak icin valla.
Bende seni sizi hic birinizi unutmam asla hep birbirimize destek olduk ben gitmem burdayim ben birakamam sizi

Daisyyg Daisyyg canim sen gelinlik icin olcuyu nasil veecez biliyo musun ya? Yani destekli sutyen mi giycez yoksa hani sadece dantel olanlar varya sifir destek onlarla mi vercez? Yani gelinlkci bi oyle diyo bi böyle guvenemedim.

Dugununuzde bu iki parcanin calmasi farz oynarken akliniza getirin stresten kacin:KK70: bedava psikolojik danismanlik :KK70:
Bende bi costum tam costum artik esigi gectim diye benimkine baski yapiym dans kursuna gitcez harmandali vals erik dali ne varsa show yapcaz :KK53:
Az mi bekledim bugünleri :KK70:
Kesinlikle çaldırcam düğünümdede kınamdada sizi bol bol anarım :KK66::) git vala canın doyasıya tadını çıkar hiç birşey kalmasın içinde.

X