- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.541
Gercekten ben dik durmayi ögrendim bu dert sayesinde yani kader bunda da var bi hayır üzulmeyin dünya derdi işte gecicek..Hayat işte dediğin gibi canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah önemli olan hatadan ders almaktır. Biz de çok şükür dersimizi aldık. Sorduğun soruların cevabı yok keşke o anlık boşluğumuzdan faydalanan o insanlarla yolumuz hiç kesişmeseydi ama işte kader
Öyle canım tabi de işte atlatana kadar problem bakalım nolcak düşüncesi insanı kemiriyorGercekten ben dik durmayi ögrendim bu dert sayesinde yani kader bunda da var bi hayır üzulmeyin dünya derdi işte gecicek..
keşke hıc kesişmeseydıı keske bende oyle dıyorum nerden cıktı ve hayatımı karattı onlar her turlu mutlu olabılıyorlar boyle dertlerı bıle yok ama bız o kanama olmazsa canımızdan olacagızHayat işte dediğin gibi canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah önemli olan hatadan ders almaktır. Biz de çok şükür dersimizi aldık. Sorduğun soruların cevabı yok keşke o anlık boşluğumuzdan faydalanan o insanlarla yolumuz hiç kesişmeseydi ama işte kader
Allah’ın izniyle kurtulacağız üzme kendini artık canımkeşke hıc kesişmeseydıı keske bende oyle dıyorum nerden cıktı ve hayatımı karattı onlar her turlu mutlu olabılıyorlar boyle dertlerı bıle yok ama bız o kanama olmazsa canımızdan olacagız
Oturuyordum boş boş sesini duydum galiba :) sen napıyorsun canımKızlar napiyosunuz
canım benim ben sıkıldım bugün baya içim sıkıldıKızlar napiyosunuz
Ben de geldim baktım neler konuşulmuş ama bu sefer cok yoktu :)Kızlar napiyosunuz
Bence cok iyi yapmışsın cnm istikrar lazım biraz Azmet direnB Bahtsizbedevibiri M Maryy987Daisyyg SevimliSevimsiz kızlar bugün tartildim sonuc hüsran hayatimda ilk kez bu kadar kilo aldim hic bu rakami gormemistim..
Diyet takimlarindan birine girdim burda isterseniz sizde girin baya motive ediyolar hergun ne yedigini yaziyosun cumadan cumaya da kilo bildirimi yapiyosun kuralari bozarsan ceza yiyosun hakettim ben bunu ah o incecik beli yaglarla dodurmadan dusuncektin bogazmanzarasi
Sizde girin isterseniz takimlara sistem baya güzel bilin istedim
Geriye dönüp kurtarmak istediğin birsey var mı deseler tek bu olayı söylerim sanırım ama bınu da yaşamamız gerekiyormuş sanırım cnm kader dedikleri bu olsa gerek ben de hala kendime nasıl yaptın diye hayıflanıyorum ama ne yaparsan yap geri getiremiyorsun bir seyleri oyuzden en azından gelecek için çabalıyoruz ve artık kendimizi daha iyi tanıyoruz daha güçlüyüz bu saatten sonra tek yapmamız gereken dua elden başka birsey gelmiyoselam kızlar iş yogunlugundan fazla gıremıyorum bırde bu aralar psıkolojım gercekten bozuldu bu kızlık olayı kanarmı kanamazmı neden böyle bırsey yaptım dıye hergun dusunuyorum neydı amac dıyorujm evet ılıskıye gırerken ınsan herseyı unuyor aılesını kendısını neden hıcbırsey olmadan o evden cıkamadın dıye kendıme kızıyorum ya gerdek gecesı oldugunda kanaman olmazsa hercaı dızısındekı gıbı baban senı öldurur kendınıde öldurur dıyorum neydı amacımız erkegı mutlu etmekkı pekı bzıe bunu yapan nerde bız onu mutlu ettoysek bız neden uzgunuz cok gereksız gelıyor artık hersey ama ıs ısten gectııı evlenınce zaten sureklı ılıskıye gırecegız neden evlenmeden yaptık hıc bılmıyorum ya
Napim kuzum uzaniyorum bende bos bosOturuyordum boş boş sesini duydum galiba :) sen napıyorsun canım
Hayirdir kuzumcanım benim ben sıkıldım bugün baya içim sıkıldı
Evet bi sessiz herkes bugünlerdeBen de geldim baktım neler konuşulmuş ama bu sefer cok yoktu :)
Canim sen kina geceni nasil yapcaksin? Ya nedime falan demeye basladi kaynanam ben istemiyorumki abartiBence cok iyi yapmışsın cnm istikrar lazım biraz Azmet diren
ya benim de abur cuburu kesmem gerek tatlı krizlerine giriyorum benim cok vermem gereken kilom yok genel olarak hatta kilo almak istediğim yerlerim var ama bende her sey tek bir yerde toplanıyor
Hakikaten ya nedimeler de kınaya dahil oldu di mi artıkCanim sen kina geceni nasil yapcaksin? Ya nedime falan demeye basladi kaynanam ben istemiyorumki abartiben kucukken ne guzeldi kuruyemis dagitirlardi oynardik biterdo simdi yok gelin tahti yok damada davul verme bilmem ne.istemiyorum ama duzene ayak uydurmayinca da millet ne der bilemiyorum
iyi yapmışsın kuzum vala bi yerden başlamak lazım ben aylar öncesinde diyetisyene gitmiştim canım bayagı bi etkisi olmuştu ama bırakınca aldım kilo yine. Eger bu takımlarda da istdiğin kiloya ulaşamazsan düğüne kadar sıkı bi diyet yapman lazım bunuda diyetisyenle yapman lazım kuzum.B Bahtsizbedevibiri M Maryy987Daisyyg SevimliSevimsiz kızlar bugün tartildim sonuc hüsran hayatimda ilk kez bu kadar kilo aldim hic bu rakami gormemistim..
Diyet takimlarindan birine girdim burda isterseniz sizde girin baya motive ediyolar hergun ne yedigini yaziyosun cumadan cumaya da kilo bildirimi yapiyosun kuralari bozarsan ceza yiyosun hakettim ben bunu ah o incecik beli yaglarla dodurmadan dusuncektin bogazmanzarasi
Çok saçma şu nedime olayı kuzum ya onlar ön planda oluyo genelde sönük kalıyosun sen nedimelern arasında bu kaynananda herşeye karışıyomuş ya he de geç napcan eşinede istemediğini söyle o annesine ben istemiyorum desin arada sen kötü olmaZsın bariCanim sen kina geceni nasil yapcaksin? Ya nedime falan demeye basladi kaynanam ben istemiyorumki abartiben kucukken ne guzeldi kuruyemis dagitirlardi oynardik biterdo simdi yok gelin tahti yok damada davul verme bilmem ne.istemiyorum ama duzene ayak uydurmayinca da millet ne der bilemiyorum
Ben düşünmüyorum cnm Nedime fln okdr tantana ile uğraşamam İnan zaten o aralar kendimde olmayacağım cok zevk alacagımı da sanmıyorum bir de gereksiz millet eğlendirmeCanim sen kina geceni nasil yapcaksin? Ya nedime falan demeye basladi kaynanam ben istemiyorumki abartiben kucukken ne guzeldi kuruyemis dagitirlardi oynardik biterdo simdi yok gelin tahti yok damada davul verme bilmem ne.istemiyorum ama duzene ayak uydurmayinca da millet ne der bilemiyorum
Cnm nasıl biseymis o ilk defa duydumB Bahtsizbedevibiri M Maryy987Daisyyg SevimliSevimsiz kızlar bugün tartildim sonuc hüsran hayatimda ilk kez bu kadar kilo aldim hic bu rakami gormemistim..
Var ya hislerime tercüman oldun burdaki herkes böyledir eminim bende kendimi kahrediyorum bunları düşünerek hiç takatim kalmadı dipsiz bi kuyudayım sanki sadece dua edebiliyorum dua her şeye çözüm olacak başka bi güç bulamıyorum duadan başka cnmselam kızlar iş yogunlugundan fazla gıremıyorum bırde bu aralar psıkolojım gercekten bozuldu bu kızlık olayı kanarmı kanamazmı neden böyle bırsey yaptım dıye hergun dusunuyorum neydı amac dıyorujm evet ılıskıye gırerken ınsan herseyı unuyor aılesını kendısını neden hıcbırsey olmadan o evden cıkamadın dıye kendıme kızıyorum ya gerdek gecesı oldugunda kanaman olmazsa hercaı dızısındekı gıbı baban senı öldurur kendınıde öldurur dıyorum neydı amacımız erkegı mutlu etmekkı pekı bzıe bunu yapan nerde bız onu mutlu ettoysek bız neden uzgunuz cok gereksız gelıyor artık hersey ama ıs ısten gectııı evlenınce zaten sureklı ılıskıye gırecegız neden evlenmeden yaptık hıc bılmıyorum ya
İyi değiliz ama iyi olacağız merak etmeyin kızlar :)Var ya hislerime tercüman oldun burdaki herkes böyledir eminim bende kendimi kahrediyorum bunları düşünerek hiç takatim kalmadı dipsiz bi kuyudayım sanki sadece dua edebiliyorum dua her şeye çözüm olacak başka bi güç bulamıyorum duadan başka cnm