- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.821
Amin cnm cok Sagol güzel duaların için hepimiz için olsun inş Allah inş o kurtuluş gününe huzurla kavuştururSen iyi ol kurban olayım :) bak sen kurtuluşa yakınsın son demler Rabbim huzurla kaplasın yüreğini
Cok sukur canim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız napıyorsunuz
Amiiin hepimiz için. Sırayla kurtulacağız hiç merak etme sen. Bak şanslısın ilk kurtulan sen olacaksın bundan sonraki sıralamada galiba :)Amin cnm cok Sagol güzel duaların için hepimiz için olsun inş Allah inş o kurtuluş gününe huzurla kavuşturur
Cok şükür cnmCok sukur canim sen nasilsin
Evet galiba oyle cnm diğer sayfalarda ama dün biri 2 ay sonra düğünüm var yazmış o benden daha önce olabilir Şükrü beye yaptırmış sanırımAmiiin hepimiz için. Sırayla kurtulacağız hiç merak etme sen. Bak şanslısın ilk kurtulan sen olacaksın bundan sonraki sıralamada galiba :)
Güzel haberlerle dönün inşallah canımEvet galiba oyle cnm diğer sayfalarda ama dün biri 2 ay sonra düğünüm var yazmış o benden daha önce olabilir Şükrü beye yaptırmış sanırım
Canım sen yaptıralı kaç ay oldu tahminen ilişkiye gireceğin zaman ne kadar süre sonra yani kaç ay sonra ilişkiye girmiş olacaksınCok şükür cnm aynen iyi diyelim iyi olalım
8 ay sonra ilişkiye girmiş olacağımCanım sen yaptıralı kaç ay oldu tahminen ilişkiye gireceğin zaman ne kadar süre sonra yani kaç ay sonra ilişkiye girmiş olacaksın
8 ay sonra ilişkiye girmiş olacağım
Amin cnm inşgözümüz sende canım Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun
Anladım canım bende 9-10 ay sonra falan olmuş oluyo inşallah bu sürenin bi zararı olmaz8 ay sonra ilişkiye girmiş olacağım
Olmaz cnm merak etmeAnladım canım bende 9-10 ay sonra falan olmuş oluyo inşallah bu sürenin bi zararı olmaz
Bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor ama canmbenim bir ilişkim bile yok
Çok üzüldüüüm Esra Demir yüzere mi yaptırmıştın doğru mu hatırlıyorum canımKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Kızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
ben de de seningibi olacak tahminimceKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Canım hangi doktora yaptırmıştın? Üzülme canım kahretme kendini eğer maddi durumunu ayarlayabilirsen yakın çevrende bulunan başka bir doktora geçici yaptırmak için git iyi araştırdıktan sonra keşke benimde geçici yapabilme şansım olsaydı çok isterdim belki senin için bu daha hayırlıdır zaten geçicide kesin sonuç alınıyor içini ferah tut ve nasıl çıkıcam nasıl gidicem diye düşünme gerçekten çıkabilirsin bende düşündüm nasıl çıkıcam nasıl gidicem gidemem diye kalıcı yaptırdım ve şuan keşke geçici yaptırıp kurtulsaydım yakında geçici yaptırabileceğim bir doktorda varmış keşke diyorum şuanda keşke iyi bir araştırmadan sonra acele etmeden karar verseydim diyorum çıkabilirmişim aslında diyorum ama malesef o andaki psikolojimiz buna elvermiyo o yüzden içini ferah tut gerçekten üzülmene değmez kendini maddi olarak iyi araştırarak hazırla ve yaptır kurtulKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Hepimiz merakla seni bekliyoruz canim dualariniz seninleAmin cnm inşdualarınız eksik etmeyin