gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ben düşünmüyorum cnm Nedime fln okdr tantana ile uğraşamam İnan zaten o aralar kendimde olmayacağım cok zevk alacagımı da sanmıyorum bir de gereksiz millet eğlendirme
Bak düğünden sonra o parayla Nedime yerine bi hamam sefası bi cilt bakımı yaptır pamuk gibi ol artık yaaaa kızıyorum bak her şey güzel olacaaak

Gelinliğim mükemmel olmasa da olur ya mutlu evliliğim olsun da inşallah:) şuan onu giyebilecek miyim onu bile bilmiyorum ama ne bileyim bence de her gelinlik güzel oluyo hakikaten vücut tipine göre seçersek sorun çıkmaz herhalde
Sende giyersin insallah canim hepimize nasip olur insallah bu tatli telaslar

Tekrar konusu açılmadı canım sanırım erteledik yani şimdilik bahsetmiyor ben böyle olsun demiş olduğum için de öne çekelim diyemiyorum :/ bu yıl olsaydı olup bitecekti her şey sanırım en azından ne olacaksa olacaktı garip oldu bilemedim nolacak böyle iyi mi oldu :/
Aslinda gunu gune atmakla cok iyi yapmiyosun canim bi an once yaptirip kurtulsan keske

Canim sen kina geceni nasil yapcaksin? Ya nedime falan demeye basladi kaynanam ben istemiyorumki abarti :KK43: ben kucukken ne guzeldi kuruyemis dagitirlardi oynardik biterdo simdi yok gelin tahti yok damada davul verme bilmem ne.istemiyorum ama duzene ayak uydurmayinca da millet ne der bilemiyorum :KK43:
Ay bide nedime cikti cok sacma geliyo banada yok tahti yok susu sacma sapan gereksiz ayrinti eski usul kina gecelerinin suyumu cikti

Var ya hislerime tercüman oldun burdaki herkes böyledir eminim bende kendimi kahrediyorum bunları düşünerek hiç takatim kalmadı dipsiz bi kuyudayım sanki sadece dua edebiliyorum dua her şeye çözüm olacak başka bi güç bulamıyorum duadan başka cnm
ınan bende hergun dua edıyorum allahımıza sıgınmaktan baska caremız yok evet ama o gece korkutuyor ıste gelınlıgımle aılemın evıne goturulmek ıstemıyorumm:KK43: bu cok zor ve agır bır olay

Neguzrl dedin cok mantıklı gerçekten o paraya onu yaparım yada cnm ne isterse ama dediğini tuttum :KK66:
Ay bide nedime cikti cok sacma geliyo banada yok tahti yok susu sacma sapan gereksiz ayrinti eski usul kina gecelerinin suyumu cikti
Aynen valla baslarim nedimesine de oyununa da istemiyorum ben klasik kina gecesi olsun bitsin.

ınan bende hergun dua edıyorum allahımıza sıgınmaktan baska caremız yok evet ama o gece korkutuyor ıste gelınlıgımle aılemın evıne goturulmek ıstemıyorumm:KK43: bu cok zor ve agır bır olay
Hayatta söylediğimiz düşündüğümüz şeyler başımıza gelirmiş cnm o kötü düşünceyi at kafandan öyle olacağını sanmıyorum inşallah olmayacak yazılanı yaşayacağız elbet ama o dediğin şey olmayacak inşallah bence hayatımıza girecek kişiye güven sağlarsak o gece aksilik olsa bile çok takılmayacaktır o yuzden ictenligimizle dugun oncesi guven saglayacagiz cnm

Him simdide o konuyu kapatti sen net tavrini koyduysan oda israr etmiyodur artik bi an once kurtul kuzum bu dertten sevdigin adamla yuvani kud mutlu ol kimseye nasip olmuyo bu kolay kolay
Açabilirsin cnm tekrar konuyu bir sorun olmaz ki bence
Uzun süredir erteleyelim diye konuşuyorum canlar ondan diyemiyorum şimdi de kendi dayanamayıp tekrar açar belki :/ biran önce ben de kurtulmak istiyorum ama işte param hazır olmadı ya ondan da biraz kaynaklı güvende hissetmiyorum kendimi işim de yok malum. Abimi özele ikna ettim gibi bakalım belki işi ayarlarım en azından düğüne kadar özelde olsam o da yeter

X