gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar napiyisunuz yine dertli geldim buraya
Ayy su kaynanam cok karisiyo ucuz bisey gorunce aa bu guzel oldu diyo pahali oluncaa aayy hic yakismadi diyo ben zaten pahalisina kacmam ama hayatimda bi kez gelinlk giycem en vasatini da giymek istemem kadin bi anda degisti ya

Kuzum kaynana işte gelin ne isterse tam tersini yapar ama huyundan gitmeye çalış tatlı dille yola getirirsin bi iki yag çek ne bilim bi kere evleniyon begenmediğin bieşyide alma iyi görünce üstüne geliyolar insanın

Evet valla biz ne bilezik altin ne ev köy hicbisey istemedik bari gelinligimi duzgun alsin istedgm olsun baska bisey istemedimki.
Amaaan ne bilim degisik sen napiyosun kuşum

Suan kaynana adayımın ağzı var dili yok ama ilerde nasıl olur acep bilmiyorum :)
Benimkide öyleydi nisanliyken emin ol canim döndü bi anda kadin kızı nasilsa aldik modunda şu an sanki dul kadin almis gibi herseyi sunu aliriz diyo konuyu kapatiyo geline sormak falan yok asla

Kizlar benden tavsiye size mesafeli olun kaynananizla her zamn degerli.olursunuz bide ben hicbisey istemiyorum falan sakın demeyin bu seferde isin b*kunu cikariyo kaynana kisisi sanki gelin kendiymis gibi. Benden söylemesi sonra önünü alamazsiniz bi kez gelin olcaksiniz istemem demeyin isteyin

Hepsi aynı hiç şaşırmıyorum nedense kuzum. Bence kendi beğendiğine odaklan anne tarzımız farklı de cazgırlık yaptı gelin diye adın çıkar belki yapacak bir şey yok

Hepsi aynı hiç şaşırmıyorum nedense kuzum. Bence kendi beğendiğine odaklan anne tarzımız farklı de cazgırlık yaptı gelin diye adın çıkar belki yapacak bir şey yok
Amaan öyle canm bugünlerde gececek en buyuk derdimiz bunlar olsun hayatimizda insallah bundan sonra da bin sükür

Gecen günde esimle el ele yuruyoduk yolda o serefsizi gördüm. Bu kadar denk gelir yani. En son 3 yil önce falan konusmustuk seni Allaha havale ediyorum diyince benimle dalga gecmisti.
Allahtan esim gormedi telefonla konusuyodu yoksa biliyo eski sevgilim oldugunu. Neyse bi baktim arabanin icinde egmis basini bana bakmaya calisiyo tesadufen cevirdim kafami biri sana bakinca hissedersinya öyle oldu bi baktim o hemen geri cevirdim kafami. Pislik bunlar gercekten midem almiyo Rabbim görsün ne diyim aman benim hayatima gölge etmesin de.

Şansa bak yaa Rabbim uzak etsin

Tutmayan kisma neden dikis atmiyolar bende anlamadim onu ya

Evet valla biz ne bilezik altin ne ev köy hicbisey istemedik bari gelinligimi duzgun alsin istedgm olsun baska bisey istemedimki.
Amaaan ne bilim degisik sen napiyosun kuşum
dogru söylüyon canısı gelinlikte her kızın hayali istediği gbi olsun ister inşallah istediğini giyersin canım kocanı ikna etmeye çalış nazla cilveyle artık. Napim bende canım şuan kendimi çok kötü hissediyorum yine aklıma kötü şeyler geliyo ya yapamazsam yaparsam kanamazsa anlarsa naparım ben ilk gece düşünüp duruyorum onunla konusurken gözlerim fln doluyo ay ne bilim kötü bi pskilojideyim yne.
ah canım keşke bilsem öyle istemeyi herşeyi direk söylemeyi. Bende hiç bişey isteyemem alışverle gitsek gelin alışverişine utancımdan begendiğimi söyleyemem herakde ama öyle olmak gerekiyo vala
aman şeytan görsün yüzlerini onlarınn bide yüzsüz dönüp bakıyo ne hakle hangi yüzle bakıyosa artık edepsiz Allahından bulsun oda diğerleride. Senden uzakk olsun nolursa olsun canım bemim

Yalnız değilsin ben de sürekli kafamı yoruyorum bunlarla

Yalnız değilsin ben de sürekli kafamı yoruyorum bunlarla
Çok kötü kuzum ya napcaz bilmiyorum bide biz daha dikimde yapmadık onunda etkisi fazla ya yapamazsam yaparsam olmazsa o kadar kötü şeyler füşünüyorum ki geçen babamla annem böyle kadın dogumla alakalı bi doktoru konuyolardı konusu açıldı birden bu durumum geldi yüzüne bakamadım adamın ya içim cız etti nasıl böyle bişey yaptım diye nasıl kurtulacam diye sanırım artık baş edemiyorum kendimi kandırıyorum bazen

Yağacağız kurtulacağız mecburuz canım

Yağacağız kurtulacağız mecburuz canım
Ya size kiyamam ben Allahim insallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz bu iskenceden. Yapmayin kizlar yapmayin degmiyo hayati kendinize zindan etmeye gercekten..

Bana sormak istediginiz ne varsa sorun kizlar benim dugun yaklasiyo artik cikcam ben burdan bi iki aya mecbur kapatcam hesabimi nolur nolmaz sifremi bulup girer falan tesadüfen Allah korusun. Durabikdigim kadar durcam ama sizi hic yalniz birakasim yok herseyi sizinle yasadim ben cunku❤

Yaaa gitme nereye gidiyorsun ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…