gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Gercekten ben dik durmayi ögrendim bu dert sayesinde yani kader bunda da var bi hayır üzulmeyin dünya derdi işte gecicek..

B Bahtsizbedevibiri M Maryy987 Daisyyg SevimliSevimsiz kızlar bugün tartildim sonuc hüsran hayatimda ilk kez bu kadar kilo aldim hic bu rakami gormemistim..

Diyet takimlarindan birine girdim burda isterseniz sizde girin baya motive ediyolar hergun ne yedigini yaziyosun cumadan cumaya da kilo bildirimi yapiyosun kuralari bozarsan ceza yiyosun hakettim ben bunu ah o incecik beli yaglarla dodurmadan dusuncektin bogazmanzarasi

Sizde girin isterseniz takimlara sistem baya güzel bilin istedim

keşke hıc kesişmeseydıı keske bende oyle dıyorum nerden cıktı ve hayatımı karattı onlar her turlu mutlu olabılıyorlar boyle dertlerı bıle yok ama bız o kanama olmazsa canımızdan olacagız

keşke hıc kesişmeseydıı keske bende oyle dıyorum nerden cıktı ve hayatımı karattı onlar her turlu mutlu olabılıyorlar boyle dertlerı bıle yok ama bız o kanama olmazsa canımızdan olacagız
Allah’ın izniyle kurtulacağız üzme kendini artık canım

Bence cok iyi yapmışsın cnm istikrar lazım biraz Azmet diren
ya benim de abur cuburu kesmem gerek tatlı krizlerine giriyorum benim cok vermem gereken kilom yok genel olarak hatta kilo almak istediğim yerlerim var ama bende her sey tek bir yerde toplanıyor

Geriye dönüp kurtarmak istediğin birsey var mı deseler tek bu olayı söylerim sanırım ama bınu da yaşamamız gerekiyormuş sanırım cnm kader dedikleri bu olsa gerek ben de hala kendime nasıl yaptın diye hayıflanıyorum ama ne yaparsan yap geri getiremiyorsun bir seyleri oyuzden en azından gelecek için çabalıyoruz ve artık kendimizi daha iyi tanıyoruz daha güçlüyüz bu saatten sonra tek yapmamız gereken dua elden başka birsey gelmiyo

Canim sen kina geceni nasil yapcaksin? Ya nedime falan demeye basladi kaynanam ben istemiyorumki abarti ben kucukken ne guzeldi kuruyemis dagitirlardi oynardik biterdo simdi yok gelin tahti yok damada davul verme bilmem ne.istemiyorum ama duzene ayak uydurmayinca da millet ne der bilemiyorum

Hakikaten ya nedimeler de kınaya dahil oldu di mi artık

iyi yapmışsın kuzum vala bi yerden başlamak lazım ben aylar öncesinde diyetisyene gitmiştim canım bayagı bi etkisi olmuştu ama bırakınca aldım kilo yine. Eger bu takımlarda da istdiğin kiloya ulaşamazsan düğüne kadar sıkı bi diyet yapman lazım bunuda diyetisyenle yapman lazım kuzum.
Çok saçma şu nedime olayı kuzum ya onlar ön planda oluyo genelde sönük kalıyosun sen nedimelern arasında bu kaynananda herşeye karışıyomuş ya he de geç napcan eşinede istemediğini söyle o annesine ben istemiyorum desin arada sen kötü olmaZsın bari

Ben düşünmüyorum cnm Nedime fln okdr tantana ile uğraşamam İnan zaten o aralar kendimde olmayacağım cok zevk alacagımı da sanmıyorum bir de gereksiz millet eğlendirme

Cnm nasıl biseymis o ilk defa duydum

Var ya hislerime tercüman oldun burdaki herkes böyledir eminim bende kendimi kahrediyorum bunları düşünerek hiç takatim kalmadı dipsiz bi kuyudayım sanki sadece dua edebiliyorum dua her şeye çözüm olacak başka bi güç bulamıyorum duadan başka cnm

İyi değiliz ama iyi olacağız merak etmeyin kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…