gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Amin cnm cok Sagol güzel duaların için hepimiz için olsun inş Allah inş o kurtuluş gününe huzurla kavuşturur
Amiiin hepimiz için. Sırayla kurtulacağız hiç merak etme sen. Bak şanslısın ilk kurtulan sen olacaksın bundan sonraki sıralamada galiba :)

Kızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım

Çok üzüldüüüm Esra Demir yüzere mi yaptırmıştın doğru mu hatırlıyorum canım dikişler 1 hafta dayanıyormuş yakın şehirde miydin

kime yaptırmıştın canım

kızlar benim kolay kolay olmaz artık hayatumd ben de de seningibi olacak tahminimce

Canım hangi doktora yaptırmıştın? Üzülme canım kahretme kendini eğer maddi durumunu ayarlayabilirsen yakın çevrende bulunan başka bir doktora geçici yaptırmak için git iyi araştırdıktan sonra keşke benimde geçici yapabilme şansım olsaydı çok isterdim belki senin için bu daha hayırlıdır zaten geçicide kesin sonuç alınıyor içini ferah tut ve nasıl çıkıcam nasıl gidicem diye düşünme gerçekten çıkabilirsin bende düşündüm nasıl çıkıcam nasıl gidicem gidemem diye kalıcı yaptırdım ve şuan keşke geçici yaptırıp kurtulsaydım yakında geçici yaptırabileceğim bir doktorda varmış keşke diyorum şuanda keşke iyi bir araştırmadan sonra acele etmeden karar verseydim diyorum çıkabilirmişim aslında diyorum ama malesef o andaki psikolojimiz buna elvermiyo o yüzden içini ferah tut gerçekten üzülmene değmez kendini maddi olarak iyi araştırarak hazırla ve yaptır kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…