gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Valla canım gitmiyor gibi :KK70: yani bir değişiklik yok hala standart şeyler.. bir yanım evlen gitsin diğer yanım böyle iyi :KK70: çok bi para da olmadı biriken hala bunaldım iyice... geçiciye iyice yoğunlaştım ama korkmaktan da alıkoyamıyorum kendimi .. sen napıyorsun canım evlilik nasıl yaaa düğün olmadı ama azıcık gazla beni :KK70: yoksa evlenemiycem
Canim sen öne cekmeye bak benim fkrim.. bende nisanlimin aklina girdim de önden nikah yaptk yani bunu dusundum biraz da iyiki yapmisim. Hala dusunuyo olcaktim inan öncesi sonrasi o kadar farkediyoki. Su an ha belki arada bi telimi falan kontrol ediyo benim salakligim yuzunden ama herseye ragmen cok sukur cok güzel bisey yeni bi hayat kurmak ortak hedefler koymak kendine..

Kuzum valla gazlamak icin degil daha evli gibi degilim bende hala nisanlim diyesim geliyo😁😁 ama su anlik iyi ne bilim bence kendi duzenin ya en basitinden dusunsene esinle aksamlari beraber dizi izliyosun misir patlatip sonra beraber uyuyosun. Su an dusunmesem de en guzel yani da bebegin oluyo yani :)
O bebek fikri var ya üzülürken en çok bebeğim olmayacak diye kendimi yiyip bitirmiştim. Şimdi işlem ile kurtulacağıma inanıyorum çok şükür evden çıkabilirsem tabi :)

Kızlar tek tek alıntı yapıp yazamadım kusura bakmayın mesajlara da dönemedim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim çok zor bir dönemden geçiyorum çok az zamanım var artık ciddi bir bunalımdayım sanırım yıkılsın ve toparlayamıyorum

Valla ben artik konuya hakimim gelin kizlar ucretsiz yaparim sisme bebekte deneme yaparim 5 6 kere sonra tamamdir :cool:
Önce sterilize et sonra igneyle uyustur sonra flep kaldir dik ve temizle iste bu kadar 💁‍♀️
Kontrole de ücretsiz kiz gelin cikin cikin gelin fazla tutmama ve bozulmama garantili :KK70:
Töbe töbe :KK70:
Allah senin iyiligini versin koptum su an ben:KK70:

Kızlar tek tek alıntı yapıp yazamadım kusura bakmayın mesajlara da dönemedim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim çok zor bir dönemden geçiyorum çok az zamanım var artık ciddi bir bunalımdayım sanırım yıkılsın ve toparlayamıyorum
Canim kendine bukadar yuklenme yine bi sansin var en azindan gecici yaptirirsin canim ya

Öncelikle sakin olmalısın çünkü bu sana hata yaptırır canım. Ankara’da değil miydin sen zaten ?

X