gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yaaa gitme nereye gidiyorsun ;(
Daha degil de kuzum giderim yavastan ya ama sizden asla kopmaya niyetim yok bu hesabi kapattrp baska bi hesap acarim kabul ederlerse.. özelden yazarim size. Cunku buraya yazinca herkes goruyo bide benimki sifremi bulur falan Allah korusun ondan. En azindan giremez hesaba kapatinca

Bide size bisey sorcam ya. Hani foruma girerken sifreyle kullanici adi ya da mail giriyzya. O mail kayitli kalmis bende yani kullanici adi girin yazan yere tiklayinca hemen cikiyo asagida. Sifreyi kaydetmemis sadece onu.
Onu nasil silebilirim ya gecmisi temizliyorum herseyi siliyorum yine girdigimde cikiyo

Haklısın zaten cnm da bian giderim deyince sanki burda biçare kalacakmışız gibi geldi sen gidince gel geri mutlaka

O değil alıştım her birinize özleyeceğim ben

Haklısın zaten cnm da bian giderim deyince sanki burda biçare kalacakmışız gibi geldi sen gidince gel geri mutlaka
Kız zaten normalde kanamasi olan gidiyo normal sartlarda gitmem lazimdi coktan gidemiym bi türlü size nasil alistiysam sizin de evlendiginizi bi görmek istiyorum cabuk evlenin

Kız zaten normalde kanamasi olan gidiyo normal sartlarda gitmem lazimdi coktan gidemiym bi türlü size nasil alistiysam sizin de evlendiginizi bi görmek istiyorum cabuk evlenin
Daisyg ve sen gittiniz say bir iki yıla ben kervana katılamadım bi korkudan resmen

Atla gitsin girince o kadar soguk gelmiyo su kuzum korkunun ecele faydasi yok tam tersi üstune git inan bi haftalik isin var senin
Bir iki aya diyeceğime yıla demişim kuzum. Valla o 1 hafta cehennem gibi olacak ama yapacak bir şey yok dediğin gibi kuzum :) ya insan oynarken unutuyo ben de unuturum belki

Bir iki aya diyeceğime yıla demişim kuzum. Valla o 1 hafta cehennem gibi olacak ama yapacak bir şey yok dediğin gibi kuzum :) ya insan oynarken unutuyo ben de unuturum belki
Unutursun kız valla ben son dakikalar artik koyvermistim amaaan dedim olursa olur olmazsa kendi bilir

Yağacağız kurtulacağız mecburuz canım
inşallah canım o kadar çok ihtiyacım varki buna inanmaya inşallah inşallah
Ya size kiyamam ben Allahim insallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz bu iskenceden. Yapmayin kizlar yapmayin degmiyo hayati kendinize zindan etmeye gercekten..
değmiyo tabi canım ama hayatımız tepetakla olmasın diye korku var işte ama inşallah sizler gbi kurtuluruz
Yaa bi an kötü oldum bi boşluga düşer gbi gerçekten çok alıştık sana her zaman yardımcı oldun bize teselli ettim güldürdün rabbim her zaman mutluluk huzur versin sana. Haklısın kapatmak istemekte camım benim ama arada bi farklı hesapla gir vala özleriz seni

Bende hep sizin sayenizde cesaret edip gittim valla sizin hakkinizi asla ödeyemem Allah razi olsun. Baska hesap accam bunu kapatip insallah canim :)

Hahahhaha yemin ederim alemsiniz yaaa valaaaa iyiki varsınız kızlarr
Dugununuzde bu iki parcanin calmasi farz oynarken akliniza getirin stresten kacin bedava psikolojik danismanlik
Bende bi costum tam costum artik esigi gectim diye benimkine baski yapiym dans kursuna gitcez harmandali vals erik dali ne varsa show yapcaz
Az mi bekledim bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…