- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.721
garen napcan falcıyıKızlar istanbulda iyi falcı yada yıldızname bakan birini biliyormusunuz
Şaştım kuzum şaştımgaren napcan falcıyı
Sevindim cnm ohh iyi bariKizlarr cok mutluyummmm:) sakarya mesajima cevap vermis giremiyorum buraya demis actirmadim zari dikisler acilmadi ama cok rahat iliskiye giriyorum demis yani actirmicam bende o kadar hamile falan kaldi hicbisey olmamis iste
Sizde korkmayin bizim gibi olursa :)
Oh kurtuldun şükür canım çok şükür. Doğum yaptı mı sakaryaaaa :)Kizlarr cok mutluyummmm:) sakarya mesajima cevap vermis giremiyorum buraya demis actirmadim zari dikisler acilmadi ama cok rahat iliskiye giriyorum demis yani actirmicam bende o kadar hamile falan kaldi hicbisey olmamis iste
Sizde korkmayin bizim gibi olursa :)
Doğru söylüyosun kuzumda işlem ysptırmadım ya onun gerginliği sanırım butadını çıkar inan bulmuşken bırakma geri gelmeyecek bu zamanların unutma
İnşallah bi aksilik olmaz kuzumama ihtiyacın yokmuş zaten takma hiç
Kuzum telaşlanma konuştuğumuz gibi her şey iyi olacak tadını çıkar daha düğüne varİnşallah bi aksilik olmaz kuzum
Onu yazmamis canim sadece giremiyorum buraya demis bi mesaj atmis gitmis :) cok sormustum sagolsun dönmüs :)Oh kurtuldun şükür canım çok şükür. Doğum yaptı mı sakaryaaaa :)
Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah canımbence de tadını çıkar Allahın izniyle birşey olmaz dua edin olur mu benim içinde bir depresyona girdim 8 aydır çıkamıyorum ilaç kullanmak istemiyorum gidemiyorum da psikiyatre
Rahatlattı ya seni buna şükür canımOnu yazmamis canim sadece giremiyorum buraya demis bi mesaj atmis gitmis :) cok sormustum sagolsun dönmüs :)
Bana biraz fazla geldi canım istersen biraz daha araştır son çare yapacak bir şey yok :)Kizlar bi gelinlige 5 bin lira verilir mi sizce?
Ya ama bayildim vucuduma en yakisan o oldu modeli kesim herseyi istedigim gibi cok gonlum kaldisizce?
Sakin ol cnm ben de senin gibiydim o anlar ama burdakiler teselli edip inancımı sağlayanlar olmasa daha kötü olurdum iyi ol iyi düşünKızlar iyi akşamlar düşüncelerden krtulmak adına buraya girmeyim diyorum ama rüyalarıöa giriyor pazar günü istemem haftayada sözüm olucak heveslenemiyorum korkıyorum tam diyorum gülüyorum mutluyum ama işte ooof
Dikiş nasıl açılmamış cnm anlamadim kanama olmamıs mi yaniOnu yazmamis canim sadece giremiyorum buraya demis bi mesaj atmis gitmis :) cok sormustum sagolsun dönmüs :)