- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 32
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.741
Indirim yaptır cnm gelinlikçiler başta fazla açıyorlar ağızlarını sıkı bi pazarlıkla yarıya indirtirsinKizlar bi gelinlige 5 bin lira verilir mi sizce?
Ya ama bayildim vucuduma en yakisan o oldu modeli kesim herseyi istedigim gibi cok gonlum kaldisizce?
Aaaa ne guzel haber ya bende sevindim canim ya cok sukurKizlarr cok mutluyummmm:) sakarya mesajima cevap vermis giremiyorum buraya demis actirmadim zari dikisler acilmadi ama cok rahat iliskiye giriyorum demis yani actirmicam bende o kadar hamile falan kaldi hicbisey olmamis iste
Sizde korkmayin bizim gibi olursa :)
Tadini cikar bu gunler geri gelmiycek keske bizlerede nasip olsa anlatiyosunuz cok mutlu oluyorum sizin adinizaKızlar iyi akşamlar düşüncelerden krtulmak adına buraya girmeyim diyorum ama rüyalarıöa giriyor pazar günü istemem haftayada sözüm olucak heveslenemiyorum korkıyorum tam diyorum gülüyorum mutluyum ama işte ooof
Cok pahaliymis canim ya insan bi kere giycek kiyamiyo insan baska bisey bulamazssan onu alirsinKizlar bi gelinlige 5 bin lira verilir mi sizce?
Ya ama bayildim vucuduma en yakisan o oldu modeli kesim herseyi istedigim gibi cok gonlum kaldisizce?
Kız yok onun kanamasi olduya.Dikiş nasıl açılmamış cnm anlamadim kanama olmamıs mi yani
Indirim yaptır cnm gelinlikçiler başta fazla açıyorlar ağızlarını sıkı bi pazarlıkla yarıya indirtirsin
Evet ama o 2019 modeliymis canm indirmezlerCok pahaliymis canim ya insan bi kere giycek kiyamiyo insan baska bisey bulamazssan onu alirsin
O beli oyle sıkiyolarki zaten incecik oluyo benim kuzenimin beli cok ince degildi gelinligi arkadan baglamaliydi oyle bi sıktilarki incecik olduEvet ama o 2019 modeliymis canm indirmezlermaksimum hadi 300 lira insin..
Baska bi model denedim onun ustune begendigin boncuklardan koyariz dedi cok icime sinmedi ama olmazsa oyle olcak artik.. ya ben şöyle belime tam otursun istiyorum cunku bence gelinligi ortaya cikaran bel detayi.. dur bakalim bi konuscam eger terzileri yapabilirse oburu olur..
Ben bildiğin gibiyim kuzum ne uzadım ne kısaldımKizlar napiyosunuz nasilsiniz evlenecek olanlar dugun hazirliklari nasil gidiyo diyettekiler kilolar gidiyomu iylesme surecinde olanlar akli karisik olanlar hepiniz nasilsiniz kizlar
Yerimde sayiyorum diyosun himm hayirlisi olsun onunda hayirlisi canim sonunda yaptircaksin nasilsaBen bildiğin gibiyim kuzum ne uzadım ne kısaldımsen nasılsın
ay canım çok sevindim vala seninde zamanla rahat gircek bence doğum yapmışmı nasıl merak ediyorum doğumdamı kalan dikişler yırtılır acaba.Onu yazmamis canim sadece giremiyorum buraya demis bi mesaj atmis gitmis :) cok sormustum sagolsun dönmüs :)
tabiki fazla kuzum ama eminim bi çok yer öyledir eskisi gbi uyguna kaldımı herşey almış başını gidiyo vala. Bi yandanfa bi kere giycez istediğimiz olsun diyoruz amaKizlar bi gelinlige 5 bin lira verilir mi sizce?
iyi canım bende aynı diyetteyim sözde ama tam anlamıyla diyemem :) aklım desenn hala karışık hiç yerne oturmadı bi türlüü :):)Kizlar napiyosunuz nasilsiniz evlenecek olanlar dugun hazirliklari nasil gidiyo diyettekiler kilolar gidiyomu iylesme surecinde olanlar akli karisik olanlar hepiniz nasilsiniz kizlar
Aynen ben sen sen gibiyim kuzum valla işlem ayrı sorun evlenmeye cesaret edememek ayrı sorun öyle tuhaf garip bir yerdeyimYerimde sayiyorum diyosun himm hayirlisi olsun onunda hayirlisi canim sonunda yaptircaksin nasilsavalla bende ne iyi ne kotu arafta bi yerdeyim canim hayati bos bos oturmakla bir bitki misali geciriyorum of of
Kizlar napiyosunuz nasilsiniz evlenecek olanlar dugun hazirliklari nasil gidiyo diyettekiler kilolar gidiyomu iylesme surecinde olanlar akli karisik olanlar hepiniz nasilsiniz kizlar
Verdinmi kilo canim peki himm degisen bisey yok yani kuzum:))ay canım çok sevindim vala seninde zamanla rahat gircek bence doğum yapmışmı nasıl merak ediyorum doğumdamı kalan dikişler yırtılır acaba.
tabiki fazla kuzum ama eminim bi çok yer öyledir eskisi gbi uyguna kaldımı herşey almış başını gidiyo vala. Bi yandanfa bi kere giycez istediğimiz olsun diyoruz ama
iyi canım bende aynı diyetteyim sözde ama tam anlamıyla diyemem :) aklım desenn hala karışık hiç yerne oturmadı bi türlüü :):)
Valla kuzum cok iyi anliyorum seni allah bi kapi acsin bi kolaylik versin insallahAynen ben sen sen gibiyim kuzum valla işlem ayrı sorun evlenmeye cesaret edememek ayrı sorun öyle tuhaf garip bir yerdeyim
Kuzum tuttu biraz rahat et artik insallah sonucta guzel olcak canimaynı kuzu kafalar karışık ya ben çok stresli ve sıkıntılıyım sonuç ne olur nasıl olur ne olacak hep malum düşünceler
İyi olacak güzel olacak bak yapma bunu kendine canım yaaa işlemde oldun tuttu da oh missss ol artık zihnen yoksa işlem yaptırmana rağmen yaptırmamış gibi yani benim gibi cesaretsiz olacaksınaynı kuzu kafalar karışık ya ben çok stresli ve sıkıntılıyım sonuç ne olur nasıl olur ne olacak hep malum düşünceler
Amiiiin hepimize inşallah canım. Komik olan da şu bazen diyorum ki işlem olma ne olacaksa olsun... kafam gelgitli olmaya başladı. Macera arıyorsun xxo saçmalama diyorum. İşleme karar veriyorum sonra kalıcı mı geçici mi sonra diyorum kalıcıya ben bakamam gidemem o bu sonra tekrar senin yapabileceğin geçici. Daha sonra gidemezsen geçici için ne yapacaksın derken evlenmesen mi xxo? Vs. Vs. Kafa kalmadı iyice :)Valla kuzum cok iyi anliyorum seni allah bi kapi acsin bi kolaylik versin insallah
tartıda 2 kilo vermişim görenlerde verdğimi söylüyo bakalım :) sen nasılsın canım nasıl gidiyoVerdinmi kilo canim peki himm degisen bisey yok yani kuzum:))
emin ol hepimiz o kadar iyi anlıyoruz ki seni aynı düşüncelerden ben dahil hepimiz geçmişizdir deli olma yolunda ilerliyoruz galiba :) her ne kadar rahat hissedemesekte umudumuz olmalı kurtulacagımızı kendimize sık sık hatırlatmalıyız aslında. Korku dolu geçecek stresli olcak düğün zamanı ama atlatacaz şu işlemi bi olalım inşallah herşey çorap söküğü gbi ilerlicek kazasız belasızz canımAmiiiin hepimize inşallah canım. Komik olan da şu bazen diyorum ki işlem olma ne olacaksa olsun... kafam gelgitli olmaya başladı. Macera arıyorsun xxo saçmalama diyorum. İşleme karar veriyorum sonra kalıcı mı geçici mi sonra diyorum kalıcıya ben bakamam gidemem o bu sonra tekrar senin yapabileceğin geçici. Daha sonra gidemezsen geçici için ne yapacaksın derken evlenmesen mi xxo? Vs. Vs. Kafa kalmadı iyice :)ya biran önce kurtulmak istiyorum düğün olsa kurtulacağım bir yanım da nasıl korkak anlatamam altından kalkamaz elime yüzüme bulaştırırmışım gibi... illaki kurtulacağız illaki bitecek yani nereye kadar. Çok saçma sapanım şu sıra :/
İyi diyelim iyi olsun cnm bugün cok iyi değildim ben yaa arada geliyorlar işte malumKizlar napiyosunuz nasilsiniz evlenecek olanlar dugun hazirliklari nasil gidiyo diyettekiler kilolar gidiyomu iylesme surecinde olanlar akli karisik olanlar hepiniz nasilsiniz kizlar