- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.961
Daha degil de kuzum giderim yavastan yaYaaa gitme nereye gidiyorsun ;(
Haklısın zaten cnm da bian giderim deyince sanki burda biçare kalacakmışız gibi geldi sen gidince gel geri mutlakaDaha degil de kuzum giderim yavastan yaama sizden asla kopmaya niyetim yok bu hesabi kapattrp baska bi hesap acarim kabul ederlerse.. özelden yazarim size. Cunku buraya yazinca herkes goruyo bide benimki sifremi bulur falan Allah korusun ondan. En azindan giremez hesaba kapatinca
O değil alıştım her birinize özleyeceğim benBana sormak istediginiz ne varsa sorun kizlar benim dugun yaklasiyo artik cikcam ben burdan bi iki aya mecbur kapatcam hesabimi nolur nolmaz sifremi bulup girer falan tesadüfen Allah korusun. Durabikdigim kadar durcam ama sizi hic yalniz birakasim yok herseyi sizinle yasadim ben cunku❤
Off yaO değil alıştım her birinize özleyeceğim ben
Kız zaten normalde kanamasi olan gidiyo normal sartlarda gitmem lazimdi coktan gidemiym bi türlü size nasil alistiysam sizin de evlendiginizi bi görmek istiyorum cabuk evleninHaklısın zaten cnm da bian giderim deyince sanki burda biçare kalacakmışız gibi geldi sen gidince gel geri mutlaka
Hahah inşallah diyelim kuzum inşallah :) valla başka hesapla gelebilirseniz gelin evlenenler özleriiiim :)))Off yakeske bulusabilsek ama bellimi olur belki de benimkinin tayni ankaraya cikar bulusuruz :)
Daisyg ve sen gittiniz say bir iki yılaKız zaten normalde kanamasi olan gidiyo normal sartlarda gitmem lazimdi coktan gidemiym bi türlü size nasil alistiysam sizin de evlendiginizi bi görmek istiyorum cabuk evlenin
Evet valla en azindan siiznle mesajlasirim hemen silerim esimden de saklamama gerek kalmaz.. ama bisey eksik grup sohbeti olaydi iyiydi ozeldeHahah inşallah diyelim kuzum inşallah :) valla başka hesapla gelebilirseniz gelin evlenenler özleriiiim :)))
Atla gitsin girince o kadar soguk gelmiyo suDaisyg ve sen gittiniz say bir iki yılaben kervana katılamadım bi korkudan resmen
Bir iki aya diyeceğime yıla demişim kuzum. Valla o 1 hafta cehennem gibi olacak ama yapacak bir şey yok dediğin gibi kuzum :) ya insan oynarken unutuyo ben de unuturum belkiAtla gitsin girince o kadar soguk gelmiyo sukuzum korkunun ecele faydasi yok tam tersi üstune git inan bi haftalik isin var senin
Unutursun kız valla ben son dakikalar artik koyvermistim amaaan dedim olursa olur olmazsa kendi bilirBir iki aya diyeceğime yıla demişim kuzum. Valla o 1 hafta cehennem gibi olacak ama yapacak bir şey yok dediğin gibi kuzum :) ya insan oynarken unutuyo ben de unuturum belki
Unutursun kız valla ben son dakikalar artik koyvermistim amaaan dedim olursa olur olmazsa kendi bilir
Gecici dikim hassastir amanın baskıya gelmes hayddiii baskıya gelmez eller oynasinn eller diller kaynasin dillerrrAnkara’nın bağları kim takar onarımları hobaaaa tövbe ya inşallah böyle olur
inşallah canım o kadar çok ihtiyacım varki buna inanmaya inşallah inşallahYağacağız kurtulacağız mecburuz canım
değmiyo tabi canım ama hayatımız tepetakla olmasın diye korku var işte ama inşallah sizler gbi kurtuluruzYa size kiyamam ben Allahim insallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz bu iskenceden. Yapmayin kizlar yapmayin degmiyo hayati kendinize zindan etmeye gercekten..
Yaa bi an kötü oldum bi boşluga düşer gbi gerçekten çok alıştık sana her zaman yardımcı oldun bize teselli ettim güldürdün rabbim her zaman mutluluk huzur versin sana. Haklısın kapatmak istemekte camım benim ama arada bi farklı hesapla gir vala özleriz seniBana sormak istediginiz ne varsa sorun kizlar benim dugun yaklasiyo artik cikcam ben burdan bi iki aya mecbur kapatcam hesabimi nolur nolmaz sifremi bulup girer falan tesadüfen Allah korusun. Durabikdigim kadar durcam ama sizi hic yalniz birakasim yok herseyi sizinle yasadim ben cunku❤
Bende hep sizin sayenizde cesaret edip gittim valla sizin hakkinizi asla ödeyemem Allah razi olsun. Baska hesap accam bunu kapatip insallah canim :)inşallah canım o kadar çok ihtiyacım varki buna inanmaya inşallah inşallah
değmiyo tabi canım ama hayatımız tepetakla olmasın diye korku var işte ama inşallah sizler gbi kurtuluruz
Yaa bi an kötü oldum bi boşluga düşer gbi gerçekten çok alıştık sana her zaman yardımcı oldun bize teselli ettim güldürdün rabbim her zaman mutluluk huzur versin sana. Haklısın kapatmak istemekte camım benim ama arada bi farklı hesapla gir vala özleriz seni
Ankara’nın bağları kim takar onarımları hobaaaa tövbe ya inşallah böyle olur
Hahahhaha yemin ederim alemsiniz yaaa valaaaaGecici dikim hassastir amanın baskıya gelmes hayddiii baskıya gelmez eller oynasinn eller diller kaynasin dillerrr
Dugununuzde bu iki parcanin calmasi farz oynarken akliniza getirin stresten kacinHahahhaha yemin ederim alemsiniz yaaa valaaaaiyiki varsınız kızlarr
HaykırdımGecici dikim hassastir amanın baskıya gelmes hayddiii baskıya gelmez eller oynasinn eller diller kaynasin dillerrr