- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.001
Bence su an da daha gecerli sebep varTamam sen yapmadan önce bana da anlat cnm nasıl olduğunu da sonra oyle yapayım ama orda geçerli bir sebep var normal isteğe göre de izin veriyorlar mı acaba
Yaaaa gidicekmisin bizleri birakipBana sormak istediginiz ne varsa sorun kizlar benim dugun yaklasiyo artik cikcam ben burdan bi iki aya mecbur kapatcam hesabimi nolur nolmaz sifremi bulup girer falan tesadüfen Allah korusun. Durabikdigim kadar durcam ama sizi hic yalniz birakasim yok herseyi sizinle yasadim ben cunku❤
Him bende bilmiyorum kuzum ya benimde otomatik cikiyo sanirim hatirla fln demisiz bi yerden direk cikiyi buranin ayarlarina flnmi bakmak lazimBide size bisey sorcam ya. Hani foruma girerken sifreyle kullanici adi ya da mail giriyzya. O mail kayitli kalmis bende yani kullanici adi girin yazan yere tiklayinca hemen cikiyo asagida. Sifreyi kaydetmemis sadece onu.
Onu nasil silebilirim ya gecmisi temizliyorum herseyi siliyorum yine girdigimde cikiyo
Yuvasini kuran gidiyoO değil alıştım her birinize özleyeceğim ben
Yaaa sen gitcen sonra digerleri gitcek hepiniz tek tek gitceksinizKız zaten normalde kanamasi olan gidiyo normal sartlarda gitmem lazimdi coktan gidemiym bi türlü size nasil alistiysam sizin de evlendiginizi bi görmek istiyorum cabuk evlenin
Bende seni sizi hic birinizi unutmam asla hep birbirimize destek olduk ben gitmem burdayim ben birakamam siziAma sizi 5 10 yil gecse bile anarım ben acaba simdi napiyolar diye evet belki sanal bi ortam burasi sacma gelebilir ama ona ragmen en kotu en zor zamanlarimda siz vardiniz yanimda. Asla unutmam keske hic kopmasak ben elimden geleni yapcam sizden kopmamak icin valla.
Daisygdan sonrada sen gidersinDaisyg ve sen gittiniz say bir iki yılaben kervana katılamadım bi korkudan resmen
Ne soguk suyu kizAtla gitsin girince o kadar soguk gelmiyo sukuzum korkunun ecele faydasi yok tam tersi üstune git inan bi haftalik isin var senin
Mecazen soyledim kiz denize girince oyle derleryaNe soguk suyu kiz
evdeyim kuzum uyuyorum hep
Heee bende diyorum neyden bahsediyolar acaba kacirdimMecazen soyledim kiz denize girince oyle derlerya
Kuzuum ilaclar uyutuyo dimi senievdeyim kuzum uyuyorum hep
Sectinmi kuzum gelinligini karar verdinmiDaisyyg canim sen gelinlik icin olcuyu nasil veecez biliyo musun ya? Yani destekli sutyen mi giycez yoksa hani sadece dantel olanlar varya sifir destek onlarla mi vercez? Yani gelinlkci bi oyle diyo bi böyle guvenemedim.
Kesinlikle çaldırcam düğünümdede kınamdada sizi bol bol anarımDugununuzde bu iki parcanin calmasi farz oynarken akliniza getirin stresten kacinbedava psikolojik danismanlik
Bende bi costum tam costum artik esigi gectim diye benimkine baski yapiym dans kursuna gitcez harmandali vals erik dali ne varsa show yapcaz
Az mi bekledim bugünleri
Eevt canim diktirmeye karar verdimSectinmi kuzum gelinligini karar verdinmi
Kiz bende goguste yok beni destekli kurtarirDaisyyg canim sen gelinlik icin olcuyu nasil veecez biliyo musun ya? Yani destekli sutyen mi giycez yoksa hani sadece dantel olanlar varya sifir destek onlarla mi vercez? Yani gelinlkci bi oyle diyo bi böyle guvenemedim.
Evet canim uyuyorum hep arada bi uyanip hayatta neler oluyo diyorum sonra devamKuzuum ilaclar uyutuyo dimi seni
Bende masallah canim sasirdim napcagimi. Gerci zayifladikca onlar da kuculuyo benim deKiz bende goguste yok beni destekli kurtarir
Bende dugunumde erik dali cok istiyorum o kesin calinmaliKesinlikle çaldırcam düğünümdede kınamdada sizi bol bol anarım:) git vala canın doyasıya tadını çıkar hiç birşey kalmasın içinde.